Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2015 13:35

Προβάδισμα για Ανζέ, η Κρου τον «τελικό»

Γράφτηκε από τον

Ένα «γεμάτο» κουπόνι έχουμε την Παρασκευή στα χέρια μας με δράση σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία! Διαθέτουμε, λοιπόν, αρκετές επιλογές και έχουμε ξεχωρίσει αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη στοιχηματική αξία και θα επιδιώξουμε να τις εκμεταλλευτούμε.

Στο Betarades.gr πέρα από τα προγνωστικά, μπορείτε, μεταξύ άλλων, να διαβάζετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας καθώς και να ενημερώνεστε για τα στατιστικά ποδοσφαίρου στην αντίστοιχη κατηγορία που θα βρείτε στην οριζόντια μπάρα.

Ανζέ με κάλυψη

Ξεκινάμε με Β’ Γαλλίας και θα πάμε με το «2DNB» σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Κλερμόν –Ανζέ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με «χρυσή» αλλαγή τον επιθετικό Ντουζιμόντ που μπήκε στο 78' του εκτός έδρας αγώνα με την Αζαξιό κι οχτώ λεπτά αργότερα πέτυχε το νικητήριο τέρμα, η Κλερμόν έκανε ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Με «αέρα» πλέον έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, μπορεί να ατενίζει με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία.

Από την άλλη, επέστρεψε μετά από απουσία τριών αγωνιστικών και δε θα μπορούσε παρά να μην το κάνει με γκολ. Ο λόγος φυσικά για τον παικταρά Κοτζιά, που πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, έφτασε τα 15 στο φετινό πρωτάθλημα κι οδηγεί την κούρσα των σκόρερς στη Ligue 2. Τελευταίο του «χτύπημα» αυτό επί της Χάβρης, με την Ανζέ να πανηγυρίζει ακόμα ένα τρίποντο το τελευταίο διάστημα, το δεύτερο στη σειρά κι έκτο στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές! Ποιο ήταν το μεγάλο της όπλο και αυτή τη φορά; Μα φυσικά η άμυνα, καθώς μετράει ένα γκολ όλο κι όλο παθητικό σε αυτό το διάστημα, παραμένοντας έτσι εντός της προνομιούχου τριάδας.

Over από την Ελβετία

Συνεχίζουμε με Ελβετία και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Σιόν – Γκρασχόπερς. Μετά τη 2η της βαθμολογίας Γιουνγκ Μπόις, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, αφού μετά τη χειμερινή διακοπή η Σιόν παρουσιάζεται αναγεννημένη. Τελευταίο «θύμα» της ήταν η Τουν, την οποία και συνέτριψε με το «καθαρό» 3-0. Άλλωστε, Over 2.5 ήταν τα πέντε από τα έξι τελευταία της ματς.

Ακόμα ένα παιχνίδι, στον αντίποδα, με τον Ταμί στο «τιμόνι» για τις «ακρίδες», που δείχνουν εμφανώς βελτιωμένες από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία τους ο Ελβετός τεχνικός. Όχι πως παίζει κάποιο σπουδαίο ποδόσφαιρο η Γκρασχόπερς, αλλά στην παρούσα φάση αυτό είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει, μιας και το μοναδικό ζητούμενο είναι οι βαθμοί. Να σημειωθεί ότι τέσσερα διαδοχικά G/G, τα τρία και Over 3,5 μετράει εκτός έδρας και το Over έχει σήμερα καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Δυάδα από το Νησί

Περνάμε στην Αγγλία, από όπου έρχονται δύο προτάσεις. Η πρώτη είναι ο «άσσος» σε απόδοση 2.32 στην αναμέτρηση της League One, Κρου –Κρόουλι. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η Κρου πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα το διπλό της χρονιάς (για την ίδια), όταν κι επικράτησε με δραματικό τρόπο στην έδρα της Σέφιλντ με 2-1. Αυτό μάλιστα παρ' ότι ερχόταν από ένα σερί οχτώ αγώνων με μόλις μία νίκη στο ενεργητικό της και δη από τρεις ήττες στη σειρά, καταφέρνοντας να ξεφύγει έστω κι οριακά από την επικίνδυνη ζώνη. Μόλις ένα γκολ έχει δεχτεί πάντως στην έδρα της στα πέντε τελευταία που έδωσε (3-1-1) και φυσικά το αποψινό παιχνίδι είναι ο απόλυτος «τελικός» για τη σωτηρία της.

Η δεύτερη το «Χ2» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα της Κόνφερενς, Χάλιφαξ – Μάκλσφιλντ. Επιτέλους νίκη για την Χάλιφαξ, η οποία κατάφερε να επικρατήσει την προηγούμενη αγωνιστική με 1-2 της Νόνιτον. Έβαλε έτσι τέλος σε ένα αρνητικό σερί οχτώ αναμετρήσεων που έτρεχε, όπου μετρούσε εφτά ισοπαλίες και μια ήττα. Έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ βρίσκεται στο -5 από την πρώτη πεντάδα. Από την άλλη, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κόντρα στην Μπρίστολ Ρόβερς, η Μάκλσφιλντ κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την αντίπαλο της. Καλείται να επιστρέψει άμεσα στις νίκες αν θέλει αν διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις, μιας και οι αντίπαλοι της έχουν πλησιάσει επικίνδυνα, γνωρίζοντας πως έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Χάλιφαξ, από την οποία, όμως, θεωρούμε ότι μπορεί να μη χάσει, τουλάχιστο.

«Ανοιχτό» παιχνίδι στο Κάουνας

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και την αναμέτρηση Ζαλγκίρις Κάουνας – Ερυθρός Αστέρας, στην οποία θα πάμε με το Over 150.5 πόντοι, σε απόδοση 1.90. Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο Κάουνας ανάμεσα στην Ζαλγκίρις και τον Ερυθρό Αστέρα. Μετά τον αποψινό αγώνα οι δύο ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 6-7 του ομίλου Ε. Στον πρώτο αγώνα η Ζαλγκίρις είχε επικρατήσει στο Βελιγράδι με 68-70.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να εμφανιστούν καλές στο ΤΟΡ-16 ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση. Τις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές κρίθηκαν όλα για τους αποψινούς αντιπάλους και απόψε θα δώσουν ένα ματς που πιθανώς να είναι ελεύθερο χωρίς σκοπιμότητες παρά μόνο το γόητρο. Ο Ερυθρός Αστέρας πάντως έχει ένα ρόλο ακόμα στον όμιλο καθώς θα είναι ρυθμιστής πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική που θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε χθες βράδυ από την Άλμπα και κινδυνεύει με αποκλεισμό. Απόψε ο Αστέρας ίσως αναζητήσει μια νίκη γοήτρου γιατί είχε ηττηθεί στο Βελιγράδι. Τότε οι ομάδες είχαν πάει το παιχνίδι στην άμυνα γιατί ήταν ακόμα νωρίς και είχαν ελπίδες πρόκρισης. Απόψε χωρίς σκοπιμότητες δεν υπάρχει η ανάγκη άμυνας και ίσως δούμε ένα γρήγορο παιχνίδι με πολλά μακρινά σουτ και αιφνιδιασμούς. Άλλωστε επιθετικά οι δύο ομάδες έχουν ταλέντο αλλά τις περισσότερες φορές το ταλέντο αυτό «θυσιάζεται» για την άμυνα. Θα επιλέξουμε το Over 150.5 που είναι φυσιολογικό όριο για ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.