Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 10:52

Στο… Πι και Φι: Ιταλία και Ελλάδα δίνουν επιλογές

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ιταλία, Ελλάδα, Αγγλία και Γερμανία έχει το μενού της στήλης αυτό το Σαββατοκύριακο, με τις περισσότερες επιλογές, από το Καμπιονάτο και τη Σούπερ Λίγκα, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν τα λιγότερο εμπορικά ματς, του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο και του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ.
Ο ΟΦΗ έχει κερδίσει στο Ηράκλειο Αρη και ΠΑΟΚ και θέλει να κάνει το ίδιο με τον Ατρόμητο, που αγνοεί τη νίκη και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Οι Περιστεριώτες έχουν καλό ρόστερ και αναμένεται να ανέβουν στη συνέχεια.
Πρόκειται για αναμέτρηση που μπορεί να πάει παντού και αντί για σημείο, θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Στα Γιάννενα, ο τοπικός ΠΑΣ περιμένει τον ΠΑΟΚ που νίκησε στη Φινλανδία την Ελσίνκι και με ανεβασμένη ψυχολογία θα επιδιώξει το διπλό. Τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη πάει πολύ για τον Δικέφαλο του Βορρά, που ξεμπούκωσε επιθετικά την Πέμπτη. Οι γηπεδούχοι θα έχουν σημαντικές απουσίες και θα παίξουν για να μην ηττηθούν. Το διπλό με όβερ 1,5 στο 2.05
Στην Ιταλία, η Γιουβέντους μετρά 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 4 αγωνιστικές και δείχνει ικανή να διεκδικήσει φέτος τον τίτλο. Το γεγονός ότι δεν έχει ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πλεονέκτημα, καθώς με ένα παιχνίδι την εβδομάδα παρουσιάζεται φρέσκια. Η Σασουόλο (3 βαθμοί) παρουσιάζεται ευάλωτη στα μετόπισθεν και η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να συμπληρώσει καρέ νικών.
Η πρωταθλήτρια Νάπολι δεν θυμίζει ακόμα την περσινή ομάδα (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα), αλλά δεν παύει να είναι ποιοτικό σύνολο και το ματς με τη Μπολόνια εξαρτάται από τη δική της απόδοση.
Στη Γερμανία η Ουνιόν προέρχεται από την απαιτητική αναμέτρηση με τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ηττήθηκε στις καθυστερήσεις και η πολύ δυνατή επιθετικά Χονφεχάιμ πάει στο Βερολίνο για το διπλό. Η παράδοση δείχνει γκολ – γκολ.
Στην Αγγλία, η Τσέλσι δεν σκόραρε κόντρα σε Νότιγχαμ και Μπόρνμουθ και ψάχνει τρίποντο ηρεμίας με την Αστον Βίλα, που έχασε την Πέμπτη από την Λέγκια στην Πολωνία. Στατιστικά είναι δύσκολο να μείνει για τρίτο παιχνίδι άσφαιρη η Τσέλσι και η Αστον Βίλα κουβαλά κούραση και απογοήτευση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Ουνιόν – Χοφενχάιμ όβερ 2,5 1.78
ΟΦΗ – Ατρόμητος G.G. 1.78
Σασουόλο – Γιουβέντους 2 1,82

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Τσέλσι – Αστον Βίλα 1 1.88
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 2 και όβερ 1,5 2.05
Μπολόνια – Νάπολι 2 2.00