Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 10:38

Στο... Πι και Φι: Ντέρμπι με γκολ, άσοι από Ισπανία

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Ντέρμπι με γκολ, άσοι από Ισπανία

Καλημέρα σας. Τα μεγάλα ντέρμπι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη "κλέβουν την παράσταση" στην 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον "αιώνιο" αντίπαλό του Ολυμπιακό και στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ τον Αρη.

Οι μπουκ δίνουν ξεκάθαρα φαβορί τους δύο "μνηστήρες" του τίτλου, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια -όσο κλισέ και αν ακούγεται- τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Εχουμε δει αρκετές φορές η φόρμα να πηγαίνει... περίπατο και να "μιλούν" το πάθος και η ψυχή.

Στοιχηματικά θα μας απασχολήσει το πρώτο χρονικά ντέρμπι της Κυριακής, που έχει την ίδια τεράστια αντιπαλότητα με το ΠΑΟ - ΟΣΦΠ.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να πείθει έχει κάνει το 3 στα 3 και θέλει να πάει χωρίς απώλειες στο ματς με την ΑΕΚ.

Η κερκίδα θα του δώσει ψυχολογική ώθηση, αλλά ο Αρης πήρε τα πάνω του μετά το θρίαμβο με τον Παναθηναϊκό και έχει τους παίκτες να σκοράρει κόντρα στη φετινή άμυνα των γηπεδούχων. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στο αμφίσκορο που προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

Ιδια επιλογή και στο Αστέρας - Ατρόμητος που δεν έχει την αίγλη του ΠΑΟΚ - Αρης, αλλά είναι σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Για τους Αρκάδες μάλιστα η νίκη είναι μονόδρομος, αφού μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες. Περιμένουμε γκολ στο ντέρμπι της... Τρίπολη, με το νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ μας δικαίωσε την περασμένη αγωνιστική περνώντας με το επιβλητικό 3-0 από την έδρα της Λεγανές (2.75 πλήρωνε το διπλό) και απαλλαγμένη από το άγχος της πρώτης νίκης, περιμένουμε να πανηγυρίσει και ενώπιον του κοινού της.

Η Βαγιαδολίδ προσφέρεται ώστε το "κίτρινο υποβρύχιο" να ζευγαρώσει τις νίκες του και να πλησιάσει στην πρώτη εξάδα.

Εδρα, κίνητρο και διαφορά δυναμικότητας μας ωθούν στον άσο και στο Βαλένθια - Λεγανές. Οι "νυχτερίδες" προέρχονται από το τεράστιο διπλό στο Λονδίνο επί της Τσέλσι για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τη ψυχολογία στα ύψη προσμένουμε να κερδίσουν την υποδεέστερη Λεγανές που μετρά μόνο ήττες και έχει σκοράρει μία φορά σε τέσσερις αγωνιστικές.

Στη Γαλλία η Μαρσέιγ, παρότι βρέθηκε να χάνει εκτός έδρας με 2-0 από τη Μονακό, νίκησε με 4-3 και επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία.

Η Μονπελιέ, που νίκησε επίσης με ανατροπή τη Νις, θα της βάλει σήμερα δύσκολα στο γειτονικό ντέρμπι, αλλά οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε ποιότητα.

Τέλος στην Ιταλία η Ρόμα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στη Μπολόνια που αγνοεί την ήττα στις πρώτες τρεις στροφές, αλλά όπως και η Ρόμα, έχει... θέματα στην άμυνα. Περιμένουμε ματς με αρκετά γκολ, το ίδιο και οι μπουκ (1.55 το όβερ 2,5) και θα ρισκάρουμε με το διπλό που πληρώνει ικανοποιητικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

497. Βιγιαρεάλ - Βαγιαδολίδ 1 1,55

597. Μαρσέιγ - Μονπελιέ 1 1.80

610. Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος G.G. 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

676. Μπολόνια - Ρόμα 2 2.25

686. Βαλένθια - Λεγανές 1 1.55

740. ΠΑΟΚ - Αρης G.G. 2.20