Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2022 11:03

Στο… Πι και Φι: Χωρίς περιθώρια η Σενεγάλη

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Με το ματς Βραζιλία – Σερβία 2-0 ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ και από σήμερα μπαίνουμε στη δεύτερη αγωνιστική.

Στον πρώτο όμιλο οι νικητές της πρεμιέρας Ολλανδία – Εκουαδόρ (6 μ.μ.) και οι χαμένοι Κατάρ – Σενεγάλη (3 μ.μ.) παίζουν μεταξύ τους. Οι “οράνιε” δεν εντυπωσίασαν κόντρα στη Σενεγάλη, αλλά βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Το Εκουαδόρ κέρδισε με άνεση το Κατάρ και θα παίξει δίχως άγχος κόντρα στο φαβορί του ομίλου. Περιμένουμε από την Ολλανδία να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της και να πάρει τη νίκη, που θα σφραγίσει και την πρόκριση για τους “16”.
Νωρίτερα θα μονομαχήσουν το Κατάρ και η Σενεγάλη για τους πρώτους βαθμούς. Η Σενεγάλη άφησε καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα και πλέον καλείται να πάρει τη νίκη, ώστε να μονομαχήσει στο φινάλε με το Εκουαδόρ για ένα εισιτήριο για τα νοκ – άουτ. Οι διοργανωτές απογοήτευσαν στο δικό τους παιχνίδι και αν η Σενεγάλη εμφανιστεί σοβαρή, θα κερδίσει. Δεν έχει άλλωστε περιθώρια για απώλειες.
Στον δεύτερο όμιλο, η Αγγλία έδειξε με το “καλημέρα” τις διαθέσεις της με το 6-2 απέναντι στο Ιράν, ενώ Ουαλία και ΗΠΑ έμειναν στο 1-1. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι η Ουαλία θα φιλοξενήσει το Ιράν σε ένα σημαντικό ματς και για τους δυο, όσον αφορά την δεύτερη θέση του ομίλου. Τα 2-3 γκολ καλύπτουν αρκετά ενδεχόμενα.
Στο Αγγλία – ΗΠΑ (9 μ.μ.) περιμένουμε ματς με ρυθμό και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το όβερ 2,5 στο 1,85.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ουαλία – Ιράν 2-3 γκολ 1.98
Κατάρ – Σενεγάλη 2 1.62
Ολλανδία – Εκουαδόρ 1 1.75
Αγγλία – ΗΠΑ όβερ 1,85