Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 10:05

Στο… Πι και Φι: Ωρα νίκης για Ρόμα και Σεβίλλη

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα έχει το μενού της στήλης για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ νίκησε με πειστική εμφάνιση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κόντρα στην υποδεέστερη Μπόρνμουθ έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες της.
Στη Σέριε Α, η Ρόμα “σκόνταψε” στην πρεμιέρα με τη Σαλερνιτάνα και πάει αποφασισμένη για το διπλό στη Βερόνα, η οποία θα παίξει με αμυντικούς προσανατολισμούς για να αποφύγει την ήττα. Η Ρόμα έχει και τον Ντιμπάλα πλέον στην επίθεση και εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο να κερδίσει.
Από την Ιταλία θα κρατήσουμε και τον άσο της Γιουβέντους που άρεσε στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Ουντινέζε και φιλοξενεί τη Μπολόνια, που έχασε εντός με 2-0 από την Μίλαν. Σύμμαχος και η προϊστορία, με τη Μπολόνια να έχει να κερδίσει εκτός από το 1998, μετρώντας 30 ήττες σε 40 παιχνίδια. Για να ανεβάσουμε την απόδοση θα συνδυάσουμε τον άσο με όβερ 2,5
Στην Ισπανία η Σεβίλλη ξεκίνησε με δύο ήττες από Βαλένθια, Αλαβές και ήρθε η ώρα με την ώθηση του γεμάτου γηπέδου, να κάνει σεφτέ απέναντι στην Χιρόνα.
Στη Σούπερ Λίγκα, ο Αρης δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς και μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, είναι υποχρεωμένος να κερδίσει τη Λαμία. Στο 2.18 θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή το βράδυ τον Ατρόμητο, που δεν έπαιξε στην πρεμιέρα (αναβλήθηκε το ματς με τον ΠΑΟ). Οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν χωρίς να ικανοποιήσουν τον Πανσερραϊκό των 10 παικτών, ενώ προχθές είχαν αγώνα στην Ευρώπη με την Τσουκαρίτσκι. Ο Ολυμπιακός σκοράρει στα μέχρι τώρα παιχνίδια του, αλλά η άμυνά του δεν εμπνέει ασφάλεια και ο Ατρόμητος χωρίς άγχος, μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να επιβεβαιωθεί το υψηλό αμφίσκορο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μπόρνμουθ – Τότεναμ 2 1.91
Βερόνα – Ρόμα 2 1.88
Σεβίλλη – Χιρόνα 1 2.12

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Λαμία – Αρης 2 2.18
Γιουβέντους – Μπολόνια 1 και όβερ 2,5 2,37
Ολυμπιακός – Ατρόμητος G.G. 2.20