Σάββατο, 27 Αύγουστος 2022 11:23

Στο… Πι και Φι: Διπλά που πληρώνουν

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι:  Διπλά που πληρώνουν

Καλημέρα σας. Επιλογές από έξι πρωταθλήματα έχει το μενού της στήλης για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Ξεκινάμε από Γερμανία, όπου η Λεβερκούζεν είναι χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές και πάει στην έδρα της Μάιντς που ξεκίνησε με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Το άσχημο ξεκίνημα των φιλοξενούμενων έχει ανεβάσει το διπλό στο 2.30. Η Λεβερκούζεν είναι ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να ξεκινήσει από σήμερα τη βαθμολογική της αντεπίθεση.

Στην Αγγλία, η Μάντσεστερ Σίτι άφησε τους πρώτους βαθμούς με τη Νιούκαστλ και θα μπει… τσιτωμένη στο ματς με την Κρ. Πάλας. Η τελευταία δεν έχει να χάσει κάτι και με τον αέρα του αουτσάιντερ μπορεί να σκοράρει. Πέρυσι είχε φύγει νικήτρια από αυτό το γήπεδο με σκορ 0-2. Δεν θα κοντράρουμε τους πρωταθλητές, αλλά θα ποντάρουμε στο να δεχτούν γκολ. Το ότι θα σκοράρουν, θεωρείται… δεδομένο.
Στην Ισπανία, η Σεβίλλη ψάχνει την πρώτη νίκη της σεζόν στην Αλμερία και στο 2.08 θα την εμπιστευτούμε.
Στην Ελλάδα, ο Αρης έχει βλέψεις πρωταθλητισμού και εμπόδια σαν και αυτό του Παναιτωλικού οφείλει να τα περνά. Η διαφορά δυναμικότητας μας ωθεί στο διπλό.
Στη Γαλλία, η Παρί δεν έχει αντίπαλο, σκοράροντας 17 φορές στα τρία πρώτα ματς. Επιτρέπει πάντως φάσεις στον αντίπαλο και η Μονακό μπορεί να βρει δίχτυα, ώστε να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο. Τέλος στην Ιταλία η Νάπολι μπήκε φουριόζα στη σεζόν με δύο πειστικές νίκες και μπορεί να περάσει νικηφόρα και από τη Φλωρεντία. Η Φιορεντίνα δείχνει ακόμα να ψάχνεται, ενώ είχε μεσοβδόμαδα και ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τβέντε.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
219. Μάιντς – Λεβερκούζεν 2 2.30
225. Μάντσεστερ Σίτι – Κρ. Πάλας G.G. 1.88
372. Αλμερία – Σεβίλλη 2 2,08

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
469. Παναιτωλικός – Αρης 2 1.97
496 Παρί – Μονακό G.G. 1.62
498. Φιορεντίνα – Νάπολι 2 2.07