Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2022 10:26

Στο... Πι και Φι: Φινάλε στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ. Ελβετία - Καμερούν και Βραζιλία - Σερβία, συνθέτουν τα ζευγάρια του 7ου ομίλου και Πορτογαλία - Γκάνα, Ουρουγουάη Ν. Κορέα, αυτά του τελευταίου γκρουπ της διοργάνωσης.


Πρώτο χρονικά ματς το Ελβετία - Καμερούν στις 12 το μεσημέρι, με τους Ελβετούς να είναι το φαβορί. Το Καμερούν, ωστόσο, έχει άγνοια κινδύνου και αν ανοιχτεί, μπορεί εύκολα το ματς να ανοίξει και να επιβεβαιωθεί το αουτσάιντερ όβερ 2,5. Με Εμπολό, Σακίρι από τη μία πλευρά και Αμπουμπακάρ, Εκαμπί από την άλλη, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε ωραίο παιχνίδι. Γκολ υπόσχεται και το δεύτερο ματς του 7ου ομίλου, στις 10 το βράδυ.
Η Βραζιλία είναι το φαβορί, όχι μόνο στο εν λόγω ματς, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου (σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες), όμως η Σερβία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Με Τάντιτς, Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς στην επίθεση μπορεί να προβληματίσει κάθε άμυνα, αλλά από την άλλη δύσκολα θα κρατήσει στο μηδέν την παρέα του Νεϊμάρ. Το αμφίσκορο σε ικανοποιητική απόδοση.
Στον 8ο όμιλο, Πορτογαλία και Ουρουγουάη έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους "16" και θα επιδιώξουν να πάοουν την πρωτιά, ώστε να αποφύγουν τη Βραζιλία στο πρώτο νοκ άουτ ματς. Η Ουρουγουάη καλείται να ξεπεράσει στην πρεμιέρα το εμπόδιο της Ν. Κορέας (3 μ.μ.) και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα, θα τα καταφέρει. Το ίδιο ισχύει και για την Πορτογαλία που θα αναμετρηθεί στις 6 μ.μ. με τη Γκάνα.
Ο ελεύθερος πλέον... Κριστιάνο Ρονάλντο θα θέλει να δώσει απαντήσεις ότι παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Ο άσος σε συνδυασμό με όβερ 1,5 ανεβάζει την απόδοση στο 1.70


ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ελβετία - Καμερούν όβερ 2,5 2.30
Ουρουγουάη - Ν. Κορέα 1 1.75
Πορτογαλία - Γκάνα 1 και όβερ 1,5 1.70
Βραζιλία - Σερβία G.G.1.85