Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 10:20

Στο… Πι και Φι: Τέσσερα διπλά που πληρώνουν!

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Τέσσερα διπλά που πληρώνουν!

Καλημέρα σας. Διάθεση για ρίσκο έχει η στήλη αυτό το Σαββατοκύριακο, επιλέγοντας σημεία με αποδόσεις διπλασιασμού και πάνω από Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η πρωτοπόρος Αρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της τρίτης στη βαθμολογία Αστον Βίλα, που έχει κερδίσει και τα 7 ματς στο γήπεδό της, όσον αφορά το πρωτάθλημα. Την Τετάρτη υπέταξε μάλιστα την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Η Αρσεναλ θα πάει όμως… υποψιασμένη και φέτος δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον πολυπόθητο τίτλο. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο Νησί, με μόλις μια ήττα σε 15 αγωνιστικές και θα ποντάρουμε στο διπλό.
Ιδια επιλογή και στο ζευγάρι Ρεν – Μονακό, με την πρώτη να κάνει… νερά και να έχει υποχωρήσει στη 12η θέση.
Η Μονακό είναι 3η, δεν έχει να σκέφτεται ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όπως η Ρεν και στο 2.65 αξίζει το ρίσκο.
Από τη Γαλλία θα κρατήσουμε και τον άσο της Λυών με τη Τουλούζ. Η Λυών έχει βρεθεί στην τελευταία θέση και το ματς είναι γι’ αυτήν τελικός. Αν δεν μπορεί να κερδίσει ούτε την 14η και αναιμική εκτός έδρας Τουλούζ, θα είναι άξια της μοίρας της.
Στην Ισπανία, η Σεβίλλη ψάχνει ένα αποτέλεσμα που θα την ανεβάσει βαθμολογικά (15η) και ψυχολογικά και μπορεί να το πάρει στη Μαγιόρκα.
Οι Νησιώτες είναι στην 17η θέση, χωρίς νίκη σε εφτά παιχνίδια στο γήπεδό τους και θα έχουν και σημαντικές απουσίες.
Στη Γερμανία, ξεχωρίζει το ματς Στουγκάρδη – Λεβερκούζεν, δύο ομάδες που εντυπωσιάζουν με την πρώτη να είναι 3η και τη Λεβερκούζεν πρώτη. Η δεύτερη έχει βαλθεί να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Μπάγερν Μονάχου και αυτό το ματς θα δείξει πολλά. Με διπλό θα διατηρηθεί στην κορυφή.
Η Στουτγκάρδη έχει 6 νίκες και 1 ήττα στην έδρα της, αλλά η Λεβερκούζεν είναι αήττητη εκτός (5 νίκες, 1 ισοπαλία) και γενικότερα στο πρωτάθλημα με 11 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μπορεί να κάνει μια ντουζίνα τις νίκες της.
Κλείνουμε με Ιταλία, όπου η Ρόμα φιλοξενεί τη Φιορεντίνα και θέλει να δώσει συνέχεια στο διπλό στη Σασσουόλο, ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Αστον Βίλα – Αρσεναλ 2 2.12
Ρεν – Μονακό 2 2.65
Μαγιόρκα – Σεβίλλη 2 2.85

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 2 2.35
Λυών – Τουλούζ 1 1.98
Ρόμα – Φιορεντίνα 1 2.12