Παρασκευή, 06 Φεβρουάριος 2015 14:12

Με κάλυψη η Γκλάντμπαχ, Under στο Άλμπα - Παναθηναϊκός

Γράφτηκε από τον

Πανδαισία ντέρμπι περιλαμβάνει αυτό το Σαββατοκύριακο το κουπόνι μας, καθώς σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα υπάρχουν σούπερ αγώνες που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον Στην Premier League κλέβουν την παράσταση οι αναμετρήσεις Τότεναμ – Άρσεναλ και Έβερτον – Λίβερπουλ που διεξάγονται το Σάββατο, ενώ την ίδια μέρα διεξάγεται ο «εμφύλιος» της Μαδρίτης μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ. Αύριο είναι προγραμματισμένο και το απόλυτο ντέρμπι της Ιταλίας μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν.

Πάντως ούτε η Κυριακή μας αφήνει παραπονεμένους καθώς εκτός από το Λυών – Παρι Σεν Ζερμέν για την Α’ Γαλλίας έχουμε φυσικά το μεγάλο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες από Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία και Ισπανία, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει τόσο η αναμέτρηση του πρωτοπόρου στον Βόρειο όμιλο της Football League, Ηρακλή με αντίπαλο τον Τύρναβο όσο και το πρώτο παιχνίδι για το «Σούπερ Καπ» της Λατινικής Αμερικής μεταξύ Ρίβερ Πλέιν και Σαν Λορέντζο.

To Betarades.gr είναι ένα σάιτ, στο οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα, όπως, μεταξύ άλλων, τα previews των αγώνων, στατιστικά και βαθμολογίες πρωταθλημάτων (πχ. βαθμολογία Aγγλίας).

Στο Μπάσκετ, μετά τη χθεσινή μεγάλη νίκη και εκπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σήμερα τη σκυτάλη παίρνει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται στο Βερολίνο από την Άλμπα.

Μπορεί το διπλό η Γκλάντμπαχ, καλύπτουμε με DNB

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το «Διπλό» Draw No Bet (σ.σ: σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Γκλάντμπαχ με αντίπαλο τη Σάλκε σε απόδοση 2.03. Δύο σερί νίκες μετράει με την έναρξη του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα η Γκλάντμπαχ η οποία διατηρείται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, δύο μπροστά από την αποψινή αντίπαλό της. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Λουσιέν Φαβρ αφού επικράτησε της Στουτγκάρδης (1-0 εκτός έδρας) πήρε τους τρεις βαθμούς και κόντρα στη Φράιμπουργκ (1-0 εντός έδρας). Μόλις μία νίκη μετράει στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Στις τρεις από αυτές σημειώθηκε no-goal, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η Γκλάντμπαχ επικρατεί στα τρία τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Σάλκε σε όλες τις διοργανώσεις.

Με DNB στηρίζουμε τη Νιμ

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία εκεί όπου για τη Β’ Κατηγορία θα πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Νιμ (σ.σ: σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) κόντρα στην Αρλ σε απόδοση 2.30. Υποδέχτηκε με την ψυχολογία στο ζενίθ τη Νανσί, μετά το επικό διπλό που πήρε επί της Ντιζόν και στάθηκε αρκετά καλά η Νιμ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από την ισοπαλία. Ελαφρώς καλύτερη η αντίπαλός της, θα πρέπει να την αφήνει ευχαριστημένη το τελικό αποτέλεσμα, πόσω μάλλον από τη στιγμή που τη διατηρεί και στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Θα είναι εξαιρετικά σημαντικό να πάρει κι απόψε ένα θετικό αποτέλεσμα, αν όχι το διπλό, με τον οποίο θα... σπρώξει ακόμα πιο βαθιά την αντίπαλό της. Οι «κροκόδειλοι» άλλωστε δείχνουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, «τρέχοντας» ένα αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών με απολογισμό 3-1-0.

Βγαίνει Over το Μπουγιουκσεχίρ – Καραντεμίρ

Κλείνουμε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου με το Over 2.5 γκολ στον αγώνα Μπουγιουκσεχίρ – Καραντεμίρ Καραμπόκ σε απόδοση 2.25. Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Μπουγιουκσεχίρ με αντίπαλο την Καρντεμίρ Καραμπόκ σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά η Καρντεμίρ Καραμπόκ σημειώνει τουλάχιστον δύο γκολ στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Μπουγιουκσεχίρ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ γενικώς δέχεται τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Δύσκολη έξοδος για ΠΑΟ στο Βερολίνο, η Μάλαγα έχει παρατήσει την Euroleague

Κλείνουμε με Μπάσκετ και αρχίζουμε από το σημαντικό παιχνίδι που δίνει ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο με αντίπαλο την Άλμπα. Εμείς επιλέξαμε το Under 148.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Έκτη αγωνιστική του ΤΟΡ-16 και η Άλμπα του ρεκόρ 2-3 υποδέχεται τον Παναθηναϊκό του ρεκόρ 3-2. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την περαιτέρω πορεία των δύο ομάδων στην διοργάνωση. Η Άλμπα προέρχεται από άνετη ήττα στο Βελιγράδι από τον Αστέρα ενώ ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο με την Γαλατασαράι.

Παιχνίδι δύσκολο για πρόβλεψη όσον αφορά το νικητή. Η Άλμπα έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας όμως σε μία έδρα που έχει νικήσει μόνο τρεις φορές σε σύνολο επτά αγώνων (Μάλαγα, Λιμόζ, Μπαρτσελόνα). Αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός έχει νικήσει μόνο μία φορά σε επτά εκτός έδρας αγώνες (σε Τούροφ) αλλά μην ξεχνάμε ότι έχει επισκεφθεί δύο φορές την Βαρκελώνη και μία τη Μαδρίτη. Καλύτερη επιλογή από τον αγώνα το Under 148.5. Η Άλμπα μέχρι σήμερα στο ΤΟΡ-16 έχει ξεπράσει δύο φορές αυτό το όριο, στο 80-70 επί της Μπαρτσελόνα και στο 86-69 από τον Ερυθρό Αστέρα. Στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα το σκορ ήταν για πιο κάτω αλλά λόγω της μεγάλης διαφοράς οι ομάδες χαλάρωσαν τις άμυνές τους μέχρι το τέλος. Σήμερα που ο αγώνας είναι κρίσιμος θα «μιλήσουν» οι άμυνες. Η Άλμπα εντός έδρας στην διοργάνωση σκοράρει 73 πόντους και δέχεται 75 ανά αγώνα. Ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας σκοράρει μέχρι σήμερα 70 πόντους και δέχεται 77 ανά παιχνίδι. Έχει δεχθεί πάνω από 80 πόντους σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη και αυτά τα νούμερα μεγαλώνουν την αμυντική του επίδοση. Η Άλμπα δεν είναι Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ και θα κολλήσει σε πολλά σημεία του αγώνα. Επιλογή λοιπόν το Under 148.5 με προσοχή στις πολλές βολές στο τέλος.

Κρατάει το χάντικαπ η Νίζνι

Το άλλο παιχνίδι από το οποίο προκύπτει στοιχηματική πρόταση είναι το Ουνικάχα Μάλαγα - Νίζνι Νοβγκόροντ. Εδώ επιλέγουμε το +6.5 των Ρώσων σε απόδοση 1.87. Η Μάλαγα έχει καταντήσει ο περίγελος της Euroleague τους τελευταίους 2.5 μήνες. Αισίως μετράει εννιώ σερί ήττες, από τις 21 Νοεμβρίου που είχε νικήσει 82-73 την Τσεντεβίτα. Η Νίζνι κόντεψε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στη Μόσχα και να κάνει άνω κάτω τον όμιλο αλλά γονάτισε στην παράταση. Προφανώς η Μάλαγα έχει σχεδόν παρατήσει την διοργάνωση και έχει ρίξει όλο το βάρος στην Ισπανία που ακόμα διατηρειται στην κορυφή και κάνει όνειρα τίτλου. Την Κυριακή υποδέχεται μία εκ των κορυφαίων ομάδων της ACΒ αυτή τη στιγμή, την Μπανταλόνα που είναι τρίτη στην βαθμολογία και θέλει νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή. Επομένως υπάρχει η πιθανότητα να μην δώσει την πρέπουσα σημασία στον αγώνα με τη Νίζνι. Η Νίζνι όπως φαίνεται να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει μέχρι τέλους. Η συντριβή από την Καλέβ την Κυριακή ήταν μια κακή παρένθεση αφού εκεί δεν χάνει λογικά την τρίτη θέση και δεν μπορεί να πάει παραπάνω λόγω των Κίμκι και ΤΣΣΚΑ. Οι επόμενες οκτώ εβδομάδες είναι αποκλειστικά αφιερωμένες στην Euroleague για τη Νίζνι. Πάμε το πραγματικό κίνητρο και το +6.5 της Νίζνι.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.