Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 15:20

Στο… Πι και Φι: Χωρίς περιθώρια η Ουκρανία

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Χωρίς περιθώρια η Ουκρανία

Καλημέρα σας. Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει και σήμερα το πρόγραμμα στο Euro 2024. Στις 4 μ.μ. θα ανταμώσουν η Σλοβακία με την Ουκρανία για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Η Σλοβακία έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα, κερδίζοντας το φαβορί του ομίλου Βέλγιο, ενώ η Ουκρανία έπεσε θύμα έκπληξης, χάνοντας από τη Ρουμανία.
Ως εκ τούτου, δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ενώ θέμα υποτίμησης των Σλοβάκων δεν τίθεται ύστερα από την ήττα από τη Ρουμανία, αλλά και της εμφάνισης της Σλοβακίας με το Βέλγιο. Περιμένουμε από τους Ουκρανούς να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν τη νίκη, που θα διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης.
Στις 7 μ.μ. θα ξεκινήσει το ματς Πολωνία – Αυστρία για τον 4ο όμιλο, όπου μετέχουν ακόμα η Ολλανδία και η Γαλλία.
Τα δύο αουτσάιντερ έχασαν την πρώτη αγωνιστική, η Πολωνία από την Ολλανδία και η Αυστρία από τη Γαλλία. Κάτι που σημαίνει ότι στο μεταξύ τους ματς μόνο ο νικητής θα ελπίζει για πρόκριση, έστω ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων. Η ισοπαλία δεν κάνει σε καμία και πιστεύουμε ότι το ματς θα ανοίξει.
Στις 10 μ.μ. θα διεξαχθεί το ντέρμπι με φόντο την κορυφή ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γαλλία. Οι Γάλλοι χωρίς τον Εμπαπέ (αν δεν αγωνιστεί) χάνουν μεγάλο μέρος της δύναμής τους, αλλά δεν παύει να είναι φαβορί.
Η Ολλανδία έχει ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, αλλά και προβλήματα στα μετόπισθεν, όπως φάνηκε με την Πολωνία. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σλοβακία – Ουκρανία 2 2.10
Πολωνία – Αυστρία όβερ 2,5 1.95
Ολλανδία – Γαλλία G.G. 1.72