Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 10:05

Στο… Πι και Φι: “Βρέχει” γκολ στην Ελλάδα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Αγγλία θυμίζει η Σούπερ Λίγκα στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς τα γκολ πέφτουν… βροχή.

Ενδεικτικά: Κηφισιά – Πανσερραϊκός 4-4, Βόλος – ΑΕΚ 2-3, ΟΦΗ - Αρης 3-2, Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2, Ολυμπιακός – Αρης 4-1, Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-4.
Στα περισσότερα παιχνίδια κάθε αγωνιστική, επιβεβαιώνεται το όβερ 2,5 και η 7η αγωνιστική που θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις (Κυριακή και Δευτέρα) υπόσχεται γκολ και θέαμα. Ο Αρης μετά τη βαριά ήττα στο Φάληρο, θέλει να αντιδράσει και θα ψάξει μια πειστική νίκη με την Κηφισιά. Οι νεοφώτιστοι παίζουν επιθετικά και το ματς μπορεί να ανοίξει. Ο άσος σε συνδυασμό με το όβερ 2,5 στο 2.25
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός παίζει στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και θέλει το διπλό για να μείνει στην κορυφή. Οι “ερυθρόλευκοι” σκοράρουν εύκολα, αλλά δέχονται και φάσεις. Ο ΠΑΣ ηττήθηκε φέτος στο γήπεδό του, τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από τον ΠΑΟΚ και θα είναι έκπληξη να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 και όβερ 2,5 δίνεται στο 2,27. Από την Ελλάδα, θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στο Λαμία – Παναιτωλικός. Η Λαμία με τον Καρλίτος στην επίθεση έχει φέτος πιο εύκολα το γκολ και ο Παναιτωλικός “καίγεται” για βαθμούς, όντας χωρίς νίκη.
Στη Γερμανία, η Λεβερκούζεν σκοράρει κατά ριπάς και ισοβαθμεί με τη Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή.
Πρόκειται για τη πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, που αναμένεται να περάσει εμφατικά από την ουραγό Μάιντς.
Στην Ιταλία, η Μίλαν έπιασε στην πρώτη θέση την Ιντερ και οφείλει να κερδίσει τη Λάτσιο για να διατηρηθεί σε θέση οδηγού.
Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ δεν έχει ξεκινήσει καλά και γι’ αυτό το διπλό στην έδρα της Χετάφε πληρώνει 2,6.
Είναι όμως καλύτερη ομάδα, έχει θετική παράδοση (7 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 9 μεταξύ τους ματς) και αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μάιντς – Λεβερκούζεν 2 και όβερ 2,5 2.02
Χετάφε – Βιγιαρεάλ 2 2.60
Μίλαν – Λάτσιο 1 1.75

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Λαμία – Παναιτωλικός G.G. 2.07
Αρης – Κηφισιά 1 και όβερ 2,5 2.25
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 2 και όβερ 2,5 2,27