Δευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015 15:36

Η παράδοση της Ξάνθης και η ευκαιρία της Λάτσιο

Γράφτηκε από τον

Αν και Δευτέρα σήμερα (09/02), το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει αρκετά παιχνίδια, για τα δεδομένα της ημέρας. Ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική στη Σούπερλιγκ, δράση έχουμε και σε Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία, ενώ στη Β’ Ολλανδίας υπάρχουν δέκα ματς συνολικά στο πρόγραμμα. Πάμε να δούμε, αναλυτικά, τις αναμετρήσεις που παρουσιάζουν το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

Με καλή παράδοση η Ξάνθη

Πρώτη μας στάση, η Σούπερλιγκ και η αναμέτρηση Καλλονή – Ξάνθη, με την οποία ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική. Οι νησιώτες θέλουν τη νίκη για να αποκτήσουν απόσταση ασφαλείας απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, κόντρα σε μια Ξάνθη που είναι ανεβασμένη στα τελευταία ματς. Οι Θρακιώτες έχουν με το μέρος τους και την παράδοση, αφού μετρούν 3/3 νίκες κόντρα στην Καλλονή, σήμερα αν κερδίσουν θα μειώσουν τη διαφορά απ’ την πεντάδα στους 3 πόντους, με τη νίκη των φιλοξενούμενων να παίζεται στο 2.95 στην Betshop.

«Πελάτης» της Τζένοα η Λάτσιο

Στην Ιταλία, η Λάτσιο φιλοξενεί την Τζένοα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν επικρατήσει στα επτά τελευταία παιχνίδια που έδωσαν με τους Ρωμαίους σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο οι Λατσιάλι θα επιδιώξουν απόψε να πάρουν τους τρεις βαθμούς, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα βρεθούν στην 4η θέση και θα παραμείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

«Εξάποντο» στην Πριμέρα Ντιβιζιόν

Στην Ισπανία και την Πριμέρα Ντιβιζιόν, η ουραγός Έλτσε φιλοξενεί τη 15η Βαγιεκάνο, με αμφότερες να προέρχονται από δύο ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος. Με νίκη η Έλτσε βγαίνει από τη ζώνη του υποβιβασμού, με νίκη η Βαγιεκάνο απομακρύνεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Σημειώστε ότι η Έλτσε έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε ένα από τα 11 φετινά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και ότι η Βαγιεκάνο μετρά τρία διπλά στις πέντε τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος.

Στις… επάλξεις οι Ολλανδοί

Πάμε στην Ολλανδία, εκεί όπου σήμερα υπάρχει πλήρης αγωνιστική για τη δεύτερη κατηγορία. Έπειτα από τρεις ημέρες, οι ομάδες μπαίνουν ξανά στο γήπεδο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, η οποία περιλαμβάνει ορισμένα ενδιαφέροντα παιχνίδια. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Ναϊμέγκεν εντός έδρας κόντρα στη Γιονγκ Αϊντχόφεν, με τους πρωτοπόρους να βρίσκονται πλέον στο +12 απ’ τη δεύτερη θέση και να οδεύουν προς τον τίτλο και την απευθείας άνοδο. Σταθερή αξία η Έμεν, θέλει να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία, σήμερα παίζει εκτός έδρας κόντρα στην επικίνδυνη Ντεν Μπος. Ντέρμπι πεντάδας το Ρόντα – Φόλενταμ, με τους γηπεδούχους να δείχνουν ανεβασμένοι έπειτα απ’ το «διπλό» της Παρασκευής στην έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν. Σημειώστε ότι η κακοκαιρία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα γήπεδα, αλλά και αναβολές.

Θέλει να μείνει αήττητη η Γαλατασαράι

Τέλος, στην Τουρκία, αήττητη στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Τουρκίας παραμένει η Γαλατασαράι, η οποία απόψε φιλοξενείται στην έδρα της Εσκισεχίρσπορ. Στα οχτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων με αντίπαλο τα «λιοντάρια» σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνονται λιγότερα από δύο γκολ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.