Σάββατο, 03 Σεπτέμβριος 2022 10:37

Στο… Πι και Φι: Με την Ιντερ στο ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στην Μίλαν και την Ιντερ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Α’ Ιταλίας.

Η πρωταθλήτρια Μίλαν είναι αήττητη (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) μετά από τέσσερις στροφές, αλλά έχει ένα βαθμό λιγότερο από την Ιντερ που μετρά 3 νίκες και 1 ήττα από τη Λάτσιο.
Η Ιντερ δεν θα έχει σήμερα τον Λουκάκου στην επίθεση, όμως έχει καλή παράδοση, καθώς στα τελευταία 22 ντέρμπι μετρά μόνο 4 ήττες. Επιπλέον το ρόστερ είναι πιο ποιοτικό και στο 2.60 θα πάμε με το διπλό. Το διπλό είναι η επιλογή και στο ζευγάρι Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα, αφού η “Μπάρτσα” με Λεβαντόφσκι στην επίθεση έχει το εύκολο γκολ και οι γηπεδούχοι φαίνεται ότι δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι. Γι’ αυτό και οι μπουκ προσφέρουν τη νίκη των φιλοξενούμενων στο 1.81.
Αντίθετα στο Αουγκσμπουργκ – Χέρτα το διπλό δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ και αξίζει το ρίσκο. Οι γηπεδούχοι με εξαίρεση το ματς με τη Λεβερκούζεν κάνουν κακές εμφανίσεις και η Χέρτα, που ανεβάζει ρυθμούς, έχει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη νίκη. Πέρυσι και πρόπερσι τα είχε καταφέρει σε αυτό το γήπεδο (0-1 και 0-3, αντίστοιχα).
Στην Πρέμιερ Λιγκ, Μπρέντφορντ και Λιντς πραγματοποιούν θετική εκκίνηση και το μεταξύ τους ματς είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Αντί για σημείο επιλέγουμε το όβερ 2,5 λόγω της επιθετικής φιλοσοφίας των δύο ομάδων.
Γκολ περιμένουμε και στο Τρουά Ρεν για την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι, αλλά η Τρουά έρχεται από το μεγάλο διπλό στο Μονακό και θα μπει με ενθουσιασμό.
Τέλος στη Σούπερ Λίγκα, ο Βόλος ύστερα από τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη φιλοξενεί τον ΟΦΗ που είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει βαθμό.
Οι Κρητικοί θα ψάξουν αντίδραση και ο Βόλος έχει ποιότητα στην επίθεση. Μπορεί να ανοίξει το σκορ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
635. Μπρέντφορντ – Λιντς όβερ 2,5 1,72
727. Μίλαν – Ιντερ 2 2.60
1021. Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 2 1,81

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1119. Τρουά – Ρεν όβερ 2,5 1.80
1098. Αουγκσμπουργκ – Χέρτα 2 2.77
1139. Βόλος – ΟΦΗ όβερ 2,5 1,91