Τρίτη, 17 Αύγουστος 2021 16:40

Υποτιμάται η Σαχτάρ & “καυτός” Χόλαντ - τριάδα για ταμείο στο 9.90!

Γράφτηκε από τον

Αρκετά ενδιαφέρον το κουπόνι της Τρίτης (17/08) με προκριματικά Champions League, Σούπερ Καπ στη Γερμανία και γεμάτο πρόγραμμα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στο pamestoixima.gr. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

 

Υποτιμάται η Σαχτάρ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Louis II. όπου στις 22:00 η Μονακό υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα playoffs του Champions League. Την άλλη εβδομάδα θα ακολουθήσει ρεβάνς στην Ουκρανία. Ήρθε και η πρώτη ήττα της σεζόν για τη Μονακό, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο εκτός έδρας ματς με τη Λοριάν. Η επιλογή του Κόβατς να παρατάξει την ομάδα του με τρεις στόπερ (3-4-2-1) δεν του “βγήκε”, επιθετικά ήταν ανύπαρκτη σ’ όλο το 90λεπτο, δεν απείλησε παρά μόνο από στατικές φάσεις. Από ένα ανόητο πέναλτι ήρθε το γκολ της Λοριάν, στο δεύτερο μέρος έπαιξε πολύ παθητικά και προστάτευσε την εστία της με επιτυχία, η Μονακό δεν είχε ιδέες και ενέργεια να απειλήσει, παρότι έφερε απ’ τον πάγκο τους Γκολόβιν, Μπεν Γεντέρ και Φάμπρεγας Δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα η Σαχτάρ Ντόνετσκ στον προηγούμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε την πρόκριση με δύο νίκες κόντρα στη Γκενκ. Έκανε τη μισή δουλειά στο πρώτο παιχνίδι του Βελγίου, σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο μέρος και έκανε την ανατροπή (1-2), είχε καλύτερη εικόνα απ’ τον αντίπαλο. Στη ρεβάνς έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση με το γκολ του Τραορέ στο 27’, το ματς ήταν “ανοιχτό” με πολλές φάσεις, το 2-0 στο 76’ τελείωσε οριστικά την πρόκριση. Η Μονακό ήταν τραγική με τη Λοριάν, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι, έχασε δίκαια και προβλημάτισε έντονα. Ο άσσος προσφέρεται στο 1.70 και είναι υπερβολικά χαμηλός, η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποτιμάται ξεκάθαρα απ’ τις αποδόσεις. Οι Ουκρανοί έχουν ήδη έξι επίσημα ματς στα πόδια τους, κέρδισαν τα πέντε εξ αυτών. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.30.

Με το Χόλαντ οδηγό!

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία και το Signal Iduna Park, όπου στις 21:30 η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου για τον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας. Με τον πλέον εμφατικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ. Έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον Έρλινγκ Χόλαντ, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και μοίρασε τρεις ασίστ, πέταξε στο καναβάτσο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικρατώντας με 5-3 στο "Signal-Iduna-Park". Το συγκρότημα του Ρόζε ήταν καταιγιστικό στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας τέσσερις φορές, στη συνέχεια έριξε στροφές διατηρώντας με ευκολία το υπέρ του προβάδισμα. Δύο βαθμούς άφησε στο "Borussia Park" η Μπάγερν Μονάχου (1-1 με Γκλάντμπαχ) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Πλεά. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης, δημιούργησαν καλές στιγμές και σκόραραν λίγο πριν τη συμπλήρωση των 45' με τον Λεβαντόφσκι. Η Ντόρτμουντ πραγματοποίησε ονειρικό ξεκίνημα στη σεζόν, έχει τον Έρλινγκ Χόλαντ σε απίστευτη φόρμα. Την ίδια ώρα η Μπάγερν Μονάχου έδειξε αναποτελεσματική στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα και με αρκετά αμυντικά κενά. Θα ακολουθήσουμε τη φορμαρισμένη ομάδα ξεχωρίζοντας την κατάκτηση Ντόρτμουντ σε απόδοση 2.10.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Λίνκολν

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Αγγλία. Στις 21:45, η Λίνκολν Σίτι υποδέχεται την Μπόλτον για την 3η αγωνιστική της League One.  Η Λίνκολντ επικράτησε με μέτρια αλλά αποτελεσματική εμφάνιση εναντίον της Φλίτγουντ εντός έδρας. Είχε τον έλεγχο της μπάλας, όμως δεν απείλησε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με την αντίπαλο της που είχε πολλές ευκαιρίες και σχεδόν όλες βρήκαν στόχο. Στο δεύτερο μέρος αν και είχε ελάχιστες ευκαιρίες, κατάφερε να ευστοχήσει στην τελική προσπάθεια ανατρέποντας το σκορ, ενώ αμυντικά δεν απειλήθηκε καθόλου και κράτησε χαμηλά το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Συνέχισε τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις της η Μπόλτον εναντίον της Γουίμπλετον εκτός έδρας. Εξαιρετική επιθετικά για ακόμα μια φορά στο πρωτάθλημα βρίσκοντας δίχτυα τρεις φορές, όμως συνεχίσει να μας δείχνει πόσο κακή άμυνα έχει και πως είναι μια ομάδα του «όσα πάνε και όσα έρθουν». Αμφότερες οι ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα, ενώ παράλληλα δεν πείθουν στο αμυντικό τους κομμάτι και ειδικά η Μπόλτον. Αναμένουμε αγώνα με γκολ και επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.