Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 10:28

Στο… Πι και Φι: Σκοράρουν και οι δύο στον τελικό

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Σκοράρουν και οι δύο στον τελικό

Καλημέρα σας. Ο μεγάλος τελικός στο Euro Under 21 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ισπανία, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Μπατούμι σε έναν αμφίρροπο τελικό, όπως φαίνεται και από το σετ των αποδόσεων (2,65 – 3,17, 2.77).
Αγγλοι και Ισπανοί έχουν διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου, αλλά την ίδια δίψα για την κατάκτηση του τροπαίου. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα ποντάρουμε στο να βρουν δίχτυα και οι δύο μονομάχοι. Στατιστικά είναι άλλωστε δύσκολο να τελειώσει η Αγγλία τη διοργάνωση, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ.
Στη Σουηδία, η ΑΙΚ έκανε το πρώτο διπλό στην έδρα της Μπρομαποϊκάρνα (το είχε προτείνει η στήλη) και περιμένει με καλή ψυχολογία τη Χάκεν, που αδικείται από το 2-2 εκτός έδρας με τη Νόρκεπινγκ.
Οι πρωταθλητές είναι στο -5 από την πρωτοπόρο Μάλμε και θα επιδιώξουν να φύγουν με τη νίκη. Το ζευγάρι ΑϊΚ – Χάκεν βγάζει γκολ.. Ενδεικτικά πέρυσι κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με 2-1 και πρόπερσι η ΑΙΚ με το ίδιο σκορ. Περιμένουμε να συνεχιστεί η παράδοση με το γκολ – γκολ και όβερ. Την ίδια ώρα η Βαρνάμο θα ανταμώσει με την Τζουργκάρντεν, που είναι στην 4η θέση, γιατί δεν έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας.
Ηρθε η ώρα να το κάνει στο γήπεδο της Βαρνάμο, που είναι 11η και δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα.
Την Κυριακή θα ποντάρουμε στο όβερ 2,5 σε δύο αναμετρήσεις του νορβηγικού πρωταθλήματος, αλλά και στον άσο της φιλόδοξης Πούμας, που άφησε θετικές εντυπώσεις στην πρεμιέρα και υποδέχεται την υποδεέστερη Μασατλάν.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΑΙΚ – Χάκεν g.g και over 2,5 1.93
Βαρνάμο – Τζουργκάρντεν 2 2.18
Αγγλία U21 – Ισπανία U21 g.g. 1.78

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ρόζενμποργκ – Λίλεστρομ over 2,5 1,82
Τρόμσο – Βαλερένγκα over 2,5 1,93
Πούμας – Μασατλάν 1 1.70