Σάββατο, 05 Σεπτέμβριος 2020 10:39

Στο... Πι και Φι: Παιχνίδι με τις εθνικές

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων στο Nations League ξεχωρίζουν στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου. Πρεμιέρα κάνει αυτό το διήμερο και το αγγλικό Λιγκ Καπ με 31 νοκ – άουτ αναμετρήσεις.

Κρατήσαμε δύο, το Ντέρμπι – Μπάροου και το Μπρέντφορντ – Γουίκομ. Στο πρώτο ζευγάρι υπάρχει διαφορά κατηγοριών (Τσάμπιονσιπ – Β’ Αγγλίας) , ενώ Μπρέντφορντ και Γουίκομ αγωνίζονται πλέον στην ίδια λίγκα, μετά την αποτυχία της πρώτης να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ και την άνοδο της Γουίκομ από τη Β’ στην Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, όπως και η Ντέρμπι στο άλλο ματς. Θα προτιμήσουμε όμως τα πολλά γκολ, μιας και είναι ξεκίνημα της σεζόν.

Στα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, Δανία και Βέλγιο που μετέχουν στο Α’ γκρουπ θα ανταμώσουν στην Κοπεγχάγη. Οι Δανοί είναι σε μεταβατικό στάδιο, αλλά έχουν ενθουσιασμό και οι Βέλγοι ποιότητα και εμπειρία. Περιμένουμε ματς χωρίς σκοπιμότητες. Την ίδια ώρα η Πορτογαλία και η Κροατία που επίσης είναι στο Α’ γκρουπ θα παίξουν στο Πόρτο. Η ομάδα του Σάντος έχει προβάδισμα με δεδομένες τις σημαντικές απουσίες των Κροατών στη μεσαία γραμμή Μόντριτς, Ράκιτς

Από εκεί και πέρα, η Ουαλία έχει την ευκαιρία να ζευγαρώσει τις νίκες της κόντρα στη Βουλγαρία και η Ιρλανδία να κάνει “σεφτέ” απέναντι στην αποδεκατισμένη Φινλανδία.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

850. Ντέρμπι – Μπάροου όβερ 2,5 1.55

915. Δανία – Βέλγιο όβερ 2,5 1.70

916. Πορτογαλία – Κροατία 1 1.78

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

941. Μπρέντφορντ – Γουίκομ όβερ 2,5 1.57

946. Ουαλία – Βουλγαρία 1 1.75

952. Ιρλανδία – Φινλανδία 1 1.85