Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 14:12

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, στήριγμα η Τραμπζονσπόρ

Γράφτηκε από τον

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι, κυρίως εξαιτίας της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και την Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να «μάχονται» για την τετράδα. Ξεχωρίσαμε ένα σημείο απ’ την αγωνιστική στην Αγγλία, ενώ επιλογές υπάρχουν τόσο από Τουρκία και Κόπα Λιμπερταδόρες.

 

Πριν περάσουμε στα σημερινά προγνωστικά, στο Betarades.gr έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, όπως, μεταξύ άλλων, για τα ηλεκτρονικά «πορτοφόλια», σαν αυτό της Skrill, που μπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές στις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο.

Κερδίζει η Σάντερλαντ

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από την Αγγλία. Η Σάντερλαντ υποδέχεται την ΚΠΡ και επιλέγουμε τη νίκη για τους γηπεδούχους σε απόδοση 1.95. Τη μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα φιλοξενεί σήμερα η Σάντερλαντ, όντας... υποχρεωμένη να κατακτήσει το τρίποντο, για να απομακρυνθεί περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι "μαυρόγατες" καταφέρνουν και παραμένουν αήττητες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, αφού η εντός έδρας νίκη επί της Μπέρνλι (2-0) συνοδεύθηκε από τον πολύτιμο βαθμό στο "Λίμπερτι". Βέβαια, η προαναφερθείσα νίκη είναι και η μοναδική στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος (1-2-4). Στον αντίποδα, ο Κρις Ράμσεϊ θα κατευθύνει (ως υπηρεσιακός) και στο σημερινό ματς την ΚΠΡ, ελπίζοντας ότι επιτέλους θα "σπάσει" η φετινή κατάρα των εκτός έδρας αγώνων. Οι Λονδρέζοι δεν έχουν σταυρώσει ούτε βαθμό στις 11 φετινές εξόδους πρωταθλήματος, στοιχείο που ευθύνεται πρώτιστα για την παρουσία τους στην προτελευταία θέση του πίνακα. Η κατάσταση επιδεινώνεται τον τελευταίο καιρό, αφού η ΚΠΡ παρουσιάζεται αδύναμη και μέσα στο "Λόφτους Ρόουντ". Ξεκάθαρη επιλογή ο «άσος».

Προβάδισμα η Τραμπζονσπόρ

Επόμενη στάση είναι η Τουρκία και η αναμέτρηση Κυπέλλου της Τραμπζονσπόρ με τη Σίβασπορ, όπου θα επιλέξουμε τον «άσσο» σε απόδοση 1.91. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Τουρκίας η Τράμπζονσπορ. Το συγκρότημα του Ερσούν Γιανάλ επικράτησε των Σίβασπορ (3-1 εντός έδρας) και Ερσίγιεσπορ (2-1 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπαλικερσίρσπορ (2-2 εκτός έδρας) και Φενερμπαχτσέ (0-0 εκτός έδρας). Αήττητη παραμένει στις εννέα από τις δέκα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της η Τράμπζονσπορ για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσε έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Τρεις νίκες σημείωσε στης τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Τουρκίας η Σίβασπορ κόντρα στις Καρντεμίρ Καραμπόκ (2-0 εντός έδρας), Γκαζιάντεπσπορ (3-1 εκτός έδρας) και Ακίσασπορ (2-0 εντός έδρας). Παράλληλα, γνώρισε την ήττα από την Τράμπζονσπορ (3-1 εκτός έδρας). Σήμερα θεωρούμε ότι δε θα αντέξει στη δύσκολη έδρα των γηπεδούχων.

Περιμένουμε γκολ στη Βολιβία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας στο ποδόσφαιρο με το Over 2,5 στην αναμέτρηση Δε Στρόνγκεστ – Μονάρκας σε απόδοση 2.10. Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το τελικό 1-1 προσφέρει προβάδισμα στους γηπεδούχους Βολιβιανούς, οι οποίοι γενικά έχουν βγάλει μια σταθερότητα στο παιχνίδι τους, όπως δείχνουν και τα καλά αποτελέσματα που έχουν σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν. Αρκετά καλά έχει ξεκινήσει η Δε Στρόνγκεστ και φέτος το πρωτάθλημα, όντας στην 3η θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Μπολιβάρ, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο. Δεν έρχεται στον επαναληπτικό με την καλύτερη διάθεση η Μονάρκας, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά. Δεν ήταν τόσο το σκορ του πρώτου αγώνα με τη Δε Στρόνγκεστ, αλλά η ισοπαλία στο πρωτάθλημα με την Κλαμπ Αμέρικα, που κράτησε την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, με μόλις τρεις βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές. Εμφανές το πρόβλημα να διαχειριστεί την όλη κατάσταση, μιας και χαρακτηριστικό είναι ότι απέναντι στην Αμέρικα προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δέχθηκε ισάριθμες την ισοφάριση.

Στηρίζουμε τη Λιμόζ

Τέλος, πρόταση έχουμε και στο μπάσκετ, όπου θα πάμε με το +4,5 της Λιμόζ κόντρα στην Κίμκι σε απόδοση 1.80, ενώ για όσους θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο υπάρχει και ο «άσος» σε απόδοση 2.45. Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του LAST-16 απόψε και αύριο οπότε θα κριθούν οι ομάδες που συμπληρώσουν την φάση των 16’. Αν η Λιμόζ σήμερα νικήσει περνάει οριστικά και αν νικήσει πάνω από 9 πόντους τότε προκρίνεται ως πρώτη (79-70 ήταν ο αγώνας στη Μόσχα). Αν ηττηθεί η Λιμόζ τότε θα χρειαστεί μια σχετικά μικρή διαφορά για να διατηρήσει την καλύτερη διαφορά πόντων από την Καντού. Η Κίμκι τα έδωσε όλα στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Επιπλέον υπάρχει ένα σενάριο που μπορεί να αποδειχθεί αληθινό και αφορά την επιλογή αντιπάλου από την Κίμκι. Πάντως στο Eurocup μέχρι σήμερα, στα εκτός έδρας παιχνίδια η Κίμκι δεν έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις. Ηττήθηκε σε Ζενίτ, Καντού και Μπεσίκτας ενώ νίκησε πολύ δύσκολα ΠΑΟΚ, Ολίμπια Λιουμπλιάνας και ΒΕΦ Ρίγα. Επιλογή το +4.5 της Λιμόζ και λίγο περισσότερο ρίσκο στη νίκη της Λιμόζ που δίνει άμεση πρόκριση στους Γάλλους.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.