Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 10:22

Στο… Πι και Φι: Επιλογές για όλα τα γούστα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Τα προκριματικά για το Euro 2024 ολοκληρώθηκαν και επιστρέφει η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μπουντεσλίγκα, Λα Λίγκα, Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α και Σούπερ Λίγκα, έχει το μενού αυτό το Σαββατοκύριακο, με επιλογές για όλα τα γούστα.
Στη Γερμανία, η Λειψία δοκιμάζεται στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και θέλει το διπλό, ώστε να μείνει στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και να πάρει τη ρεβάνς για το αποκλεισμό στο κύπελλο από τους “λύκους”.
Οι γηπεδούχοι είναι σε πτωτική πορεία, μετά το θετικό ξεκίνημα και το ματς εξαρτάται από την απόδοση της Λειψίας.
Την ίδια ώρα στο Βερολίνο, η Ουνιόν φιλοξενεί την Αουγκσμπουργκ, στο πρώτο της ματς μετά την απόλυση του προπονητή Φίσερ, που την οδήγησε στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά “πλήρωσε” την κακή πορεία στο πρωτάθλημα με 9 σερί ήττες που έφεραν την ομάδα στην τελευταία θέση.
Περιμένουμε από την Ουνιόν να δείξει αντίδραση, μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και να πάρει τη νίκη και συνάμα ψυχολογία για τη συνέχεια.
Ντεμπούτο νέου προπονητή και στη Βιγιαρεάλ, που υποδέχεται την Οσασούνα. Ο Μαρθελίνο επέστρεψε μετά από 7,5 χρόνια στο “κίτρινο υποβρύχιο” και μπορεί να ξεκινήσει με νίκη τη νέα του θητεία.
Στο ιταλικό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη δεύτερη Γιουβέντους και στην πρώτη Ιντερ, όλα είναι ανοιχτά. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.
Στην Αγγλία, η Εβερτον έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού μετά την αφαίρεση 10 βαθμών για οικονομικές παραβάσεις και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να εκμεταλλευτεί την απογοήτευση στους γηπεδούχους και να πάρει το διπλό, που θα τη διατηρήσει στην πρώτη εξάδα.
Στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ περιμένει στην Τούμπα τον Πανσερραϊκό και ο άσος είναι μαζί με αυτόν του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, τα χαμηλότερα σημεία της αγωνιστικής. Ούτε καν 1,20. Αξίζει να ρισκάρουμε στο συνδυαστικό στοίχημα 1 και g.g, καθώς οι νεοφώτιστοι του… “ασπρόμαυρου” Πάμπλο Γκαρσία δεν φοβούνται τα ματς και μπορούν να σκοράρουν και μέσα στην Τούμπα, όπως έκαναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Βόλφσμπουργκ – Λειψία 2 1.91
Ουνιόν Βερολίνου – Αουγκσμπουργκ 1 2.00
ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1 και G.G. 2.95

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Βιγιαρεάλ – Οσασούνα 1 2.15
Εβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 2.55
Γιουβέντους – Ιντερ G.G. 1.83