Σάββατο, 01 Μάιος 2021 12:09

Στο... Πι και Φι: "Μιλάει" το κίνητρο

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: "Μιλάει" το κίνητρο

Καλημέρα σας. Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα αύριο, αλλά το ποδόσφαιρο και το στοίχημα δεν σταματά.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Εβερτον μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη (η 10η φετινή) επί της Αρσεναλ, υποδέχεται την Αστον Βίλα με σκοπό να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, που θα την φέρουν πιο κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις.
Η Αστον Βίλα δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα και θα είναι... αυτοκτονία για τα "ζαχαρωτά" να χάσουν βαθμούς σε αυτό το ματς.
Μονόπλευρο κίνητρο έχουμε και στο Ράντερς - Μπρόντμπι για τα πλέι -οφ τίτλου στη Δανία. Η Ράντερς είναι στην τελευταία θέση, ενώ η Μπρόντμπι δεύτερη και στο -1 από τη Μίντιλαντ, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική. Ως εκ τούτου δεν έχει περιθώρια για απώλειες πριν από το ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα.
Μία ακόμα φιλοξενούμενη που "καίγεται" για βαθμούς είναι η Ρόμα, καθώς κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης και φιλοξενείται από τη Σαμπντόρια, που προσμένει απλά το φινάλε της σεζόν.
Η Ρόμα μετά το 6-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, γνωρίζει πως η Ευρώπη περνά πλέον μόνο από το Καμπιονάτο και οφείλει να αντιδράσει.
Από την Ιταλία θα κρατήσουμε και το γκολ - γκολ στο Νάπολι - Κάλιαρι. Η πρώτη φουλάρει για την τετράδα και η δεύτερη για την παραμονή, μετρώντας τρεις σερί νίκες. Η Κάλιαρι παραμένει σε δύσκολη θέση και είναι δεδομένα ότι θα ρισκάρει σ' ένα ακόμα παιχνίδι.
Για τη Β' κατηγορία της Ιταλίας, η δεύτερη Λέτσε υποδέχεται την 6η Τσιταντέλα και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία. Η Λέτσε μετρά 7 νίκες στα 8 τελευταία ματς, υπερέχει σε ποιότητα και θα την εμπιστευτούμε.
Στην Α' Αγγλίας η Μπέρτον εξασφάλισε την παραμονή και θα παίξει χωρίς σκοπιμότητες κόντρα στην Τζίλιγχαμ που έχασε τις ελπίδες για έξοδο στα πλέι -οφ. Περιμένουμε ματς με γκολ και θέαμα.
Καλή Ανάσταση!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ
840. Λέτσε - Τσιταντέλα 1 1.84
871. Μπέρτον - Τζίλιγχαμ όβερ 2,5 1.91
974. Εβερτον - Αστον Βίλα 1 1.98

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΠΑΣΧΑ)
1524. Νάπολι - Κάλιαρι G.G. 1.78
1540. Ράντερς - Μπρόντμπι 2 2.13
1574. Σαμπντόρια - Ρόμα 2 2.36