Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2015 13:19

Over στη Δανία, τριάδα μπασκετικών προτάσεων

Γράφτηκε από τον

Μπορεί στη χώρα μας η σημερινή ημέρα να συνδυάζεται με διπλό εορτασμό, όμως αυτό δε σημαίνει ότι η αγωνιστική δράση στην υπόλοιπη υφήλιο σταματάει. Μικρό το σημερινό κουπόνι, όπου κυριαρχούν τα διεθνή φιλικά ενόψει της επανέναρξης των προκριματικών του EURO 2016. Η μοναδική ποδοσφαιρική μας πρόταση έρχεται από το φιλικό της Δανίας με τις ΗΠΑ, ενώ δε λείπουν και οι επιλογές από το μπάσκετ.

 

Παράλληλα, επειδή το ενδιαφέρον του κόσμου για τη νομοθεσία στοιχήματος στο ίντερνετ είναι μεγάλο, στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερωθείτε και για αυτή τη σημαντική παράμετρο, όσον αφορά το στοίχημα.

Θα... έχει γκολ στο Αάρχους

Η μοναδική σημερινή ποδοσφαιρική μας πρόταση έρχεται από τη φιλική αναμέτρηση της Δανίας με τις ΗΠΑ στο Αάρχους, όπου πηγαίνουμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.20. Μόνο φιλικά έχει το πρόγραμμα της Δανίας σ’ αυτή τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Σήμερα υποδέχεται τις ΗΠΑ και την Κυριακή παίζει εκτός έδρας κόντρα στη Γαλλία, σ’ ένα πολύ πιο δυνατό τεστ. Επιστρέφει στα προκριματικά του Euro 2016 τον Ιούνιο με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Σερβία, ένα κρίσιμο ματς για τη συνέχεια. Αισθητά βελτιωμένη η Δανία στις πρώτες υποχρεώσεις της στα προκριματικά, μετράει ρεκόρ 2-1-1 και βρίσκεται στην κορυφή του 9ου ομίλου, στο +1 απ’ την Πορτογαλία, που όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Μίνι περιοδεία για τις ΗΠΑ στην Ευρώπη, με αφετηρία σήμερα τη Δανία και συνέχεια την Τρίτη κόντρα στην Ελβετία. Όλα αυτά στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Γκολντ Καπ του ερχόμενου Ιουλίου για τους Αμερικάνους, οι οποίοι έπειτα απ’ το φινάλε του Μουντιάλ δίνουν μόνο φιλικά. Έδωσαν εφτά φιλικά ματς, μετρώντας ρεκόρ 2-2-3, αφήνοντας κυρίως αρνητικές εντυπώσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιούργκεν Κλίνσμαν κάνει διαρκώς αλλαγές στο ρόστερ. Το ίδιο έκανε και σ’ αυτό το ταξίδι στην Ευρώπη, αφού άφησε εκτός αποστολής πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στο MLS, τονίζοντας ότι δεν έχουν ρυθμό αφού το πρωτάθλημα ξεκίνησε πριν λίγο καιρό. Η αποστολή του αποτελείται κυρίως από παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, ενώ υπάρχουν και 10 που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού.

Under στο Κάουνας

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου η πρότασή μας από τη Euroleague αφορά στο Under 151.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Ζαλγκίρις Κάουνας με την Μπαρτσελόνα, σε απόδοση 1.91. Οι πιθανότητες της Ζαλγκίρις για πρόκριση στα πλέι-οφ της Euroleague ήταν ούτως ή αλλιώς πολύ λίγες και η ήττα της στο Τελ Αβίβ σε συνδυασμό με τη νίκη την επομένη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ τις αποτελείωσε. Τρία παιχνίδια έμειναν στον όμιλο και η Ζαλγκίρις απλά θα ψάξει καλές εμφανίσεις. Η Μπαρτσελόνα είναι στην δυάδα και δύσκολα θα βγει από αυτή αφού απέχει μία νίκη από την τρίτη Μακάμπι και επικρατεί σε ισοβαθμία. Η Ζαλγκίρις στην έδρα της παίζει καλή άμυνα και δέχεται μόλις 70 πόντους ανά αγώνα στο ΤΟΡ-16. Μόνο η Ρεάλ έκανε μεγάλο σκορ στο Κάουνας (71-88). Η Μπαρτσελόνα εκτός έδρας δέχεται σχεδόν 80 πόντους ανά παιχνίδι όμως αυτή η επίδοση έχει ανέβει λόγω των 97 πόντων που δέχθηκε από τη Ρεάλ. Ακόμα και στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα το σκορ ήταν πολύ χαμηλό μέχρι την τέταρτη περίοδο που οι δύο ομάδες «αφηνίασαν» με τρίποντα και βολές και έκαναν δεκάλεπτο 23-29. Αν θέλουν στην Μπαρτσελόνα να αφήσουν πίσω τη συντριβή στη Βαλένθια αυτό θα γίνει μέσω της άμυνας. Στον πρώτο αγώνα το σκορ ήταν 89-72 με ξεσπάσματα από την γηπεδούχο τότε Μπαρτσελόνα. Επιλογή λοιπόν το Under 151.5.

Δύο προτάσεις από Eurocup

Οι επόμενες δύο μπασκετικές προτάσεις μας έρχονται από το Eurocup, με την πρώτη να είναι το χάντικαπ -4.5 πόντων της Πινάρ Καρσίγιακα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια (απόδοση 1.90). Αν και η διαφορά των 10 πόντων από το πρώτο ματς φαίνεται να είναι καλό «μαξιλάρι» στην προσπάθεια της Γκραν Κανάρια για πρόκριση η Πινάρ έχει τη δυνατότητα στην πανίσχυρη έδρα της να το ανατρέψει. Παρόμοιες ομάδες οι Πινάρ και Γκραν Κανάρια οι οποίες προσαρμόζονται στους αγώνες ανάλογα το ρυθμό του παιχνιδιού. Ικανές και για εξαιρετική επίθεση, ικανότατες και στην άμυνα. Παρόμοια με τον πρώτο αγώνα θα πάει και ο αποψινός και δίνουμε προβάδισμα νίκης στη γηπεδούχο ομάδα. Προσέχουμε στο τέλος του αγώνα αν η διαφορά κυμαίνεται γύρω από τους 10 πόντους για κάποιο live ποντάρισμα. Προς το παρόν επιλογή από τον αγώνα η Πινάρ -4.5.

Τέλος, πηγαίνουμε με το Over 159.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Κίμκι με τη Βαλένθια, σε απόδοση 1.90. Λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, δηλαδή νίκη με έναν πόντο διαφορά για την Κίμκι, ο αποψινός αγώνας δίνει την εντύπωση ότι είναι ένα νοκ άουτ-παιχνίδι, αλλά στη Μόσχα και όχι σε ουδέτερη έδρα. Η Κίμκι είναι πανίσχυρη, προχωράει ολοταχώς στην κατάκτηση του Eurocup που θα της δώσει εισιτήριο για την επόμενη Euroleague (φαβορί μαζί με την Κουμπάν). Εξαιρετικά επιθετικές ομάδες οι Κίμκι και Βαλένθια είναι ικανές για μεγάλο σκορ. Στον πρώτο αγώνα ο ρυθμός ήταν «τρελός» αλλά έγιναν πολλά λάθη. Σήμερα ίσως προσπαθήσει με άμυνα η Βαλένθια να αποκόψει την απόδοση της Κίμκι όμως είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει σε χαμηλή επίδοση τη ρωσική ομάδα στην έδρα της. Επομένως λεπτό με το λεπτό που θα περνάει θα ανεβάζει ρυθμό για να κάνει σκορ. Ένας άλλος παράγοντας που θα βοηθήσει στην εμφάνιση ενός μεγάλου σκορ είναι η πιθανότητα να μείνει πίσω νωρίς η Βαλένθια. Αν συμβεί αυτό τότε θα εντείνει τις προσπάθειες για νίκη και αναγκαστικά θα επιχειρήσει πολλά σουτ. Επιλογή από τον αγώνα το Over 159.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.