Πέμπτη, 26 Μάρτιος 2015 13:56

Προβάδισμα η Γαλλία, νίκη με Over η «Φενέρ»

Γράφτηκε από τον

Φτάσαμε στην παραμονή της επανέναρξης των υποχρεώσεων για τα προκριματικά του EURO 2016, με το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι να περιέχει κυρίως φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων και παιχνίδια για την Elite Round του EURO U19.

Η δυάδα των ποδοσφαιρικών μας προτάσεων έρχεται από το δυνατό φιλικό της Γαλλίας με τη Βραζιλία και από την κόντρα Ρωσίας – Βελγίου U19. Παράλληλα, έχουμε ζευγάρι προτάσεων από το μπασκετικό κουπόνι, αφού βρίσκεται σε πλήρη δράση η Euroleague.

Στο Betarades.gr μπορείτε να μάθετε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να δείτε παράλληλα αναλύσεις αγώνων, προγνωστικά και βαθμολογίες, όπως η βαθμολογία football league.

Φαβορί οι «τρικολόρ»

Ξεκινάμε τις ποδοσφαιρικές μας προτάσεις με τον «1 DNB» της Γαλλίας στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση με τη Βραζιλία, σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Χωρίς άγχος αμφότερες, αλλά με διάθεση για τη νίκη, κάτι φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς για τι είδους παίκτες μιλάμε. Μόνο φιλικά έχουν δώσει οι «τρικολόρ» μετά το Μουντιάλ, καθώς ως διοργανωτές δε συμμετέχουν στα προκριματικά του Euro. Οι εντυπώσεις που αφήνουν είναι αρκετά καλές, αφού είναι αήττητοι σε έξι ματς, τα τέσσερα εκ των οποίων κέρδισαν. Πιο εμφατικές οι νίκες επί Πορτογαλίας και Ισπανίας, τον Νοέμβριο η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ επιβλήθηκε 1-0 της Σουηδίας. Γενικά η Γαλλία είναι αήττητη στα τελευταία 12 φιλικά ματς ανεξαρτήτως έδρας, με την τελευταία της ήττα όμως να έρχεται ξανά κόντρα στη Βραζιλία, το 2013 με 3-0. Εντός έδρας πάντως, έχει να χάσει πάνω από 2 χρόνια (απ’ τον Φεβρουάριο του 2013, 0-1 απ’ τη Γερμανία).

Αρέσει πολύ η νέα Βραζιλία του Ντούνγκα. Ο 51χρονος κόουτς έχει προχωρήσει σε ανανέωση των επιλογών που απαρτίζουν τη «σελεσάο», ορισμένες κινήσεις του είναι τολμηρές, αφού δε διστάζει να αφήσει εκτός λίστας παίκτες με παράδοση και αξία στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο», επιλέγει αποκλειστικά και μόνο με βάση τη φόρμα των ποδοσφαιριστών. Ο Ντούνγκα έπιασε δουλειά μετά το φινάλε του τραυματικού Μουντιάλ και η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα πηγαίνουν απ’ το καλό στο καλύτερο. Οι «καριόκας» έκαναν έξι αρκετά καλές εμφανίσεις στα φιλικά που διεξήχθησαν μετά τον Σεπτέμβριο, όλα συνοδεύτηκαν από νίκες. Αποκορύφωμα οι δύο «τεσσάρες» επί Ιαπωνίας και Τουρκίας, όπου ο Νεϊμάρ έκανε… όργια με συνολικά 6 γκολ! Στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Αυστρία τον Νοέμβριο, η Βραζιλία επιβλήθηκε δύσκολα 2-1. Οι «καριόκας» μπαίνουν στην τελική ευθεία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, τα οποία ξεκινούν τον ερχόμενο Ιούνιο.

Κερδίζει η Ρωσία U19

Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» της Ρωσίας U19 στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου σε απόδοση 2.02. Η μία απ’ τις οκτώ ομάδες που πήραν και τα τρία παιχνίδια τους στην προκριματική φάση των ομίλων ήταν η Ρωσία τερματίζοντας πρώτη στον πέμπτο όμιλο αφήνοντας δεύτερη την Τσεχία. Η επίθεση των Ρώσων ήταν καταιγιστική και σημείωσε 15 τέρματα στα τρία παιχνίδια τους, έχοντας ως «θύματά» τους, τα Νησιά Φερόε (7-0), τη Βόρειο Ιρλανδία (5-2) και την Τσεχία (3-0). Εύκολη πρόκριση για το Βέλγιο στην Elite Round, καθώς τερμάτισε δεύτερο στη φάση των ομίλων, έχοντας από πάνω του την Αγγλία. Νίκησε με 4-0 το Λουξεμβούργο και 3-2 τη Λευκορωσία, ενώ υπέστη τη μοναδική ήττα απ’ τους Άγγλους με 4-2. Ψάχνει την επιστροφή του στα τελικά του Euro για πρώτη φορά μετά το 2011 και το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία είναι κομβικής σημασίας, αφού πρόκειται ουσιαστικά για τις δύο πιο δυνατές ομάδες του ομίλου που θα διεκδικήσουν την πρωτιά. Οι πιτσιρικάδες της χώρας, έχουν ορισμένα στοιχεία απ’ την ανδρική ομάδα, όπως επιθετική νοοτροπία, ενώ αρκετοί ξεχωρίζουν και για την ταχύτητά τους. Θεωρούμε ότι οι Ρώσοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο τρίποντο.

Under ο Ολυμπιακός

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου πηγαίνουμε αρχικά με το Under 76.5 πόντοι του Ολυμπιακού στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Εφές Αναντολού, σε απόδοση 1.95. Ο Ολυμπιακός έχασε την πιο κρίσιμη στιγμή τον αρχηγό του και ηγέτη του Βασίλη Σπανούλη. Όταν χτύπησε στον αγώνα με την Ούλκερ έγινε προφανές ότι η ομάδα αποσυντονίστηκε με αποτέλεσμα να νικήσει εύκολα η Ούλκερ. Έπειτα στην Βιτόρια ηττήθηκε οριακά και όπως φάνηκε θα είχε νικήσει αν αγωνιζόταν ο Σπανούλης. Αν και όπως φαίνεται η υπόθεση δυάδα είναι πια πολύ δύσκολη ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει απόψε και να πάει να τα παίξει όλα στη Μόσχα την επόμενη αγωνιστική. Η Εφές επίσης «καίγεται» για τη νίκη γιατί την ίδια ώρα αγωνίζεται η Λαμποράλ στο Μιλάνο και σε περίπτωση που ηττηθεί και η Λαμποράλ νικήσει τότε θα μείνει μόνη πέμπτη στον όμιλο. Πιθανώς θα δούμε ένα εξαιρετικά αμυντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο προπονητές που αρέσκονται στις σκληρές αμυντικές τακτικές. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο επιθετικό πρόβλημα από την ώρα που χτύπησε ο Σπανούλης. 64 σκόραρε με την Ούλκερ, 73 με τη Λαμποράλ, 72 με τον ΚΑΟΔ αλλά και 88 με τον ΠΑΟΚ που ξέσπασε. Ο Ίβκοβιτς και οι παίχτες του είναι υποχρεωμένοι να παίξουν άμυνα απόψε αλλιώς χάθηκαν. Ο Ολυμπιακός έχει χαμηλή επιθετική επίδοση εντός έδρας με 76 πόντους ανά αγώνα. Επιλογή το Under 76.5 πόντοι του Ολυμπιακού.

Επικρατεί με Over η «Φενέρ»

Τέλος, προτείνουμε την εντός έδρας νίκη της Φενέρ / Ούλκερ επί της Μάλαγα σε συνδυασμό με Over 160.5 πόντους στο ματς, σε απόδοση 1.95. Οι δύο άκρες της βαθμολογίας του ομίλου F αναμετρώνται απόψε στην Κωνσταντινούπολη. Η πρωτοπόρος Ούλκερ υποδέχεται την ουραγό Μάλαγα σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά η Ούλκερ θα έχει εύκολο έργο. Η Μάλαγα παίζει καλύτερα στον δεύτερο γύρο αλλά είναι προφανές ότι δίνει σημασία μόνο στην ACB που παραμένει πρώτη. Στον πρώτο γύρο η Ούλκερ είχε νικήσει 60-68. Η Ούλκερ θέλει τις νίκες από εδώ και πέρα για να παραμείνει στην πρώτη δυάδα του ομίλου F και να πάρει το πλεονέκτημα έδρα στα πλέι-οφ. Έτσι που είναι βαθμολογικά ο όμιλος δεν μπορεί να σκέφτεται για τον αντίπαλο της από τον άλλο όμιλο. Μετά τον αποψινό αγώνα η Ούλκερ έχει δύο εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια, με Λαμποράλ στην Ισπανία και το μεγάλο ντέρμπι της Πόλης με την Εφές, δηλαδή τις δύο ομάδες που διεκδικούν την τέταρτη θέση του ομίλου και θα καίγονται. Επομένως η νίκη απόψε είναι επιτακτική για την ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Η Μάλαγα ταξίδεψε στην Πόλη για να παίξει ένα ελεύθερο παιχνίδι όπως δηλαδή κάνει στα τελευταία τρία της (93-90 με Εφές, 90-86 με Αρμάνι, 77-95 με ΤΣΣΚΑ). Όπως στα προηγούμενα λοιπόν παιχνίδια έτσι και σήμερα θα δώσει ευκαιρίες στην Ούλκερ για μεγάλο σκορ και θα έχει και αυτή τις ευκαιρίες της αφού η Ούλκερ εντός έδρας δεν πολυασχολείται με την άμυνα (86 πόντους σκοράρει, 81 δέχεται). Άλλωστε στο μυαλό όλων των ανθρώπων της Μάλαγα υπάρχουν μόνο οι αγώνες του Σαββατοκύριακου για την ACB. Επιλογή η νίκη Ούλκερ με Over 160.5 σε απόδοση 2.25.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.