Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 11:16

Στο… Πι και Φι: Διπλά που πληρώνουν!

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Με το ματς της Μπέρνλι με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, ξεκίνησε χθες το βράδυ το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, η Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στην αφετηρία βρίσκονται και οι: Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Τουρκία και Πορτογαλία.


Στην Αγγλία, ξεχωρίζει το Τσέλσι – Λίβερπουλ, αλλά και τα υπόλοιπα ματς δεν στερούνται ενδιαφέροντος.
Η Μπράιτον που έκανε πέρυσι την έκπληξη και βγήκε στην Ευρώπη, φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Λούτον, με τους μπουκ να δίνουν σε τιμές… Σίτι τον άσο. Η Λούτον δεν έχει να χάσει τίποτα και με τον ενθουσιασμό της πρωτάρας, μπορεί να σκοράρει. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στο αμφίσκορο.
Από την Αγγλία, θα κρατήσουμε και το διπλό της Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Μπρέντφορντ, που προσφέρεται στο 2,52, λόγω της κακής περσινής σεζόν των φιλοξενούμενων, αλλά και του ότι ο Κέιν οδεύει για τη Μπάγερν. Και οι γηπεδούχοι όμως έχουν απώλειες. Αξίζει το ρίσκο σε αυτές τις τιμές.
Σε ικανοποιητική απόδοση προσφέρεται και η νίκη της Ρεάλ στο Μπιλμπάο. Μπορεί να μην έχει πλέον Μπενζεμά, αλλά δεν παύει να είναι καλύτερη ομάδα από την Αθλέτικ και σε αυτό το γήπεδο μετρά τέσσερα συνεχόμενα διπλά, ενώ έχει ηττηθεί μόνο μια φορά την τελευταία δεκαετία (το 2015 με 1-0). Πρεμιέρα και στη Γαλλία, με τη Μονακό να φιλοξενείται από την Κλερμόν. Οι Μονεγάσκοι έχουν ποιοτικούς επιθετικούς και μπορούν να μπουν με το… δεξί. Σε αποδόσεις διπλασιασμού το διπλό.
Στην Ελβετία, η πρωταθλήτρια Γ. Μπόις, ανεβάζει στροφές και η Λουκέρνη έχοντας και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, δύσκολα θα της στερήσει το τρίποντο.
Στην Ολλανδία, η Αϊντχόφεν έχει ξεκινήσει δυναμικά, κερδίζοντας το Σούπερ Καπ και το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και δικαιολογημένα είναι το φαβορί κόντρα στην Ουτρέχτη, που πέρυσι τερμάτισε 7η.
Η δευτεραθλήτρια Ολλανδίας δίνει ρυθμό και σκορ στα παιχνίδια της και μπορεί να ακολουθήσει η Ουτρέχτη.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μπράιτον – Λούτον G.G. 1.93
Αϊντχόφεν – Ουτρέχτη G.G. και Over 2,5 2.00
Aθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης 2 2.15

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Κλερμόν – Μονακό 2 2.00
Μπρέντφορντ – Τότεναμ 2 2.52
Λουκέρνη – Γ. Μπόις 2 1.88