Τρίτη, 31 Αύγουστος 2021 17:44

Στοίχημα: “Καυτές” επιλογές από την Αγγλία - τριάδα για ταμείο σε απόδοση 7.15

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: “Καυτές” επιλογές από την Αγγλία - τριάδα για ταμείο σε απόδοση 7.15

Μικρό σε αριθμό επιλογών το κουπόνι της Τρίτης (31/08) ενόψει των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τους Άγγλους πρωταγωνιστές.

Υπάρχει ενδιαφέρουσα δράση στην Κόνφερενς και το Λιγκ Τρόφι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bet 365. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανοιχτό ματς στο Μπράντφορντ

Ξεκινάμε τις σημερινές μας επιλογές από το Valley Parade, όπου στις 21:00 η Μπράντφορντ υποδέχεται την Λίνκολν Σίτι για την 1η αγωνιστική των ομίλων στο Λιγκ Τρόφι.

Η Μπράντφορντ προέρχεται από την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, χάνοντας με 2-0 εκτός έδρας από την Λέιτον Οριεντ, γιατί γενικώς έχει ηττηθεί και στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε στο Λιγκ Καπ. Στην έδρα της πάντως παραμένει αήττητη στους δύο αγώνες που έχει παίξει, κερδίζοντας τους μάλιστα αμφότερους.

Η Λίνκολν ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Οξφορντ, αρκετά εύκολα, γνωρίζοντας την τρίτη της συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, δεύτερη σερί μακριά από το γήπεδο της. Γενικώς το ξεκίνημα της στη σεζόν είναι αρκετά κακό, αφού αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ, έναν θεσμό που συνήθως πάει καλά, και στο πρωτάθλημα είναι πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εκτός ζώνης υποβιβασμού, αλλά σε απόσταση βολής από αυτήν, στο +1 συγκεκριμένα.

Τα στατιστικά τους στους αγώνες που έχουν παίξει ως τώρα, ειδικά όταν παίζουν αντιστοίχως εντός – εκτός έδρας, δεν δικαιολογούν τον ορισμό του over 2,5 ως αουτσάιντερ! Πόσο μάλλον σε παιχνίδι γι’ αυτόν τον θεσμό, στον οποίο συνηθίζονται μεγάλα σκορ λόγω επιπλέον χαλαρότητα. Το over 2,5 στο 2,15.

Ανώτερη η Γουίκομ

Παραμένουμε στο Λιγκ Τρόφι, για την 1η αγωνιστική του οποίου η Γουίκομ υποδέχεται την Under 21 της Άστον Βίλα.

Κακή εκτός έδρας εμφάνιση με αντίπαλο τη Σάντερλαντ. Μοιρασμένη η κατοχή της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως ήταν πολύ άστοχη στη τελική προσπάθεια και επίσης βρήκε απέναντί της μια καλά οργανωμένη άμυνα που δεν την άφησε να απειλήσει. Η αμυντική της λειτουργία είχε αρκετά προβλήματα, καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις αρκετές φορές την εστία της.

Οι ομάδες νέων της Άστον Βίλα δημιουργούν την ομάδα αυτή, προκειμένου να αγωνίζονται στη διοργάνωση για να μπορούν να πάρουν περισσότερο αγωνιστικό χρόνο και ρυθμό, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν επαγγελματίες παίκτες που τους δίνουν τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν και να πάρουν εμπειρίες. Η περσινή τους εμφάνιση δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και δέχθηκαν πολλά γκολ, καθώς ήταν και σε πολύ δύσκολο όμιλο. Η φετινή χρονιά τους φέρνει σε έναν επίσης δύσκολο όμιλο και θέλουν να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Σαφώς καλύτερη η Γουίκομ είτε παραταχθεί με αλλαγές στη βασική της ενδεκάδα, είτε όχι. Παράλληλα έχει και τον παράγοντα έδρα που της δίνει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα απέναντι στην Άστον Βίλα Κ21 που δεν πιστεύουμε πως θα καταφέρει να δυσκολέψει αρκετά τους γηπεδούχους,Στηρίζουμε την έδρα και επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.80.

Ανταγωνιστική η Γκρίμσμπι

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Κόνφερενς Λιγκ. Στις 21:45, η Στόκπορτ φιλοξενεί την Γκρίμσμπι για την 3η αγωνιστική.

Η Στόκπορτ πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας μάλιστα σε μία δύσκολη έδρα, αυτή της Σάουθεντ, που υποβιβάστηκε φέτος, με 0-1. Και ένα από τα θετικά αυτού του αποτελέσματος είναι πώς δείχνει να ξεπέρασε τη «βαριά» ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Ντάγκεναμ εντός έδρας. Και σήμερα αντιμετωπίζει πολύ γρήγορα την άλλη ομάδα που υποβιβάστηκε φέτος!

Η Γκρίμσμπι ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα, μετά τον φετινό υποβιβασμό της, κερδίζοντας με 1-0 εντός έδρας την Γουέιμαουθ, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα της, κάτι που δείχνει να είναι ο πρωταρχικός στόχος στη νέα ομάδα που «χτίζει» ο Πολ Χερστ. Βέβαια η αλήθεια είναι πώς δεν είχε κανένα ποδοσφαιρικό μεγαθήριο απέναντι της, με το σημερινό τεστ απέναντι στην Στόκπορτ να κρίνεται αρκετά πιο κρίσιμο και σημαντικό.

Η Γκρίμσμπι ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, δεν έχει εύκολο έργο σήμερα, αλλά θεωρούμε ότι είναι μέσα στις δυνατότητές της να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και αδικείται από τις αποδόσεις. Θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.85.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.