Τρίτη, 22 Ιούνιος 2021 13:49

Euro 2020: "Τελικοί" στον 4ο όμιλο

Γράφτηκε από τον

Ντέρμπι πρωτοπόρων, αλλά και ουραγών περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην σημερινή τρίτη και τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Euro 2020.

Συγκεκριμένα, στις 10 το βράδυ η Κροατία θα αναμετρηθεί με την Σκωτία και η Τσεχία με την Αγγλία. Τσέχοι και Αγγλοι έχουν από 4 βαθμούς, με τους Τσέχους να είναι στην κορυφή λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, ενώ η Κροατία και η Σκωτία μετρούν από ένα βαθμό. Ως εκ τούτου και τα δύο ματς είναι "τελικοί" για την πρόκριση στη φάση των 16. Στο Κροατία - Σκωτία, η ισοπαλία σημαίνει αποκλεισμός και για τις δύο ομάδες. Μόνο η νίκη θα δώσει δικαίωμα στην ελπίδα και αναμένεται μεγάλη μάχη.
Η Σκωτία με το βαθμό που απέσπασε στο Γουέμπλει από την Αγγλία πήρε ψυχολογία, ενώ η Κροατία ακόμα... ψάχνεται. Πιστεύουμε όμως, ότι αυτή τη φορά οι Κροάτες θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Θα βγάλουν εγωισμό και θα πάρουν τη νίκη που είναι απαραίτητη, προκειμένου να μην επιστρέψουν σπίτι τους. Στο 2.23 θα τους εμπιστευτούμε. Διαφορά ποιότητας υπάρχει και στο έτερο ζευγάρι. Η Τσεχία με τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στη Σκωτία και την ισοπαλία με την Κροατία, είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Αν κερδίσει μάλιστα την Αγγλία θα τερματίσει πρώτη, αλλά βασικό μέλημα είναι να συνεχίσει στους "16".
Η Αγγλία θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να δείξει ότι η εμφάνιση και η "λευκή" ισοπαλία με την Σκωτία ήταν απλά μια κακή παρένθεση.
Εχει το αβαντάζ της έδρας, καλύτερη ομάδα από την Τσεχία και δύσκολα θα βρεθεί πάλι σε τόσο κακό βράδυ. Σε τιμές φαβορί το διπλό.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
130. Κροατία - Σκωτία 1 2.23
131. Τσεχία - Αγγλία 2 1.55

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΥ

130. Κροατία - Σκωτία 2-3 γκολ 1,94

131. Τσεχία - Αγγλία όβερ 2,5 2.10