Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 10:45

Στο... Πι και Φι: Με Ρόμα και Σεβίλλη στα ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ιταλία, Γερμανία, Ελλάδα και Ισπανία, έχει το μενού της στήλης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην Ιταλία ξεχωρίζει το ντέρμπι της αιώνιας πόλης Λάτσιο - Ρόμα. Ενα ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, με πάθος, ένταση, που χωρίζει τη Ρώμη στα... δύο.
Η Ρόμα όμως ,υπερέχει σε ποιότητα, Με Λουκάκου έχει οντότητα στην επίθεση, ενώ αντίθετα ο Ιμόμπιλε στη Λάτσιο είναι σκιά του εαυτού του και το διπλό προσφέρεται στο 2,60.
Από τη Σέριε Α θα κρατήσουμε και το διπλό της Μίλαν στη Λέτσε. Η Μίλαν έδειξε αντίδραση με τη Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε νίκη και ψυχολογική ώθηση, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος (-6 από την πρωτοπόρο Ιντερ). Η Λέτσε κέρδιζε 1-0 μέχρι το 90' και δεν πήρε τίποτα από το ματς με τη Ρόμα και ο τρόπος που έχασε, θα την επηρεάσει ψυχολογικά, ενώ είναι σύνολο περιορισμένων δυνατοτήτων.
Στην Ισπανία, τα βλέμματα στρέφονται στο κυριακάτικο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Σεβίλλη εναντίον Μπέτις και εδώ ισχύουν ότι και στο Λάτσιο - Ρόμα.
Η Σεβίλλη είναι αήττητη μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά σε τρία παιχνίδια δεν έχει νίκη και είναι ότι καλύτερο και για τη ψυχολογία της να το πράξει απέναντι στη μισητή αντίπαλο. Την ίδια μέρα θα παίξουν και η Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ.
Η ομάδα του Σιμεόνε είναι το φαβορί, αλλά φέτος όσο εύκολα σκοράρει, εξίσου εύκολα δέχεται γκολ και η Βιγιαρεάλ τα τελευταία χρόνια σκοράρει στη Μαδρίτη.
Στη Γερμανία, η Στουτγκάρδη υποδέχεται την ισόβαθμή της στην 3η θέση Ντόρτμουντ, με τους μπουκ να δίνουν το διπλό στο 2,55 λόγω της εξαιρετικής πορείας των γηπεδούχων, αλλά και της ήττας της Ντόρτμουντ με 4-0 στο ντέρμπι από τη Μπάγερν Μονάχου.
Οι "κίτρινοι" έδειξαν όμως να συνέρχονται, κερδίζοντας μεσοβδόμαδα τη Νιούκαστλ για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες και είναι σε θέση να "ρεφάρουν" στη Στουτγκάρδη την εντός έδρας ήττα από τους πρωταθλητές. Στη Σούπερ Λίγκα, ο Ατρόμητος με τον Ιλιτς στον πάγκο νίκησε Παναιτωλικό και Αρη και με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να κάνει το "3 στα 3" με το νεοφώτιστο Πανσερραϊκό, ώστε να ξεφύγει για τα καλά από τις τελευταίες θέσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Λέτσε – Μίλαν 2 1.75
Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ 2 2.55
Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1 1.82

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Λάτσιο – Ρόμα 2 2.60
Σεβίλλη – Μπέτις 1 2.12
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ G.G. 1.78