Σάββατο, 05 Ιούνιος 2021 11:44

Στο... Πι και Φι: Πρόβες πριν το Euro

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Πρόβες πριν το Euro

Καλημέρα σας. Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για να ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και οι ομάδες κάνουν τις τελευταίες πρόβες, πριν από την πρεμιέρα.

Για όσες εθνικές δεν έχουν προκριθεί , τα φιλικά που διεξάγονται αυτή την περίοδο, είναι σαν διάλειμμα πριν συνεχίσουν οι παίκτες τις... διακοπές. Οχι βέβαια για όλες, καθώς μπαίνει και το ατομικό κίνητρο (καλή απόδοση που θα φέρει... μεταγραφή) ή να πείσουν τον προπονητή ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ.
Η Ρωσία είναι μία από τις ομάδες που θα δώσει το παρών στο Euro, σε αντίθεση με την αντίπαλό της, τη Βουλγαρία. Το μεταξύ τους φιλικό θα διεξαχθεί στη Μόσχα, παρουσία θεατών και περιμένουμε από τους Ρώσους μια καλή εμφάνιση (τελευταίο φιλικό) και νίκη που θα δώσει ψυχολογία. Το όβερ 2,5 πληρώνει πολύ καλύτερα (2.00) συγκριτικά με τον άσο (1,42)
Ιδια περίπτωση και το φιλικό Ουαλία - Αλβανία. Η πρώτη είναι αυτή που ετοιμάζεται για το Euro, αλλά η Αλβανία έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και μπορεί να σκοράρει. Το Λουξεμβούργο, που επίσης έχει δυναμώσει σε σχέση με το παρελθόν, φιλοξενεί τη Σκωτία, η οποία υπερέχει ποιοτικά και θέλει να πάρει τη φιλική νίκη και τη ψυχολογική ώθηση ενόψει Euro.
Tον πρώτο λόγο έχει και η Αυστρία της στην έδρα της, με αντίπαλο τη Σλοβακία. Αμφότερες οι ομάδες δοκιμάζουν σχήματα και πρόσωπα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση.
Το Βέλγιο, έμεινε την Πέμπτη στο 1-1 με την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα βασικών και αναπληρωματικών. Ισόπαλη και η Κροατία με την Αρμενία (1-1). Αύριο ωστόσο αναμένεται να δούμε τις 11άδες που προορίζονται για την πρεμιέρα του Euro και δεν χωρά σύγκριση. Το Βέλγιο είναι Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, εντός έδρας έχει να ηττηθεί πέντε χρόνια και θα επιδιώξει να πάρει μια νίκη ψυχολογίας.
Τέλος στη Β' Ισπανίας, η Χιρόνα με τη νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς με την Αλμερία έχει αγκαλιάσει την πρόκριση για τον τελικό στα πλέι -οφ ανόδου.
Η Αλμερία είναι υποχρεωμένη στη ρεβάνς να επιτεθεί από το ξεκίνημα, μπας... και. Περιμένουμε και πάλι υψηλό σκορ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
800. Ρωσία - Βουλγαρία όβερ 2,5 2.00
811. Ουαλία - Αλβανία G.G. 1.97
876. Αλμερία - Χιρόνα όβερ 2,5 2.06

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
851. Λουξεμβούργο - Σκωτία 2 2.10
852. Αυστρία - Σλοβακία 1 1.82
853. Βέλγιο - Κροατία 1 1.82.