Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 10:30

Στο… Πι και Φι: Σφραγίζει την πρόκριση η ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Νέες… αφίξεις στο κουπόνι του στοιχήματος με Μπουντεσλίγκα, Σέριε Α. Σέριε Β και φυσικά Σούπερ Λίγκα.

Στην πρεμιέρα ωστόσο του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν θα αγωνιστούν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, καθώς αναβλήθηκαν τα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, αντίστοιχα.
Η πρωταθλήτρια δίνει μάλιστα απόψε το δεύτερο παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, λόγω των όσων τραγικών συνέβησαν παραμονές του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της.
Το πρώτο ματς έγινε την περασμένη Τρίτη στην Κροατία, με την Ενωση να κερδίζει με ανατροπή την Ντιναμό (1-2) και να αφιερώνει τη νίκη στον αδικοχαμένο Μιχάλη Το ίδιο θέλει να πράξει και σήμερα μέσα στο σπίτι της και να σφραγίσει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου περιμένει η Αντβέρπ.
Η ΑΕΚ περνά και με ισοπαλία, αλλά στο μυαλό των παικτών του Αλμέιδα υπάρχει μόνο η νίκη και περιμένουμε μια παθιασμένη Ενωση. Εδειξε άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι, ότι την έχει την Ντιναμό.
Πριν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ΑΕΚ, θα παίξουν στα Γιάννενα ο τοπικός ΠΑΣ και η Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι θεωρητικά έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά η πρωτάρα Κηφισιά θα μπει με ενθουσιασμό για να κάνει την έκπληξη στην πρεμιέρα. Περιμένουμε παιχνίδι με ρυθμό και γκολ και από τις δύο ομάδες.
Στη Γαλλία, η Παρί κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με τη Λοριάν την πρώτη αγωνιστική και θέλει να ρεφάρει στην έδρα της Τουλούζ. Με Μ’ Μπαπέ πλέον στην 11άδα οι πρωταθλητές, θα ψάξουν μια πειστική νίκη. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι έδειξε θετικά στοιχεία στην πρεμιέρα με τη Λίβερπουλ (1-1) και θα την εμπιστευτούμε στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ, που ακόμα ψάχνεται. Το διπλό είναι η επιλογή και για το ζευγάρι Λέτσε – Λάτσιο, καθώς υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά και ομοιογένειας με τους γηπεδούχους να έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Στην Ισπανία, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει τον τρόπο να φεύγει τα τελευταία χρόνια με θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Μπέτις και περιμένουμε να συνεχιστεί η παράδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά G.G. 1.93
AEK -Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1 1.90
Τουλούζ – Παρί Σεν Ζερμέν 2 και όβερ 2,5 2.25

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 2 2.05
Λέτσε – Λάτσιο 2 2.07
Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 2.00