Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 15:20

Νίκη για Κάλμαρ, δε χάνει η Ιντερνασιονάλ

Γράφτηκε από τον
Νίκη για Κάλμαρ, δε χάνει η Ιντερνασιονάλ

Αρκετά φτωχό το σημερινό κουπόνι, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε σε δύο επιλογές από Βραζιλία και Σουηδία. Παράλληλα, υπάρχουν δύο μπασκετικές προτάσεις από το γαλλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα.

Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα, αλλά και να μάθετε ποια είναι τα νόμιμα online καζίνο που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Όρθια η Ιντερνασιονάλ

Ξεκινάμε με την Α' Βραζιλίας, όπου πηγαίνουμε με το Χ2 της Ιντερνασιονάλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παλμέιρας, σε απόδοση 1.90. Το νικηφόρο 0-2 επί της μισητής συμπολίτισσας Κορίνθιανς ανόρθωσε σε μεγάλο βαθμό το ηθικό στο στρατόπεδο της Παλμέιρας. Μάλιστα, η νίκη αυτή ήταν η παρθενική στο φετινό πρωτάθλημα, βάζοντας τέλος σε ένα σερί δύο ισοπαλιών και μίας ήττας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Εντός έδρας έχει μείνει στο ισόπαλο 2-2 με την Ατλέτικο Μινέιρο και ηττήθηκε με 0-1 από την Γκοϊάς. Η κούραση από τον επιτυχημένο επαναληπτικό με τη Σάντα Φε (που την έστειλε στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες) ήταν εμφανής για την Ιντερνασιονάλ στο ματς της Κυριακής με τη Σάντος κι έτσι το ισόπαλο 0-0 δεν προκαλεί καμία... απορία. Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν σήμερα τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή λίγκα, μετά το 1-0 επί της Αβάι της 2ης αγωνιστικής.

Παίρνει το τρίποντο η Κάλμαρ

Η δεύτερη ποδοσφαιρική μας επιλογή είναι ο “Άσσος” της Κάλμαρ επί της Χάμαρμπι σε απόδοση 2.30. Επέστρεψε στις ήττες η Κάλμαρ, που δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό κόντρα στη Νόρκεπινγκ. Απόλυτα δίκαιο το εις βάρος της 2-1, «πλήρωσε» το κάκιστο ξεκίνημα της, αφού έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 2’. Το 2-0 στο 66’ ουσιαστικά «τελείωσε» το ματς για τους γηπεδούχους, με την Κάλμαρ απλά να μειώνει στο τελικό 2-1 στο 78’. Είχαν προηγηθεί δύο σερί νίκες για την Κάλμαρ, η μια εκ των οποίων με 2-1 επί της πρωταθλήτριας Μάλμε. Είναι φαβορί για τη νίκη σήμερα κόντρα στην προβληματική Χάμαρμπι. Μακριά απ’ τη νίκη για έκτη σερί αγωνιστική έμεινε η Χάμαρμπι, που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Χάλμσταντ εντός έδρας (2-2 το τελικό σκορ). Ήταν ο πρώτος πόντος της Χάμαρμπι έπειτα από τέσσερις σερί ήττες.

Over στο Σάσαρι, κερδίσει η Λε Μαν

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου η πρώτη μας επιλογή αφορά στο Over 166.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Ντιναμό Σάσαρι με την Αρμάνι Μιλάνο για την ιταλική λίγκα (απόδοση 1.90). Η Σάσσαρι, που έχει το μειονέκτημα έδρας, προηγείται με 2-1 στις νίκες μετά το «break» του πρώτου αγώνα με 75-84 και τη νίκη της προχθές 84-76 στην έδρα της ενώ στο ενδιάμεσο η Αρμάνι είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με νίκη 84-71. Τα τρία παιχνίδια έως τώρα ήταν παρόμοια με κοινό χαρακτηριστικό τις πάρα πολλές επιθέσεις εκατέρωθεν (σχεδόν 65 η κάθε ομάδα) και επίσης τα πάρα πολλά φάουλ που γίνονται είτε επειδή οι διαιτητές σφυρίζουν την παραμικρή επαφή είτε λόγω του θυμού που βγάζουν πολλοί από τους αθλητές των δύο ομάδων. Το ερώτημα όμως είναι ένα και βασικό: πώς σε τρεις αγώνες μέχρι σήμερα δεν έχει ξεπεράσει το σκορ τους 160 πόντους με νούμερα που είναι τεράστια για ευρωπαϊκό μπάσκετ ενώ πριν μέσα στη σεζόν το ζεύγος αυτό ξεπέρασε τους 170 πόντους σε τέσσερις περιπτώσεις, δύο για την κανονική διάρκεια, το σούπερ καπ και ο τελικός κυπέλλου. Κάποια στιγμή θα έρθει και το μεγάλο σκορ και αυτό ίσως γίνει σήμερα που η Αρμάνι θέλει διακαώς να ισοφαρίσει και να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Οι εντός πεδιάς προσπάθειες και οι βολές δεν βλέπουμε να αλλάζουν οπότε θα πάμε με το Over 166.5.

Επίσης, προτείνουμε τη νίκη της Λε Μαν επί του Στρασβούργου σε απόδοση 2.10. Στα ημιτελικά των γαλλικών πλέι-οφ έχουν γίνει ήδη οι δύο αγώνες στις έδρες των ομάδων που έχουν το πλεονέκτημα έδρας και οι γηπεδούχοι Στρασβούργο και Λιμόζ έχουν κάνει το 2-0. Σήμερα η συνέχεια θα διεξαχθεί στο Λε Μαν όπου η Λε Μαν θα υποδεχθεί το Στρασβούργο με σκοπό να μείνει ζωντανή το κυνήγι μιας θέσης στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο αποψινός αγώνας είναι ο έκτος φετινός ανάμεσα στις δύο ομάδες με το Στρασβούργο να έχει πετύχει τέσσερις νίκες και μία ήττα, 76-83 νίκη και 67-68 ήττα στην κανονική περίοδο της LNB, 86-79 και 78-69 στα δύο πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών και τέλος είχε νικήσει 60-58 στον τελικό του Semaine Des As του Παρισιού. Η Λε Μαν ανέβασε «στροφές» αγωνιστικά τον τελευταίο μήνα γι’αυτό και κατάφερε να μπει στην τετράδα της κανονικής περιόδου. Θα εμπιστευθούμε τη Λε Μαν που είναι ικανή να κάνει μία νίκη και να μειώσει σε 1-2 τη σειρά σύμφωνα με αυτά που μας έχει δείξει στα παρκέ τον τελευταίο 1.5 μήνα επομένως η επιλογή είναι η νίκη της Λε Μαν.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.