Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 11:04

Στο… Πι και Φι: Επιστροφή στη δράση με "Boxing Day"

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Το Μουντιάλ του Κατάρ πέρασε στην ιστορία και ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν και πάλι τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Πρέμιερ Λιγκ, η κορυφαία λίγκα στον κόσμο επιστρέφει στη δράση με την παραδοσιακή "boxing day", που διεξάγεται την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων.
Μια ημέρα καθαρά ποδοσφαιρική στην Αγγλία, με τις ομάδες να αγωνίζονται ξανά στο πρωτάθλημα, μετά από 1,5 μήνα διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ως εκ τούτου είναι άγνωστο πως θα παρουσιαστούν.
Στα αξιοσημείωτα ότι από τις 26 Δεκεμβρίου έως και τις 5 Ιανουαρίου θα γίνουν τρεις αγωνιστικές!
Η Τότεναμ φιλοξενείται από την Μπρέντφορντ στο λονδρέζικο ντέρμπι. Η ομάδα του Χάρι Κέιν θέλει να μπει με το… δεξί σε αυτό το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ώστε να διατηρηθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η έδρα της Μπρέντφορντ δεν είναι εύκολη, αλλά η Τότεναμ έχει την εμπειρία να περνά αυτά τα εμπόδια.
Δύσκολη αποστολή έχει και η Λίβερπουλ απέναντι στην Αστον Βίλα. Το διάστημα της διακοπής έδωσε πάντως τη δυνατότητα στον Κλοπ να δουλέψει, έστω και με απουσίες λόγω των διεθνών και περιμένουμε τη Λίβερπουλ να εμφανιστεί καλύτερη και να αναρριχηθεί σταδιακά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.
Εκεί όπου βρίσκεται η Νιούκαστλ που κοντράρεται με τη Λέστερ, που ξεκίνησε απογοητευτικά, αλλά στη συνέχεια βρήκε το δρόμο της και μέχρι τη διακοπή μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες. Για την ακρίβεια τρίτη σε φόρμα, πίσω από την πρώτη Αρσεναλ και τη δεύτερη Νιούκαστλ. Περιμένουμε ωραίο παιχνίδι με γκολ. Το όβερ 2,5 θα είναι η επιλογή και στη συνάντηση της Σαουθάμπτον με τη Μπράιτον. Η πρώτη είναι αυτή που έχει ανάγκη τους βαθμούς για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά η Μπράιτον δεν καταλαβαίνει από έδρες και παίζει πάντα ανοιχτά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Μπρέντφορντ – Τότεναμ 2 1.98
Λέστερ – Νιούκαστλ όβερ 2,5 1.83
Σαουθάμπτον – Μπράιτον όβερ 2,5 1.91
Αστον Βίλα – Λίβερπουλ 2 1.75