Σάββατο, 01 Απρίλιος 2023 10:05

Στο… Πι και Φι: Το κίνητρο ο Ιωνικός, σκοράρουν και οι δύο στην Τούμπα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς, με την επανέναρξη των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Στη Γερμανία ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής στις 7.30 μ.μ. στο Μόναχο ανάμεσα στη δεύτερη Μπάγερν και την πρώτη Ντόρτμουντ.
Νωρίτερα, η Λειψία θα φιλοξενήσει τη Μάιντς και η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, ύστερα από την απρόσμενη ήττα από τη Μπόχουμ. Η Λειψία έχει 9 νίκες σε 12 εντός έδρας ματς και η Μπόχουμ 2 νίκες σε 13 εξόδους. Η πρώτη κυνηγά έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και η δεύτερη διεκδικεί την παραμονή. Τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ και στη Λειψία νικήτρια τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται η ομώνυμη ομάδα. Ο άσος σε συνδυασμό με το όβερ 2,5 προσφέρεται στο 2,15.
Στην Ισπανία, η Σεβίλλη με νέο τεχνικό τον Μεντιλίμπαρ αντί του Σαμπάολι ψάχνει διπλό στην έδρα της Κάθιδ, ώστε να μείνει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς, αλλά η Σεβίλλη δεν είναι για τόσο χαμηλά. Ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.
Στην Ιταλία, η πρωτοπόρος Νάπολι θα αντιμετωπίσει την 4η Μίλαν. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο, αλλά δεν βγάζουν το… πόδι από το γκάζι. Κόντρα στη ντεφορμέ Μίλαν έχουν τον πρώτο λόγο.
Στην Ελλάδα, ο Ιωνικός είναι ουραγός στη βαθμολογία των πλέι άουτ και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θεωρείται τελικός. Οι Αρκάδες έχουν διψήφια διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού και το κίνητρο βρίσκεται στην πλευρά των γηπεδούχων. Ο Ιωνικός μπορεί με την ώθηση του κόσμου να επιβεβαιώσει τον άσο του 2,20. Στα πλέι οφ τα βλέμματα στρέφονται στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν σε τροχιά τίτλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και η Ενωση στο -1. Πρόκειται για ντέρμπι που θα… πέσουν κορμιά και κανένα σημείο δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αφού δύσκολα τα μεταξύ τους ματς μένουν στο μηδέν. Ο Ολυμπιακός, που πλησίασε στους 3 βαθμούς τον Παναθηναϊκό, έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες του στα πλέι οφ κόντρα στον Αρη, που παλεύει με το Βόλο για την 5η θέση. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μπορούν να πετύχουν εμφατική νίκη με τους Θεσσαλονικείς που σπάνια παίρνουν βαθμούς εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Λειψία – Μάιντς 1 και όβερ 2,5 2.15
Κάδιθ – Σεβίλλη 2 2.40
Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης 1 2.20

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ολυμπιακός – Αρης 1 και όβερ 2,15 2.18
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ G.G. 2, 07
Νάπολι – Μίλαν 1 1,87