Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 10:44

Στο… Πι και Φι: Μάχη για μια θέση στα ημιτελικά

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει το Euro Under 21, καθώς σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί στα γήπεδα της Ρουμανίας και της Γεωργίας.

Η Γεωργία είναι μία από τις εκπλήξεις του τουρνουά, καθώς προκρίθηκε ως πρώτη σε όμιλο με Πορτογαλία, Ολλανδία και Βέλγιο.
Οι οικοδεσπότες θα αντιμετωπίσουν σήμερα στην Τιφλίδα το Ισραήλ, που επίσης έκανε υπέρβαση σε όμιλο με Αγγλία, Τσεχία και Γερμανία.
Το Ισραήλ πήρε τη δεύτερη θέση και πλέον ονειρεύεται ημιτελικά. Η Γεωργία θα έχει το αβαντάζ της έδρας και γι’ αυτό οι μπουκ την προσφέρουν ως φαβορί. Στο 3.20 αξίζει το ρίσκο στο διπλό. Λίγες ώρες αργότερα στο Βουκουρέστι, η Ισπανία θα παίξει με την Ελβετία. Οι Ισπανοί είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και περιμένουμε εμφατική νίκη στον προημιτελικό με την Ελβετία.
Την Κυριακή μάχη για μια θέση στα ημιτελικά, θα δώσουν η Αγγλία με την Πορτογαλία. Η Αγγλία έχει δείξει εικόνα καλύτερης ομάδας και δικαιολογημένα έχει τον πρώτο λόγο.
Το μενού της στήλης περιλαμβάνει ακόμα Σουηδία, Βραζιλία και Νορβηγία, όπου περιμένουμε την αντίδραση της ΑΙΚ, της Παλμέιρας και όβερ 2,5, αντίστοιχα, στο ματς Λίλεστρομ – Τρόμσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μπρομαποϊκάρνα – ΑΙΚ 2 2.45
Γεωργία U21 – Ισραήλ U21 2 3.20
Ισπανία U21 – Ελβετία U21 1 και όβερ 2,5 2,07

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Αγγλία U21 – Πορτογαλία U21 1 1.88
Λίλεστρομ – Τρόμσο όβερ 2,5 1.78
Ατλέτικο Παραναένσε – Παλμέιρας 2 2.37