Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 11:30

Στο… Πι και Φι: Ντέρμπι με γκολ

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Ντέρμπι με γκολ

Καλημέρα σας. Επιστροφή στη δράση μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων, με μεγάλα ντέρμπι στην Ελλάδα, αλλά και στην Ιταλία.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ περιμένει στην Τούμπα τον Αρη και η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ολυμπιακό. Δύο ματς που μπορούν να πάνε παντού. Οι μπουκ δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους και στα δύο clasico. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στο αμφίσκορο στη μάχη της Θεσσαλονίκης και στο όβερ 2,5 στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Περιμένουμε και τα δύο ντέρμπι να έχουν πάθος, αλλά και γκολ. Ιδια η προσέγγιση και για το σούπερ ντέρμπι στο Μιλάνο ανάμεσα στην Ιντερ και τη Μίλαν, με τους δύο μονομάχους να έχουν ξεκινήσει μάλιστα με “3 στα 3”. Αμφότερες έχουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και υπόσχονται γεμάτο ματς.
Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Μπράιτον με σκοπό να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η αντίπαλος της ΑΕΚ είναι… ζημιάρα, αλλά περιμένουμε να “μιλήσει” η δύναμη της έδρας.
Στην Ισπανία η Ατλέτικο δείχνει να έχει μπει καλά και είναι αήττητη στο ‘Μεστάγια” τα τελευταία εννέα χρόνια. Στο 2.05 θα την εμπιστευτούμε.
Στη Γαλλία, η Λυών δεν έχει νίκη μετά από 4 αγωνιστικές με συνέπεια να απομακρυνθεί από τον πάγκο ο Λοράν Μπλαν και να αναλάβει τα ηνία ο Φάμπιο Γκρόσο, που κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Χάβρη.
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλάζει και τη ψυχολογία και ήρθε η ώρα να κάνουν οι γηπεδούχοι σεφτέ στις νίκες.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1 2.20
Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 2 2.05
Ιντερ – Μίλαν όβερ 2,5 1.90

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Λυών – Χάβρη 1 1.72
ΠΑΟΚ – Αρης G.G. 1.93
ΑΕΚ – Ολυμπιακός όβερ 2,5 2.02