Σάββατο, 06 Ιούνιος 2015 13:52

Σκοράρουν Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους στον τελικό

Γράφτηκε από τον
Σκοράρουν Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους στον τελικό

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον σημερινό μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Βερολίνο. Μπαρτσελόνα εναντίον Γιουβέντους, σε μια «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί τους Καταλανούς, αλλά και τους Ιταλούς να ερίζουν για το τρόπαιο.

Επιλογές προκύπτουν και από Βραζιλία, Αργεντινή, Αμερική και Σουηδία. Πάμε να δούμε όσα ξεχώρισε το Betarades.gr.

Μη ξεχνάτε ότι μέσα απ' την ιστοσελίδα μας μπορείτε να κάνετε επιλογές και στο live στοίχημα, με την ειδική κατηγορία Live Betting. Εκεί θα ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια των αγώνων προτάσεις για live στοιχηματισμό.

Επιλογή το G/G στο Βερολίνο

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά απ’ τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, όπου θα πάμε με το G/G. Aναμένεται ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων τελικός στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν πολύ μεγάλη δίψα για την κούπα. Η "Μεγάλη Κυρία"... επιστρέφει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 χρόνια, οπότε και είχε χάσει την κούπα από τη Μίλαν στα πέναλτι. Μάλιστα, έχει ηττηθεί στους τρεις τελευταίες τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, στοιχείο που αυξάνει ακόμα περισσότερο τη δίψα. Τεράστιο το πλήγμα από την απουσία του Τζιόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα και δεν συμπεριλήφθηκε στην 22μελή αποστολή για το Βερολίνο. Η Μπαρτσελόνα έρχεται με αυτοπεποίθηση στο σημερινό τελικό, θέλοντας να βάλει στην τροπαιοθήκη της την 5η κούπα Πρωταθλητριών Ευρώπης και "πιάνοντας" τις Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου. Το ξεχωριστό για την Μπάρτσα είναι ότι διατηρήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης και στο Τσάμπιονς Λιγκ, βγάζοντας με σερί 5-0-1 τη φάση των ομίλων (αντίπαλοι οι ΑΠΟΕΛ, Παρί και Άγιαξ) και "καθαρίζοντας" με τέσσερις νίκες τις Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, σε "16" και προημιτελικά. Στα ημιτελικά επικράτησε αρχικά με 3-0 της Μπάγερν στο "Καμπ Νου" και γνώρισε γλυκιά ήττα (3-2 στη ρεβάνς).

Περνάει απ’ τη Χάκεν η ΑΪΚ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Χάκεν – ΑΪΚ Στοκχόλμης, όπου θα πάμε με το 2 DNB (σ.σ: DNB σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας, δηλαδή δε χάνουμε το στοίχημα). Δεν πατάει καλά η Χάκεν τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό φάνηκε και την Τετάρτη. Δεν κατάφερε να κερδίσει τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, την Ατβίνταμπεργκ, με την οποία «κόλλησε» στο 0-0 εκτός έδρας, αποτέλεσμα μάλιστα που ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει. Ήταν το τρίτο σερί ματς που δεν κερδίζει η Χάκεν, πήρε μόλις έναν πόντο σ’ αυτό το σερί. Σκοράρει κατά ριπάς η ΑΪΚ Στοκχόλμης τις τελευταίες αγωνιστικές, συνδυάζοντας την παραγωγικότητα της και με θετικά αποτελέσματα. Την Τετάρτη επικράτησε 4-3 εντός έδρας της Φάλκενμπεργκ και πήρε τη δεύτερη σερί νίκη της μετά το 3-1 επί της Χέλσινμποργκ. Ανέβηκε στους 22 πόντους και παρέμεινε στο -2 απ’ τη δεύτερη θέση. Έχει σκοράρει 9 γκολ στα τελευταία τρία ματς, παράλληλα όμως δέχτηκε και 6, παρουσιάζοντας προβλήματα στην άμυνα.

Μπορεί το «τρίποντο» η Σαν Λορέντζο

Πάμε στην Αργεντινή, απ’ όπου ξεχωρίσαμε τη νίκη της Σαν Λορέντζο κόντρα στην Μπελγκράνο. Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από το περασμένο σαββατοκύριακο η Σαν Λορέντζο και θέλει σήμερα να συνεχίσει να διαθέτει αυτό το προνόμιο. Πάντως, η... αγαπημένη ομάδα του Πάπα Φραγκίσκου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τρέχοντας σερί 3-1-0 στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Παράλληλα, εκμεταλλεύεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό τη δύναμη του "Πέδρο Μπιδεγκαΐν", μετρώντας μόνο νίκες στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Η Μπελγράνο, από την πλευρά της, τείνει να χαλάσει τις πολύ καλές εντυπώσεις που είχε δημιουργήσει μέχρι στιγμής. Είχε μαζέψει 26 βαθμούς στις πρώτες 12 αγωνιστικές, αλλά οι κολλητές ήττες από Γοδόι Κρουζ (1-0 εκτός) και Χιμνάσια (0-1) την έριξαν στην 6η θέση του πίνακα.

Περιμένουμε γκολ στην Ουάσινγκτον

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ουάσινγκτον – Τορόντο, εκεί όπου επιλέγουμε το Over 2,5. Όλο και μεγαλύτερη διαφορά «χτίζει» η Ουάσινγκτον απ’ τις αντιπάλους της στον ανατολικό όμιλο, καθώς μετά και τη νίκη με 3-1 εντός έδρας επί της Σικάγο, μ’ ένα παιχνίδι περισσότερο είναι πρώτη και στο +7 απ’ τη δεύτερη Νιου Ίνγκλαντ. Οι πρωτευουσιάνοι είναι αήττητοι εντός έδρας με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες έχοντας συνηθίσει να παίζουν με απουσίες που πλέον δεν τους «αγγίζουν». Επιτέλους μία νίκη με πολύ καλή εμφάνιση για την Τορόντο που επιβλήθηκε με 3-1 εντός έδρας της Σαν Χοσέ ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση του ανατολικού ομίλου. Οι Καναδοί είναι οι πιο αποτελεσματικοί στην Ανατολή εκτός έδρας, έχοντας πάρει ήδη τρεις νίκες, ωστόσο η αποστολή τους στην Ουάσινγκτον είναι ιδιαίτερα δύσκολη και λόγω αντιπάλου, αλλά και απ’ τις πολλές και σημαντικές απουσίες τους.

Με το Over 2,5 στη Βραζιλία

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το ποδόσφαιρο με την αναμέτρηση Σάντος – Πόντε Πρέτα, όπου θα πάμε με το Over 2,5. Δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για τη Σάντος, η οποία δείχνει ότι παρουσιάζει μεγάλες αδυναμίες μακριά από το "Βίλα Μπελμίρο". Οι τέσσερις από τους πέντε φετινούς βαθμούς (1-2-2 το σερί) έχουν συλλεχθεί εντός έδρας, από τη νίκη επί της Κρουζέιρο (1-0) και την ισοπαλία με τη Σπορτ Ρεσίφε (2-2). Βέβαια, οι γηπεδούχοι έχουν με το μέρος τους την παράδοση στο σημερινό ματς, όμως σε επίπεδο φόρμας υστερούν αισθητά της Πόντε Πρέτα. Συνεχίζει να "πουλάει τρέλα" η Πόντε Πρέτα, η οποία σε καμία περίπτωση δε δείχνει ότι επέστρεψε φέτος από τη δεύτερη κατηγορία. Αήττητοι στις πέντε πρώτες αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι (3-2-0), προέρχονται από τις απανωτές τριάρες επί των Σαπεκοένσε (3-1) και Βάσκο ντα Γκάμα (0-3). Το ενεργητικό των 11 γκολ προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι αμφότερες οι φετινές ισοπαλίες ήρθαν εκτός έδρας (3-3 με Γκρέμιο, 1-1 με Κρουζέιρο).

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τριάδα πριν τα... σπουδαία Καλή αρχή... Κόπα Αμέρικα »