Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 13:20

Στο… Πι και Φι: Με προκριματικά Euro και Β’ Ισπανίας

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Οι εθνικές ομάδες και η Β’ Ισπανίας θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς έχουμε το φινάλε των προκριματικών του Euro και δράση υπάρχει μόνο στις μικρές λίγκες.

Στους περισσότερους ομίλους έχουν κριθεί τα εισιτήρια για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, αλλά στον 9ο όμιλο γίνεται μάχη.
Η Ελβετία και η Ρουμανία έχουν από 16 βαθμούς και ακολουθεί με 12 το Ισραήλ και 10 βαθμούς το Κόσοβο. Στην προτελευταία αγωνιστική η Ελβετία φιλοξενεί το Κόσοβο και το Ισραήλ τη Ρουμανία. Ο αγώνας αυτός θα γίνει στην Ουγγαρία λόγω του πολέμου στο Ισραήλ, με τους τυπικά γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση. Οι Ρουμάνοι βολεύονται και με ισοπαλία.
Πρόκειται για “τελικό” που μπορεί να πάει παντού, αλλά θεωρούμε ότι θα έχει γκολ, όπως και στο πρώτο ματς στο Βουκουρέστι (1-1).
Στον 7ο όμιλο, το Μαυροβούνιο (11 βαθμούς) θέλει διπλό στην Ουγγαρία (15 βαθμούς) και ήττα της Σερβίας (13 βαθμοί) από τη Βουλγαρία για να πάρει το δεύτερο εισιτήριο. Η Ουγγαρία είναι άνετη όσον αφορά την πρόκριση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαριστεί. Παιχνίδι που υπόσχεται γκολ, ειδικά αν την ίδια ώρα η Σερβία, έχει “καθαρίσει” με αντίπαλο την αδιάφορη και υποδεέστερη Βουλγαρία. Για να ανεβάσουμε την απόδοση θα συνδυάσουμε τον άσο με το όβερ 2,5
Το Σκωτία – Νορβηγία έχει ενδιαφέρον μόνο για τους γηπεδούχους, που κυνηγούν την πρώτη θέση, αλλά γνωρίζουν ότι αυτό δεν θα συμβεί, με δεδομένο ότι η Ισπανία που έχει 2 βαθμούς περισσότερους, υποδέχεται στο γήπεδό της τη Γεωργία. Η Νορβηγία έχει αποκλειστεί, αλλά θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο τη σεζόν και με τον Χάαλαντ στην επίθεση είναι πιο επικίνδυνη από ότι οι γηπεδούχοι, που θα έχουν και αρκετές απουσίες. Από τη Β’ Ισπανίας, θα ποντάρουμε στο διπλό της δεύτερης Σπόρτινγκ Χιχόν στην έδρα της 20ης Αλκορκόν, που πληρώνει 2,40 και στον άσο της Εσπανιόλ (6η) με την 9η Ελτσε στο 2,12.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Αλκορκόν – Σπόρτινγκ Χιχόν 2 2.40
Iσραήλ – Ρουμανία G.G. 1.82
Εσπανιόλ – Ελτσε 1 2.12

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Ουγγαρία – Μαυροβούνιο όβερ 2,5 2.10
Σερβία – Βουλγαρία 1 και όβερ 2,5 1.87
Σκωτία – Νορβηγία Χ2 ΔΕ 1.75