Τρίτη, 20 Ιανουάριος 2015 15:28

Προβάδισμα η Ναντ, μπορεί το διπλό η Λίνκολν

Γράφτηκε από τον

Αρκετές επιλογές για προσφέρει το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, με δεδομένο ότι είμαστε στα μέσα της εβδομάδας. Καταλήγουμε σε δύο προτάσεις, μία από το Κύπελλο Γαλλίας και μία από την αγγλική Κόνφερενς. Όσον αφορά το μπάσκετ, η πρότασή μας έρχεται από το Eurochallenge.

 

Στο Betarades.gr, πέρα από τα previews των αγώνων και τα καθημερινά προγνωστικά, μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και τα διαδικτυακά καζίνο, όπως και για τα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στα τελευταία (πχ. φρουτάκια).

Με προβάδισμα η Ναντ

Η πρώτη μας ποδοσφαιρική πρόταση έρχεται από το Κύπελλο Γαλλίας και αφορά τον «1 DNB» της Ναντ επί της Λυών σε απόδοση 2.62 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Ναντ «ξύπνησε» αργά, στο παιχνίδι με την Μονακό και δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από ένα παιχνίδι που θα της άξιζε ο βαθμός της ισοπαλίας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αντέδρασε μετά, έκανε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, είχε δοκάρι και τελικά έχασε. Είχε σωστή νοοτροπία, αν και έδειξε και πάλι ότι της λείπει το εύκολο γκολ, κάτι το οποίο σημείωσε εμμέσως και ο προπονητής, Μισέλ Ντερ Ζακαριάν.

Η Λυών πέρασε και από την έδρα της Λανς το Σάββατο, αυτή τη φορά χωρίς να πιάσει κάποια σπουδαία απόδοση, αλλά εκμεταλλευόμενη τα τραγικά αμυντικά λάθη των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, παρέμεινε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Εχει αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ο Λακαζέτ συνεχίζει να σκοράρει και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό από τις συνεχόμενες νίκες. Απουσίες υπάρχουν για το σημερινό παιχνίδι, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο προπονητής, Χουμπέρ Φουρνιέ, θα κάνει αρκετές αλλαγές για τη βασική ενδεκάδα. Η αλήθεια είναι ότι το κίνητρο του πρωταθλήματος, είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του κυπέλλου και όσο περνάει ο καιρός, στην Λυών το πιστεύουν όλο και περισσότερο. Αυτό το τελευταίο στοιχείο είναι που μας οδηγεί στην παραπάνω πρόταση.

Με αξιώσεις για το τρίποντο η Λίνκολν

Η δεύτερη πρόταση «αλιεύεται» από την αγγλική Κόνφερενς και είναι το «2 DNB» της Λίνκολν επί της Τσέστερ σε απόδοση 2.10. Με τον βαθμό έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική από την έδρα της Σάουθπορτ η Τσέστερ, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Δεν εντυπωσίασε για ακόμη μια αναμέτρηση με την εμφάνιση της, ενώ παρέμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, έχοντας γνωρίσει δυο ήττες και μια ισοπαλία. Βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, ενώ μετράει μόλις μια νίκη στα 10 τελευταία της παιχνίδια, όπου συνολικά γνώρισε έξι ήττες, αλλά και τρεις ισοπαλίες. Αγνοεί τη νίκη στην έδρα της στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της, έχοντας γνωρίσει τέσσερις ήττες.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Λίνκολν, η οποία χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Όλντερσοτ, επικράτησε της αντιπάλου της με 3-0. Πέτυχε έτσι την τέταρτη της νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις νίκες, προκειμένου να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Παράλληλα, στο παιχνίδι κόντρα στην Όλντερσοτ, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της για πρώτη φορά μετά από εφτά αναμετρήσεις. Θέλει σήμερα να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση της Τσέστερ, προκειμένου να αποδράσει από την έδρα της με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στο Under 76.5 η Άαλσταρ

Κλείνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα την αναμέτρηση της Οκάπι Άαλσταρ με την Μπρίντιζι, που βρίσκεται εκτός κουπονιού. Πηγαίνουμε με το Under 76.5 για την Άαλσταρ, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.80. Τους δύο πρώτους μήνες της αγωνιστικής περιόδου η Άαλσταρ ήταν η πιο «HOT» ομάδα του Βελγίου με νίκες μόνο στην εγχώρια λίγκα και νίκες στο Eurochallenge. Από τον Δεκέμβρη και μετά αυτό έχει αλλάξει και έχει υποστεί πέντε ήττες σε επτά αγώνες στην βελγική λίγκα ενώ στο Eurochallenge είχε εύκολους αντιπάλους (Μπόρας και Μπάκεν Μπέαρς) τις οποίες νίκησε πολύ δύσκολα, όμως στην πρεμιέρα υπέστη ακραία συντριβή από τη Ροβινάρι.

Σήμερα φαβορί στον αγώνα είναι η Μπρίντιζι η οποία είναι από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και μία από εκείνες τις ομάδες που πιθανώς να είναι στο Final-4. Η Μπρίντιζι διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο Eurochallenge με 66 πόντους παθητικό. Επίσης και στην Ιταλία έχει πολύ καλή επίδοση στην άμυνα με 72 πόντους ανά παιχνίδι. Εκεί θα το πάει το παιχνίδι και απόψε η Μπρίντιζι για να κάνει την δεύτερή της νίκη. Η Άαλσταρ σκόραρε 60 πόντους απέναντι στη Ροβινάρι, 67 πόντους με αντίπαλο τις Βρυξέλλες (94-67) και 68 πόντους με την Πέπινστερ (88-68). Οι αγώνες με Βρυξέλλες και Πέπινστερ ήταν θεωρητικά εύκολοι αφού οι αντίπαλοι της Άαλσταρ βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της λίγκας και όμως δέχθηκε συντριβές. Σε άθλια λοιπόν κατάσταση η Άαλσταρ και αυτό θα εκμεταλλευθεί απόψε η Μπρίντιζι με την πολύ δυνατή της άμυνα. Άλλωστε και στον πρώτο γύρο του Eurochallenge, εκεί που κατά μέσο όρο η Άαλσταρ σκόραρε 93 πόντους ανά αγώνα (πρώτη), όταν έπαιξε με ομάδα από τις μεγάλες λίγκες, την Φρανκφούρτη, σκόραρε 72 και 58. Επιλογή το Under 76.5 πόντοι της Άαλσταρ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.