Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 10:30

Στο… Πι και Φι: Παιχνίδι με τα προκριματικά του Euro

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Οι μάχες των εθνικών ομάδων για μια θέση στο Euro 2024 ξεχωρίζουν στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου.

Στον 1ο όμιλο, η Νορβηγία προσμένει την Ισπανία με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να ελπίζει σε ένα από τα δυο εισιτήρια, καθώς η Σκωτία με την υπερβατική πορεία είναι πρώτη και αγκαλιά με την πρόκριση. Η Ισπανία βολεύεται και με ισοπαλία, αλλά δύσκολα θα συμβιβαστεί. Περιμένουμε ανοιχτό ματς στο Οσλο με γκολ και από τις δύο πλευρές.
Σπουδαίο ματς και στη Βουδαπέστη, όπου η Ουγγαρία φιλοξενεί τη Σερβία για την 7η αγωνιστική του β’ ομίλου. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση, αλλά το Μαυροβούνιο καραδοκεί σε απόσταση δύο βαθμών και καμία από τις δυο δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρη. Γι’ αυτό και θα κυνηγήσουν τη νίκη, που ισοδυναμεί με μισή πρόκριση. Αντί για σημείο θα επιλέξουμε το γκολ – γκολ.
Στον 8ο όμιλο, η Σλοβενία θα αναμετρηθεί με τη Φινλανδία και με νίκη θα είναι μια ανάσα από το… Εuro. Η Σλοβενία δείχνει σε καλό φεγγάρι, θα παίξει μπροστά στον κόσμο της και έχει τον πρώτο λόγο.
Για τον 4ο όμιλο, η Ουαλία φιλοξενεί την Κροατία, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Τουρκία και υποχώρησε δεύτερη. Η Ουαλία είναι τρίτη και στο -3 από τους Κροάτες. Θα τα δώσει όλα για τη νίκη και αυτό σημαίνει ότι θα αφήσει κενούς χώρους, που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι πιο ποιοτικοί φιλοξενούμενοι.
Κλείνουμε με Β’ Ισπανίας. Η Σπόρτινγκ Χιχόν με το απόλυτο στην έδρα της (4 στα 4) θα αναμετρηθεί με τη Σαραγόσα, που μετρά τρία διπλά σε τέσσερις εξόδους. Κάθε σημείο είναι πιθανό.
Ποντάρουμε στις επιθέσεις, όπως και στο ζευγάρι Μπούργος – Βιγιαρεάλ Β’, μιας και οι φιλοξενούμενοι παίζουν πάντα ανοιχτά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Σλοβενία – Φινλανδία 1 1.93
Σπόρτινγκ Χιχόν – Σαραγόσα G.G. 2.05
Ουγγαρία – Σερβία G.G. 1.83

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Μπούργος – Βιγιαρεάλ Β’ όβερ 2,5 2.10
Νορβηγία – Ισπανία όβερ 2,5 2.07
Ουαλία – Κροατία 2 2.02