Πέμπτη, 17 Απρίλιος 2014 13:03

Νίκη για Αιγινιακό - Over 14.5 πόντους ο Σπανούλης

Γράφτηκε από τον
Νίκη για Αιγινιακό - Over 14.5 πόντους ο Σπανούλης

Μετά από μία απίστευτη ημέρα γεμάτη αθλητικά γεγονότα, σήμερα θα μπούμε σε ρυθμούς εορτών με το κουπόνι μας να παραμένει «γεμάτο» χωρίς όμως κορυφαίες αναμετρήσεις. Έτσι θα στρέψουμε την προσοχή μας στο Μπάσκετ, όπου σήμερα ο Ολυμπιακός θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να σπάσει την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο ποδόσφαιρο το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πλέι οφ της Football League, ενώ δράση έχουμε στην Bundesliga, στη Β’ Γερμανίας, στη Β’ Ιταλίας, σε Ελβετία και Δανία.

 

Συνεχίζει τις νίκες ο Αιγινιακός

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» του Αιγινιακού κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών σε απόδοση 1.70. Αήττητος φέτος ο Αιγινιακός εντός έδρας σε σύνολο 16 αγώνων για όλες τις διοργανώσεις. Προέρχεται από 8 σερί νίκες χωρίς καν να δεχτεί γκολ! Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο φετινός Αιγινιακός, που έπειτα απ' την εκπληκτική επικράτηση στην πρεμιέρα επί της Νίκης Βόλου, επικράτησε και του Φωστήρα. Οι Κατερινιώτες έπαιξαν όσο χρειάστηκε, δεν ανέβασαν τις στροφές και πήραν το «τρίποντο» που τους ανέβασε στους 6 πόντους, στο -3 απ' την κορυφή. Σήμερα παίζουν ξανά εντός έδρας, κόντρα σ' έναν θεωρητικά βατό αντίπαλο, με μοναδικό στόχο την εκμετάλλευση για ακόμη μια φορά φέτος της πανίσχυρης έδρας τους. Ενδεχόμενη νίκη και σήμερα θα κάνει τους Κατερινιώτες να κοιτούν ξεκάθαρα προς την απευθείας άνοδο.

Άσσος με κάλυψη η Άουε

Από τη Β’ Γερμανίας επιλέγουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Άουε με αντίπαλο την Ντιναμό Δρέσδης σε απόδοση 2.00. Το έργο της ήταν δεδομένα πολύ δύσκολο πριν από ένα πενθήμερο στο Φιρτ κι δεν κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα από τη 2η της βαθμολογίας Γκρόιτερ. Με δεδομένη τη δυσκολία του αγώνα πάντως στάθηκε εξαιρετικά η ομάδα του Γκετς και με λίγη περισσότερη τύχη μπορούσε ίσως να ζητήσει κάτι παραπάνω. Για μία ακόμα φορά όμως έδειξε πολύ παθητική εκτός έδρας, μετρώντας άλλωστε και μόλις δύο διπλά φέτος, παρ' όλα αυτά παραμένει με την τέταρτη καλύτερη έδρα της κατηγορίας και κορυφαία από τις ομάδες που βρίσκονται εκτός θέσεων ανόδου! Στο αποψινό ματς βέβαια δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για την Άουε, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα μπλέξει για τα καλά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μιας και θα κατρακυλήσει στο +3 από τη διακεκαυμένη ζώνη, ωστόσο το τρίποντο της εξασφαλίζει ουσιαστικά την παραμονή.

Διπλό DNB η Μόντενα

Από τη Β’ Ιταλίας θα πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Μόντενα κόντρα στην Κάρπι σε απόδοση 2.12. Με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο «ελ ντιάμπλο» Γκρανότσε που πέτυχε δύο γκολ (4', 57') η Μόντενα ξεπέρασε εύκολα (4-2) εντός έδρας το χαμηλό εμπόδιο της 22ης του πίνακα, Γιούβε Στάμπια, η οποία είχε καταφέρει να προηγηθεί με 1-2 από δύο λάθη στην άμυνα. Συνεχίζει να ονειρεύεται τα playoffs και βρίσκεται ήδη στην 8η θέση. Ο δεύτερος γύρος που πραγματοποιεί είναι εξαιρετικός αφού μετά και τη νίκη κόντρα στην ουραγό της κατηγορίας, έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 12 ματς (7 νίκες, 4 ισοπαλίες). «Την Πέμπτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να αποδείξουμε ότι βρισκόμαστε ακόμα στον χορό» είπε ο capitano, Ντάβιντε Τζόμπολι, ο οποίος ρωτήθηκε για τον πρώην συμπαίκτη Αρντεμάνι, ο οποίος είναι πλέον παίκτης της Κάρπι. «Θα τον δω με άλλη φανέλα, δεν θα σκεφτώ τη φιλία που μας συνδέει».ττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια στην Serie B η Μόντενα.

Δεύτερη προσπάθεια του Ολυμπιακού να σπάσει την έδρα

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ και στα προγνωστικά Euroleague όπου σήμερα ο Ολυμπιακός έχει μία 2η ευκαιρία να φέρει τη σειρά των αγώνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα… μέτρα του. Πάντως στοιχηματικά δεν βλέπουμε να αλλάζει πολύ η εικόνα του ζεύγους Ρεάλ-Ολυμπιακός. Η Ρεάλ είναι αποφασισμένη να μην αγχωθεί στα εντός έδρας παιχνίδια ώστε να πάει άνετη στον Πειραιά, να αναζητήσει μία νίκη και να προκριθεί νωρίς στο Final-4. Ξανά το χάντικαπ βρίσκεται στους 9-10 πόντους και φυσικά η Ρεάλ μπορεί να το ξεπεράσει για δεύτερο σερί παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μπει με παρόμοιο πλάνο όμως θα χρειαστεί να παίξει πιο σκληρά για να κόψει τα σερί της Ρεάλ που του έκαναν ζημιά στον πρώτο αγώνα. Στον πρώτο αγώνα έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο τι εστί να αντιμετωπίζεις τη Ρεάλ στην έδρα της όταν αυτή έχει ανάγκη τη νίκη. Οι λύσεις της είναι πάρα πολλές και ακόμα αν καταφέρουν να κόψουν τον Ρούντι τότε θα σκοράρει κάποιος άλλος. Η επιλογή μας στον πρώτο αγώνα, που ήταν το Under 4.5 πόντοι, έσπασε στο τελευταίο πεντάλεπτο ενώ ο Μάντζαρης είχε 0 πόντους. Σκόραρε δύο βολές και μετά από δύο επιθέσεις ένα τρίποντο και χάλασε ένα σχεδόν τέλειο στοίχημα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για Under 5 Μάντζαρης πάλι αλλά μία φορά ήδη πόνεσε, δεν χρειάζεται και δεύτερη. Από το πρώτο ματς φάνηκε ότι ο Σπανούλης θα πάρει τις περισσότερες επιθέσεις της ομάδας για να επιτύχει ό,τι καλύτερο. Σκόραρε 18 πόντους αν και ήταν άστοχος στα δίποντα (1/4) και στις βολές (4/7). Ο Σπανούλης δεν έχει κάποιον αντίπαλο στο παρκέ που να έχει πλήρη αφοσίωση στην καταστροφή του παιχνιδιού του. Στον πρώτο αγώνα τον μάρκαραν διάφοροι αντίπαλοι όπως ο Γιουλ, ο Ντίεζ και ο Ντάρντεν. Κανείς τους δεν είναι σοβαρός αμυντικός οπότε ο Σπανούλης έχει την ικανότητα να σκοράρει καλά για να οδηγήσει την ομάδα του. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι ο Σπανούλης μπορεί να καταστρέψει όλες τις άμυνες της Ευρώπης εκτός του Παναθηναϊκού. Επιλογή το Over 14.5 πόντοι του Βασίλη Σπανούλη.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.