Δευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2015 13:25

Δύο επιλογές από το πρόγραμμα της Δευτέρας

Γράφτηκε από τον

Μικρό το κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο προκύπτουν κάποιες στοιχηματικές επιλογές οι οποίες θα μας «κρατήσουν» ζεστούς ενόψει των επόμενων ημερών. Η πρώτη έρχεται από τη Β’ Γαλλίας και η δεύτερη από την Ελλάδα και τη Φούτμπολ Λιγκ. Πριν, όμως, περάσουμε στα σημερινά προγνωστικά, στο Betarades.gr, πέρα από τα καθημερινά previews των αγώνων και τις προτάσεις, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος 2015.

 

«Εξάποντη» μάχη στη Β’ Γαλλίας

Ξεκινάμε από τη Β’ Γαλλίας και το παιχνίδι Χάβρη – Βαλενσιέν, με την επιλογή μας να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.06. Η Χάβρη την προηγούμενη αγωνιστική αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νιορ. Αντιμετωπίζει πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα, καθώς από τον περασμένο Αύγουστο περιμένουν άπαντες να δουν τα χρήματα από τον επίδοξο πρόεδρο Ζαν Πιέρ Λουβέλ, αλλά με συνεχείς δικαιολογίες καταφέρνει να κρατάει τον σύλλογο «όμηρό» του. Αποτέλεσμα αυτών να βρίσκεται πλέον μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, μετρώντας οχτώ σερί ματς χωρίς νίκη. Σήμερα, παρόλα αυτά, μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς υποδεχόμενη τη Βαλενσιέν, για την οποία το 2015 έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα.

Συγκεκριμένα, δέχτηκε και τέταρτη διαδοχική ήττα την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή τη φορά εντός έδρας από μία άμεση ανταγωνίστριά της στη μάχη της παραμονής, την Τουρ. Πλήρωσε την πολύ νωθρή της εκκίνηση η ομάδα του Καζονί και δεν μπόρεσε ποτέ να βρει λύσεις απέναντι σε μία πολύ καλά στημένη άμυνα. Από τις 12 Δεκεμβρίου έχει να πανηγυρίσει τρίποντο κι αυτό ήταν επί της προτελευταίας Σατορού, με αποτέλεσμα να τη χωρίζει πλέον μόλις ένας βαθμός από την επικίνδυνη ζώνη.

Δύσκολη αποστολή για την ΑΕΚ

Συνέχεια με Φούτμπολ Λιγκ, στην οποία θα κυνηγήσουμε την έκπληξη στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ και θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 2.20. Με την ψυχολογία στα ύψη ο Απόλλων Σμύρνης, σήμερα θέλει να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ’ τη φοβερή εμφάνιση και νίκη στη Λειβαδιά επί της τοπικής ομάδας, με το τελικό 4-1 να τους δίνει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Εκεί, θα αντιμετωπίσουν τα Χανιά και όπως γίνεται αντιληπτό, ο δρόμος για την τετράδα ανοίγει διάπλατα. Πρώτος στόχος παραμένει η διεκδίκηση της ανόδου για τον Απόλλωνα, που είναι μια απ’ τις ελάχιστες ομάδες της κατηγορίας που μπορεί να απειλήσει την ΑΕΚ. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, πολλές επιλογές, καλό προπονητή, δυνατή έδρα και πλέον έχει εξαιρετική ψυχολογία.

Η ΑΕΚ, βέβαια, πηγαίνει… τρένο και σαρώνει ό,τι βρεθεί στο πέρασμα της. Επιβλήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και της Κέρκυρας μεσοβδόμαδα και πήρε μια άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, σε μια πολυεπίπεδη «μάχη» που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, είναι πάντα πρώτη και αυξάνει διαρκώς τη διαφορά απ’ τις υπόλοιπες ομάδες. Στο σημερινό ματς, ωστόσο, θεωρούμε ότι ο Απόλλωνας μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Ένωση και, γιατί όχι, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.