Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 10:38

Στο… Πι και Φι: Με τα “βαριά” χαρτιά

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Αγγλία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην Ιταλία ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Τορίνο ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Τορίνο. Η Γιούβε διατηρεί εντυπωσιακή παράδοση με μόλις μια ήττα στα 34 τελευταία ντέρμπι, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Στο γήπεδό της μάλιστα, έχει πάρει τα εφτά από τα εννέα ντέρμπι από το 2014. Η Τορίνο θα τα δώσει όλα για να κάνει τη ζημιά στο μεγάλο της αντίπαλο, αλλά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Από την Ιταλία θα κρατήσουμε και το διπλό της Ρόμα στην ουραγό Κάλιαρι, που αγνοεί τη νίκη σε εφτά αγωνιστικές. Η ομάδα του Μουρίνιο αν εμφανιστεί σοβαρή, δεν θα έχει πρόβλημα.
Στην Ισπανία η Σεβίλλη έχει μείνει πίσω βαθμολογικά και δεν έχει περιθώρια, υποδεχόμενη τη Βαγιεκάνο, με δεδομένο ότι μετά τη διακοπή ακολουθεί η πρωτοπόρος Ρεάλ. Οι τελευταίες εμφανίσεις δείχνουν ότι η Σεβίλλη βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θα την εμπιστευτούμε. Ο άσος έχει προβάδισμα και στο ζευγάρι Ατλέτικο– Σοσιεδάδ. Η ομάδα του Σιμεόνε σκοράρει φέτος εύκολα και στην έδρα της έχει “3 στα 3”.
Η Σοσιεδάδ είχε και ταξίδι μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ και μακριά από το γήπεδό της δεν είναι τόσο αποτελεσματική.
Στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ έχασε με διαιτητικά λάθη από την Τότεναμ και θα εμφανιστεί πεισμωμένη στην έδρα της Μπράιτον, που δεν είναι συνηθισμένη σε διπλό ταμπλό (πρωτάθλημα – Ευρώπη), ενώ έπαιζε την Πέμπτη απαιτητικό ματς στη Γαλλία με την Μαρσέιγ. Το διπλό προσφέρεται στο 2.05.
Τέλος στη Γαλλία, η πρωτοπόρος Μονακό φιλοξενείται από τη Ρεμς που κάνει εξαιρετική πορεία και φιγουράρει στην τρίτη θέση. Γι’ αυτό και το διπλό πληρώνει 2,57. Δεν θα είναι εύκολο αλλά σε αυτές τις αποδόσεις αξίζει το ποντάρισμα στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, που μην ξεχνάμε ότι έχει και την καλύτερη επίθεση με 18 γκολ σε 7 παιχνίδια.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Γιουβέντους – Τορίνο 1 1.98
Σεβίλλη – Βαγιεκάνο 1 1.90
Ρεμς – Μονακό 2 2.57

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Μπράιτον – Λίβερπουλ 2 2.05
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 1 1.91
Κάλιαρι – Ρόμα 2 1.83