Σάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2022 10:24

Στο… Πι και Φι: Γερμανικοί άσοι και διπλά που πληρώνουν

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Από τη Μπουντεσλίγκα θα ξεκινήσουμε σήμερα, όπου διεξάγεται η έκτη αγωνιστική.

Στη Φρανκφούρτη η Αϊντραχτ φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ τρεις μέρες μετά την ήττα -σοκ από τη Σπόρτινγκ στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο πρωτάθλημα ωστόσο, προέρχεται από δύο νίκες με … τεσσάρες, η τελευταία επί της Λειψίας και κόντρα στην προτελευταία Βόλφσμπουργκ που σκοράρει με το… σταγονόμετρο έχει τον πρώτο λόγο. Την ίδια ώρα η Χοφενχάιμ υποδέχεται τη Μάιντς, που έχει τρεις νίκες όλες εκτός έδρας. Στατιστικά είναι δύσκολο να κάνει δεύτερο σερί διπλό μετά από αυτό την περασμένη Κυριακή με τη Γκλάντμπαχ και η “Χόφε” έχει μπει καλά στη σεζόν και είναι αλάνθαστη στο γήπεδό της.
Στη Σούπερ Λίγκα Ιωνικός και Ατρόμητος θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο στο μεταξύ τους ματς και το ματς είναι ορισμός της τριπλής. Ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δυο ομάδες. Κάτι που έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία παιχνίδια της ομάδας του Περιστερίου.
Την Κυριακή το… μενού έχει τρία διπλά.
Στη Γαλλία η Νις καλείται να “ρεφάρει” την ήττα στο ντέρμπι μίσους από τη Μονακό στην έδρα της Αζαξιό που έχει ξεκινήσει με πέντε ήττες και μόλις μία ισοπαλία. Στο 2.40 ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού. Πολύ καλά πληρώνει και το διπλό της Βιγιαρεάλ στην έδρα της Μπέτις, που είναι εξαιρετική ομάδα, αλλά θα παίξει χωρίς τον Φεκίρ, τον ηγέτη της.
Στην Τουρκία, η Γαλατά έχει ενισχυθεί αισθητά για να πάρει τον τίτλο και μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κασίμπασα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
231. Αϊντραχτ – Βόλφσμπουργκ 1 2.00
235. Χοφενχάιμ – Μάιντς 1 2.25
365. Ιωνικός – Ατρόμητος G.G. 1.95

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
435. Αζαξιό – Νις 2 2.40
521. Κασίμπασα – Γαλατά 2 1.85
537. Μπέτις – Βιγιαρεάλ 2 2.50