Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2022 11:28

Στο... Πι και Φι: Μονόδρομος η νίκη για Σερβία

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Μονόδρομος η νίκη για Σερβία

Καλημέρα σας. Με τέσσερις αναμετρήσεις για τον 7ο και 8ο όμιλο, ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Στο προτελευταίο γκρουπ η Βραζιλία έδειξε με το "καλημέρα" ότι είναι φαβορί για την κατάκτηση όχι μόνο της πρωτιάς στον όμιλο, αλλά και του τροπαίου. Νίκησε... μόνο 2-0 τη Σερβία και θέλει σήμερα να ζευγαρώσει τις νίκες με Ελβετία ώστε να τσεκάρει το εισιτήριο για τους "16". Η Ελβετία ξεκίνησε επίσης με το... δεξί (1-0 το Καμερούν) και θα αγωνιστεί με τον αέρα του αουτσάιντερ. Περιμένουμε ωραίο ματς και το πρώτο όβερ των Βραζιλιάνων στη διοργάνωση. Στο Καμερούν Σερβία, ο χαμένος χάνεται και ο νικητής ελπίζει για πρόκριση. Η Σερβία υπερέχει σε ποιότητα και εμπειρία. Ξέρει ότι η νίκη είναι μονόδρομος αν δεν θέλει να γυρίσει νωρίς στην πατρίδα. Το Καμερούν δεν είναι Βραζιλία και οι Σέρβοι έχουν τους επιθετικούς για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη ελπίδας.
Στο 8ο γκρουπ η Ν. Κορέα άφησε θετικές εντυπώσεις στην "λευκή" ισοπαλία με την Ουρουγουάη, όπως και η Γκάνα παρά την ήττα από την Πορτογαλία (3-2). Οι Γκανέζοι δεν φοβήθηκαν την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα φοβηθούν ούτε τους Νοτιοκορεάτες. Το ίδιο ισχύει και για τους τυπικά γηπεδούχους. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι ενδεχόμενο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, η Πορτογαλία με "προίκα" τη νίκη στην πρεμιέρα, θα ψάξει ένα νέο τρίποντο ώστε να πάρει και την πρώτη θέση. Η ισοπαλία δεν θα είναι πάντως καταστροφή κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Η Ουρουγουάη επίσης δεν χάνεται με το Χ. Η ομάδα του Σάντος έχει ελαφρύ προβάδισμα, αλλά δεν θα μπλέξουμε με σημείο. Τα 2-3 γκολ καλύπτουν αρκετά ενδεχόμενα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Καμερούν - Σερβία 2 1.80
Ν. Κορέα - Γκάνα G.G. 1.95
Βραζιλία - Ελβετία όβερ 2,5 1.93
Πορτογαλία - Ουρουγουάη 2-3 γκολ 1.95