Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 10:21

Στο… Πι και Φι: Σε φόρμα Ιντερ και Παρί, ανεβαίνει η Ουνιόν

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία, έχει το...μενού της στήλης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην Ισπανία, η Θέλτα δίνει κρίσιμο ματς, με αντίπαλο τη Γρανάδα και θέλει τη νίκη για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κερδίσει ακόμα στο γήπεδό τους (4 ισοπαλίες, 4 ήττες), αλλά και η προτελευταία Γρανάδα εκτός, έχει μόλις μια ισοπαλία και 7 ήττες. Το υλικό της Θέλτα δεν είναι για να μάχεται για την παραμονή και ψάχνει ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση.
Στη Γερμανία, η Ουνιόν Βερολίνου δείχνει σημάδια βελτίωσης μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Κέρδισε με 3-1 τη Γκλάντμπαχ και έχασε στο φινάλε με 3-2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Με καλή ψυχολογία από τη νίκη στο πρωτάθλημα, θα ψάξει το διπλό στην έδρα της Μπόχουμ, που δεν φοβίζει με τις επιδόσεις στο γήπεδό της (μόλις μια νίκη σε έξι αγώνες), ενώ υστερεί σε ποιότητα από την αντίπαλό της.
Διαφορά δυναμικότητας υπάρχει και στο ζευγάρι Αουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ και το διπλό σε τιμές κοντά διπλασιασμού, δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.
Στην Ιταλία, η Ιντερ είναι πρωτοπόρος και έχει μόνο νίκες στην τελευταία εξάδα αγώνων. Η Λάτσιο (10η θέση) θα της βάλει δύσκολα, αλλά η Ιντερ έχει τον τρόπο να ξεπερνά τα εμπόδια, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία σε 7 εξόδους.
Σε φόρμα (6 σερί νίκες) βρίσκεται και η Παρί Σεν Ζερμέν, που οδηγεί την κούρσα στη Γαλλία και πάει με καλή ψυχολογία στη Λιλ για ένα ακόμα διπλό (το 6ο σε οχτώ αγώνες) που θα διατηρήσει σε απόσταση από τους διώκτες της.
Από την Αγγλία, θα κρατήσουμε το όβερ 2,5 στην αμφίρροπη συνάντηση της Γουέστ Χαμ με τη Γουλβς, αφού η τελευταία σκοράρει έξι σερί αγωνιστικές και η Γουέστ Χαμ σπάνια μένει στο μηδέν στο γήπεδό της.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Θέλτα – Γρανάδα 1 1.70
Μπόχουμ – Ουνιόν Βερολίνου 2 2.65
Αουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 2 1.93

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Γουέστ Χαμ – Γουλβς όβερ 2,5 1.88
Λάτσιο – Ιντερ 2 1.75
Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν 2 1.87