Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 13:04

Στο… Πι και Φι: Επιλογές από πέντε πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τρία ακόμα πρωταθλήματα, το Βέλγιο, η Αυστρία και η Β’ Γερμανίας ανοίγουν την “αυλαία” τους, προσφέροντας περισσότερες στοιχηματικές επιλογές.

Θυμίζουμε, ότι την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν Ελβετία, Δανία και Πολωνία. Τρεις λίγκες που θα μας απασχολήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως επίσης και η πρεμιέρα στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, αλλά και του Βελγίου.
Στη Β’ Γερμανίας, το Αννόβερο φιλοξενεί την Ελβερσμπεργκ, που σε δύο χρονιές ανέβηκε ισάριθμες κατηγορίες!
Οι νεοφώτιστοι έχουν ενθουσιασμό, αλλά το Αννόβερο υπερέχει σε εμπειρία και ποιότητα και έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει νικηφόρα.
Από τη Β’ Γερμανίας θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στην αναμέτρηση Χάνσα Ρόστοκ – Νυρεμβέργη.
Δύο ομάδες που έκαναν κακή σεζόν και τερμάτισαν λίγο πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού. Τα μεταξύ τους ματς έχουν γκολ.
Στην Ελβετία, η Λωζάνη έχασε με πέναλτι στις καθυστερήσεις εκτός έδρας από την νταμπλούχο Γ. Μπόις, αφήνοντας όμως καλές εντυπώσεις.
Αντίθετα η Γκρασχόπερς προβλημάτισε με τη Σερβέτ (ήττα με 1-3) και η εικόνα των δύο ομάδων, μας ωθεί στον άσο.
Ασος δείχνει και το ζευγάρι Ράντερς – Χβίντορβε, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν αμυντικές αδυναμίες στην πρεμιέρα με τη Μίντιλαντ, όπου έχασαν μόνο με 1-0 (4 δοκάρια και χαμένο πέναλτι οι γηπεδούχοι).
Η Ράντερς πήρε βαθμό εκτός έδρας με την Οντένσε και κόντρα στους νεοφώτιστους έχει τον πρώτο λόγο.
Στην Πολωνία, η Λεχ Πόζναν μπήκε με το… δεξί, κερδίζοντας εκτός έδρας την Πιάστ (διπλό που είχαμε προτείνει) και θα την εμπιστευτούμε εκ νέου στο εντός έδρας ματς με την υποδεέστερη Ραντόμιακ. Τέλος στο Βέλγιο η Γκενκ καλείται να δείξει την ανωτερότητά της στην έδρα της νεοφώτιστης Μόλενμπεκ, που πριν την πρεμιέρα απέλυσε τον προπονητή της. Η Γκενκ θέλει το διπλό ώστε να πάρει και ψυχολογία για τη ρεβάνς με τη Σερβέτ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Αννόβερο – Ελβερσμπεργκ 1 2.10
Λωζάνη – Γκρασχόπερς 1 2.02
Μόλενμπεκ – Γκενκ 2 1.95

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Χάνσα Ρόστοκ – Νυρεμβέργη G.G. 1.80
Ράντερς – Χβίντορβε 1 1.70
Λεχ Πόζναν – Ραντόμιακ 1 1.75