Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 10:54

Στο... Πι και Φι: Με το δεξί οι πρωταθλήτριες

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Με το δεξί οι πρωταθλήτριες

Καλημέρα σας. Δανία, Ελβετία και Πολωνία κάνουν πρεμιέρα, δίνοντας περισσότερες στοιχηματικές επιλογές.

Στη Δανία η Κοπεγχάχη ξεκινά τη σεζόν με στόχο να κατακτήσει και πάλι το νταμπλ .Πρώτο εμπόδιο η Λίγκμπι που σώθηκε πέρυσι στο φινάλε.
Κάθε ξεκίνημα κρύβει παγίδες, αλλά οι πρωταθλητές υπερτερούν και μπορούν να πετύχουν μια εμφατική νίκη, παίρνοντας ώθηση και για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Με το... δεξί θέλει να μπει στην Ελβετία και η Γιουνγκ Μπόις, που είναι η απόλυτη κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια στη χώρα, ενώ πέρυσι πήρε και το κύπελλο.
Το ματς με τη Λωζάνη εξαρτάται από τα κέφια των νταμπλούχων, που συνήθως κερδίζουν με μεγάλα σκορ. Στην Πολωνία, η Λεχ Πόζναν θέλει να φθάσει φέτος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και οφείλει να δείξει από το ξεκίνημα τις διαθέσεις της, περνώντας από την έδρα της Πιαστ η οποία πέρυσι τερμάτισε στην πέμπτη θέση.
Στη Σουηδία, δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, η Τζουργκάρντεν και η Ελφσμποργκ θα ανταμώσουν σήμερα σε ένα ματς ορισμός της τριπλής.
Αμφότερες διεκδικούν τον τίτλο και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Περιμένουμε γκολ και θέαμα. Το πρωτάθλημα διεκδικεί και η Μάλμε, που φιλοξενείται από την ΑΙΚ, που έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού. Ζευγάρι που επίσης υπόσχεται γκολ.
Το όβερ 2,5 θα είναι η επιλογή και για τη συνάντηση Τρόμσο - Μπραν για την Α' Νορβηγίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Τζουργκάρντεν - Ελφσμποργκ γκολ - γκολ και όβερ 2,5 2.02
Λίγκμπι - Κοπεγχάγη 2 και όβερ 2,5 2,35
Πιαστ - Λεχ Πόζναν 2 2.27


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Γιούνγκ Μπόις - Λωζάνη 1 και όβερ 2,5 1.91
Τρόμσο - Μπραν όβερ 2,5 1.83
ΑΪΚ - Μάλμε όβερ 2,5 1.80