Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 10:09

Στο… Πι και Φι: Οβερ σε Ισπανία, Νιούκαστλ και Πειραιά

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Οβερ σε Ισπανία, Νιούκαστλ και Πειραιά

Καλημέρα σας. Από την Ισπανία θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Οσασούνα με την εκπληκτική Χιρόνα, που φιγουράρει μαζί με τη Ρεάλ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Χιρόνα μετρά 9 νίκες σε 11 αγωνιστικές και οι μπουκ την προσφέρουν φαβορί στην Παμπλόνα. Η Οσασούνα όμως, δεν είναι αμελητέα ποσότητα και αντί για σημείο, θα επιλέξουμε το όβερ 2,5 που έχει επιβεβαιωθεί στα περισσότερα παιχνίδια της Χιρόνα.
Ιδια επιλογή και για το Βιγιαρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ζευγάρι που έχει παράδοση στα γκολ, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν εύκολα στα τελευταία ματς, αλλά εξίσου εύκολα παραβιάζεται και η εστία τους.
Στην Αγγλία, ξεχωρίζουν τα ματς Νιούκαστλ Αρσεναλ και Τότεναμ – Τσέλσι. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσει το πρώτο. Η Νιούκαστλ με 17 βαθμούς είναι στην 6η θέση και οι “κανονιέρηδες” με 24 στη δεύτερη και στο -2 από την πρωτοπόρο και αήττητη Τότεναμ. Πρόκειται για ματς ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.
Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και η Αρσεναλ θέλουν μόνο τη νίκη και περιμένουμε γκολ και θέαμα.
Στη Σούπερ Λίγκα, δεσπόζει το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στον Πειραιά, που θα διεξαχθεί με κόσμο. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι το φαβορί, σύμφωνα με τους μπουκ, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά έχει κάνει ζημιές στο Φάληρο και μετά την ήττα από την ΑΕΚ, δεν έχει περιθώρια. Τα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια έχουν αρκετά γκολ, συνήθως και από τις δύο πλευρές. Αν σε αυτό προσθέσουμε και την επιθετική λογική που έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, καταλήγουμε στο όβερ 2,5.
Στη Γερμανία, η Κολωνία υποδέχεται την Αουγκσμπουργκ και έχει σημαδέψει αυτό το ματς για νίκη, καθώς υποχώρησε στην προτελευταία θέση. Η Αουγκσμπουρκ είναι ένατη και σαφώς πιο άνετη. Το κίνητρο δείχνει άσο.
Τέλος στην Ιταλία, η Γουβέντους έχει δύσκολο έργο στην Φλωρεντία, καθώς το ματς με τη Φιορεντίνα είναι ντέρμπι μίσους. Οι γηπεδούχοι δείχνουν πάντως σε πτωτική πορεία και η Γιούβε είναι δεύτερη, με την προοπτική να ανέβει στην κορυφή, εάν η Ιντερ δεν περάσει από την Αταλάντα.
Στο 2,55 αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Οσασούνα – Χιρόνα όβερ 2,5 1.91
Κολωνία – Αουγκσμπουργκ 1 2.30
Νιούκαστλ – Αρσεναλ όβερ 2,5 1.91

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Βιγιαρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο όβερ 2,5 1.83
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ όβερ 2,5 1.95
Φιορεντίνα – Γιουβέντους 2 2.55