Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 10:28

Στο… Πι και Φι: Κερδίζουν Λέστερ και Οσέρ στην πρεμιέρα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Με την αναμέτρηση Σέφιλντ Γ. - Σαουθάμπτον ξεκίνησε χθες το βράδυ η Τσάμπιονσιπ.

Οι “Αγιοι” μετά από 11 χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, όπως επίσης η Λιντς και η Λέστερ. Η τελευταία φιλοξενεί την Κόβεντρι και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Λέστερ θέλει να επιστρέψει άμεσα στην κορυφαία κατηγορία και στην έδρα της δεν επιτρέπονται απώλειες. Περιμένουμε ένα πειστικό ξεκίνημα από τις “αλεπούδες” και θα συνδυάσουμε τον άσο με το όβερ 2,5. Από την Τσάμπιονσιπ θα κρατήσουμε και το όβερ 2,5, στη συνάντηση της Μπλάκμπερν με την Γουέστ Μπρομ, δύο ομάδες που πέρυσι έχασαν στις λεπτομέρειες την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου. Τα μεταξύ τους ματς έχουν παραδοσιακά γκολ.
Στη Β’ Γερμανίας, η Σάλκε ξεκίνησε με εκτός έδρας ήττα από το Αμβούργο και θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο τρίποντο στην υποδοχή της Καϊζερσλάουτερν, που ηττήθηκε στο γήπεδό της από τη Σαν Πάουλι. Ο άσος είναι από τα δυνατά φαβορί της δεύτερης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.
Στην πρεμιέρα της Β’ Γαλλίας θα ποντάρουμε στη νίκη της Οσέρ στην έδρα της Βαλενσιέν. Η τελευταία σώθηκε πέρυσι στην ισοβαθμία, ενώ η Οσέρ έπαιζε στην κορυφαία κατηγορία και θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο – επιστροφή.
Στη Δανία, η Μίντιλαντ έχει κάνει το “2 στα 2” και με καλή ψυχολογία μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Λίνγκμπι, που έχει μια ισοπαλία και μια ήττα και είναι από τις αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Στο Βέλγιο, η Κλαμπ Μπριζ μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Μαλίν, καλείται να ρεφάρει στο εκτός έδρας ματς με τη Βέστερλο, που δείχνει αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μπλάκμπερν – Γουέστ Μπρομ όβερ 2,5 2.18
Βαλενσιέν – Οσέρ 2 2.10
Σάλκε – Καϊζερσλάουτερν 1 1.70

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Λέστερ – Κόβεντρι 1 και όβερ 2,5 2,37
Λίνγκμπι – Μίντιλαντ 2 1.98
Βέστερλο – Κλαμπ Μπριζ 2 1.98