Τρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 14:10

Αντέχουν Φράιμπουργκ και Δε Στρόνγκεστ

Γράφτηκε από τον

Με πολλές αναμετρήσεις το σημερινό πρόγραμμα, δίνει την ευκαιρία για διάφορες επιλογές. Το Betarades.gr επέλεξε τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζει. Σήμερα θα πάμε με Κόπα Λιμπερταδόρες, Γερμανία και Σκωτία, ενώ δε λείπει και η πρόταση απ’ το χώρο του μπάσκετ.

 

Παράλληλα, επειδή πολλοί θα θελήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους σε νόμιμα casino, στο Betarades.gr, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με το σε ποιες εταιρίες μπορείτε να βρείτε ασφαλή παιχνίδια, όπως τα δημοφιλή online slots, ή περισσότερο γνωστά στους περισσότερους ως φρουτάκια.

Στηρίζουμε Φράιμπουργκ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά απ’ την Μπουντεσλίγκα και το ματς Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +1 γκολ της Φράιμπουργκ (Ασιατικό Χάντικαπ: το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Φράιμπουργκ ή ισοπαλίας. Αν η Φράιμπουργκ ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα) σε απόδοση 2.00. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα η Γκλάντμπαχ, επικρατώντας με 1-0 της Στουτγκάρδης εκτός έδρας. Παράλληλα, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα που γνώρισε στην έδρα της Άουγκσμπουργκ με 2-1 πριν τη χειμερινή διακοπή. Το συγκρότημα του Λουσιέν Φαβρ συνεχίζει να βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον αντίποδα, από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας, απομακρύνθηκε η Φράιμπουργκ η οποία επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην έδρα της. Μόλις μία νίκη μετράει μακριά από την έδρα της στις εννέα συνολικά αναμετρήσεις που έδωσε. Στις υπόλοιπες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Σήμερα πιστεύουμε ότι μπορεί να αντέξει.

Μπορεί η Δε Στρόνγκεστ

«Δυνατό» σημείο προκύπτει και από το Κόπα Λιμπερταδόρες και είναι το χάντικαπ +1 γκολ της Δε Στρόνγκεστ (Ασιατικό Χάντικαπ) κόντρα στη Μονάρκας σε απόδοση 2.20. Η Μονάρκας θα ήθελε η τρίτη συμμετοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες να συνδυαστεί με καλύτερο και πιο ήρεμο μομέντουμ. Αντιθέτως, οι Μεξικανοί βρίσκονται υπό φοβερή πίεση, αφού τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά στις εγχώριες διοργανώσεις. Ολοκλήρωσαν τελευταίοι στη βαθμολογία το πρωτάθλημα Απερτούρα, πήραν την πρόκριση στο Κόπα Λιμπερταδόρες ως κάτοχοι του Κυπέλλου. Στα τέσσερα ματς του Κλαουσούρα αγνοούν τη νίκη, καθώς μετρούν δύο εντός έδρας ισοπαλίες (αμφότερες 0-0) και δύο εκτός έδρας ήττες. Συνολικά, δεν έχουν κερδίσει στα τελευταία έξι ματς. Στον αντίποδα, την τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος κατέκτησε η Δε Στρόνγκεστ και έτσι πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και θέλει να προκριθεί στους ομίλους «Ο αντίπαλος έχει τα προβλήματα του, αλλά δε στεκόμαστε σε αυτό. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», είπε ο κόουτς, Νέστορ Κραβιότο. Μιλάμε για μια ομάδα με 18 εμφανίσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες, οπότε από πλευράς διεθνούς εμπειρίας είναι βέβαιο ότι έχει πλεονέκτημα κόντρα στους Μεξικανούς.

Κερδίζει η Λίβινγκστον

Πάμε στην Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας και στον αγώνα Λίβινκγκστον – Αλόα, στον οποίο επιλέγουμε τη νίκη για τους γηπεδούχους σε απόδοση 2.00. Παιχνίδι ουραγών διεξάγεται σήμερα στο «Energy Assets Arena», με τις Λίβινγκστον και Αλόα να καίγονται για βαθμούς. Από την πλευρά της η Λίβινγκστον θέλει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να πιάσει στην βαθμολογία την Αλόα θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου διέσυρε τη Νταμπάρτον με 1-5. Έβαλε έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί πέντε παιχνιδιών, όπου μετρούσε τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, ενώ δεν κατάφερε για 12η διαδοχική αναμέτρηση να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Δεν έχει τέλος ο αγωνιστικός κατήφορος της Αλόα, καθώς διασύρθηκε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-4 από την Χαρτς. Έδωσε συνέχεια στα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ παρέμεινε για 10 σερί ματς πρωταθλήματος μακριά από τις επιτυχίες, έχοντας γνωρίσει εφτά ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Over 162 στο Ντεν Μπος

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με μπάσκετ και το Over 162 σε απόδοση 1.88 στην αναμέτρηση Ντεν Μπος – Αβτοντόρ Σαράτοφ. Παιχνίδι που θα πάμε με το Over 162 πόντους. Ο κύριος λόγος για την επιλογή είναι η Αβτοντόρ Σαράτοφ. Η Αβτοντόρ Σαράτοφ αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στη ρωσική Super-League το κανονικό θεωρητικά πρωτάθλημα της Ρωσίας που όμως έπεσε επίπεδο επειδή οι ρωσικές ομάδες πήγαν στην VTB. Πήρε το πρωτάθλημα στη Super-League και «ανέβηκε» στην VTB. Εκεί απέδειξε πόσο επιθετική ομάδα είναι με σχεδόν 90 πόντους ανά παιχνίδι και συνεχίζει την ίδια συμπεριφορά και στην πανίσχυρη VTB League. Στην VTB σκοράρει 87 πόντους ανά παιχνίδι και δέχεται 86.5. Στο Eurochallenge σκοράρει επίσης μέχρι σήμερα 88 πόντους ανά αγώνα. Στα συνολικά 26 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος, στα 19 έχει ξεπεράσει στους αγώνες της το σημερινό όριο 162 πόντων. Η Ντεν Μπος έχει φυσικά χαμηλότερα νούμερα αλλά στην έδρα της στο Eurochallenge έχει μέσο όρο 80 πόντους.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.