Τετάρτη, 23 Ιούνιος 2021 13:13

Euro 2020: “Αυλαία” στη φάση των ομίλων

Γράφτηκε από τον
Euro 2020: “Αυλαία” στη φάση των ομίλων

Με τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής για τον 5ο και 6ο όμιλο ολοκληρώνεται απόψε η πρώτη φάση στο Euro 2020.

Ακολουθεί διήμερο ρεπό και από το Σάββατο ξεκινούν οι νοκ – άουτ αναμετρήσεις για τους “16”.
Σήμερα, στις 7 μ.μ. θα αναμετρηθούν η Σλοβακία με την Ισπανία και η Σουηδία με την Πολωνία, ενώ στις 10 μ.μ. θα διεξαχθούν οι αγώνες του τελευταίου ομίλου της διοργάνωσης Γερμανία – Ουγγαρία και Πορτογαλία – Γαλλία.
Στον 5ο όμιλο , η Σουηδία οδηγεί την κούρσα με 4 βαθμούς, ακολουθεί η Σλοβακία με 3 βαθμούς, η Ισπανία με 2 και η Πολωνία με 1 βαθμό.
Η Σουηδία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και με νίκη βγαίνει πρώτη ή και με ισοπαλία αν δεν αναδειχθεί νικητής στο άλλο ζευγάρι.
Η Πολωνία χρειάζεται μόνο νίκη για να μην πάει... σπίτι της. Κάτι που σημαίνει ότι θα παίξει επιθετικά και έχει παίκτες, όπως ο Λεβαντόφσκι για να σκοράρει, αλλά αμυντικά δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν. Η Σουηδία θα βρει χώρους στην κόντρα, ώστε να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο. Στο Σλοβακία – Ισπανία υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας. Η Ισπανία μέχρι σήμερα έχει απογοητεύσει, αλλά με την είσοδο του Μπούσκετς στην 11άδα αναμένεται να δείξει διαφορετικό πρόσωπο.
Η Σλοβακία θα περιμένει στο μισό γήπεδο, με σκοπό να χτυπήσει είτε από στημένη φάση, είτε σε αντεπίθεση. Η Ισπανία θέλει μόνο νίκη και περιμένουμε να μπει δυνατά από το ξεκίνημα. Αν ο Ενρίκε παρατάξει ορθολογικό σχήμα, μπορεί να κάνει πειστική εμφάνιση και να πάρει νίκη και ψυχολογία για τα νοκ – άουτ.
Και μιας αναφερθήκαμε στη ψυχολογία, αυτή βρίσκεται στα ύψη για τους Γερμανούς ύστερα από την σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 4-2 επί της Πορτογαλίας. Τα “πάντσερ” με νέα νίκη σήμερα κόντρα στην Ουγγαρία προκρίνονται στους “16”, αλλά οι τιμές του άσου βρίσκονται στα.. τάρταρα. Θα ρισκάρουμε με το γκολ – γκολ, καθώς η Ουγγαρία δεν έχει να χάσει κάτι στο Μόναχο και ήδη έκανε τη ζημιά στους Γάλλους τη δεύτερη αγωνιστική. Η άμυνα της Γερμανίας άλλωστε δίνει φάσεις στον αντίπαλο.
Στο ντέρμπι Γαλλία – Πορτογαλία, όλα είναι ανοιχτά. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης κινδυνεύει να μείνει εκτός και θα προσπαθήσει. τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Η Γαλλία με 4 βαθμούς έχε περάσει και με νίκη βγαίνει πρώτη. Δεν ξέρουμε αν θα μπει στη διαδικασία να επιλέξει αντίπαλο. Οπως και να ‘χει, στο πρώτο μέρος αναμένεται και οι δυο ομάδες να είναι προσεκτικές και η μοιρασιά δείχνει πιθανή.

ΠΡΟΤΑΣΗ
132. Σλοβακία – Ισπανία 2 και όβερ 2,5 1,70
133. Σουηδία – Πολωνία G.G. 1,78
134. Γερμανία – Ουγγαρία G.G. 1,94
135. Πορτογαλία – Γαλλία Χ ημίχρονο 1,93

Η πρόταση του “Αδικαιολόγητου”

132. Σλοβακία – Ισπανία 2 και όβερ 1,5 1,34
133. Σουηδία – Πολωνία 2-3 γκολ 1,95
134. Γερμανία – Ουγγαρία 1 και όβερ 2,5 1,48
135. Πορτογαλία – Γαλλία Χ 2,74

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Euro 2020: "Τελικοί" στον 4ο όμιλο Τώρα αρχίζει το... Euro »