Τρίτη, 18 Αύγουστος 2015 15:08

Μπορεί το διπλό η Λεβερκούζεν, βγάζει επιλογές η Αγγλία

Γράφτηκε από τον

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι, το οποίο περιλαμβάνει παιχνίδια από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και φουλ δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Τα βλέμματα πέφτουν στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ στο μακρινό Καζακστάν κόντρα στην Αστάνα, με ενδιαφέρον περιμένουμε την επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη διοργάνωση, ενώ σπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Ρώμη ανάμεσα σε Λάτσιο και Λεβερκούζεν.

 

Μη ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε διαρκώς γύρω από το live στοίχημα, αλλά και να παρακολουθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων μέσα από το livescore.

Διπλό με κάλυψη η Λεβερκούζεν

Ξεκινάμε με τις προτάσεις μας απ’ τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση Λάτσιο – Λεβερκούζεν, όπου επιλέγουμε το 2 DNB (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.90. Η Λάτσιο θα παλέψει σε διπλούς αγώνες με τη Λεβερκούζεν για να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια και τη σεζόν 2007/08. Η σεζόν 2015/16 δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για το συγκρότημα του Στέφανο Πιόλι, καθώς στις 8 Αυγούστου γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη νταμπλούχο Ιταλίας, Γιουβέντους, στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας που διεξήχθη στη Σανγκάη. Δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει στην αποψινή πρώτη αναμέτρησή της με αντίπαλο τη Λάτσιο στη Ρώμη, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λεβερκούζεν. Δύο νίκες μετράει ήδη στη σεζόν 2015/16 η Λεβερκούζεν. Την προηγούμενη βδομάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας επικρατώντας εκτός έδρας της Σπορτφρέντε Λότε με 3-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Κίσλινγκ (15’), Τσαλχάνογλου (55’) και Μπέντερ (77’). Σήμερα μπορεί να φύγει με τη νίκη.

Παίρνει προβάδισμα η Αστάνα

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Αστάνα με τον ΑΠΟΕΛ, όπου θα πάμε με τον «1» σε απόδοση 2.22. Οι Καζάκοι διεκδικούν την παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία τους, εκπροσωπώντας - ουσιαστικά- μία ολόκληρη χώρα. Η ομοσπονδία της χώρας στηρίζει απόλυτα την ομάδα, ούσα χαρακτηριστική η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος της ερχόμενης αγωνιστικής. Η Αστάνα έχει "πετάξει" εκτός της συνέχειας του θεσμού τη σλοβενική Μάριμπορ (ήττα 1-0, νίκη 3-1 στη ρεβάνς) και την φινλανδική Ελσίνκι, παίρνοντας 0-0 στη Σκανδιναβία και επικρατώντας με 4-3 στη ρεβάνς. Ο ΑΠΟΕΛ, από την πλευρά του, διεκδικεί την 4η παρουσία του σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει 3/3 προκρίσεις στη φάση των πλέι οφ της διοργάνωσης, στοιχείο που τον καθιστά εμπειρότερο σε σύγκριση με την Αστάνα. Οι νταμπλούχοι Κύπρου απέκλεισαν με δύο ισοπαλίες τη Βαρντάρ Σκοπίων στο 2ο γύρο, ενώ στον 3ο γύρο απέκλεισαν τη δανέζικη Μίντιλαντ, κερδίζοντας με 1-2 στη Δανία και γνωρίζοντας ήττα πρόκρισης (0-1) στη ρεβάνς του "ΓΣΠ". Διπλή η απώλεια από το συγκεκριμένο ματς, καθώς ο μέσος Βινίσιους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και ο εξτρέμ Βάντερ υπέστη τραυματισμό.

Με τα γκολ στη Λισαβόνα

Φινάλε με τις προτάσεις απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ, με την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου προκύπτει το Over 2,5 σε απόδοση 2.25. Πολύ θετικά έχει ξεκινήσει η σεζόν για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που κατέκτησε το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας νικώντας με 1-0 την Μπενφίκα με γκολ του Καρίγιο, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πήρε έστω και με πολύ άγχος τη νίκη με 2-1 επί της Τοντέλα εκτός έδρας με πέναλτι του Άντριεν Σίλβα στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Η μεγάλη ώρα έφτασε για τους Πορτογάλους που δίνουν τα ματς της χρονιάς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Δύσκολο έργο είχε στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στη Σπάρτα Πράγας αφού στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι είχε έρθει 2-2 και στη ρεβάνς της Τσεχίας βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 16΄, όμως έκανε μεγάλη ανατροπή και με τα γκολ των Μούσα (34΄, 51΄) και Ντζαγκόεφ (76΄) πήρε τη νίκη με 3-2. Η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μία ομάδα που είχε κοντράρει το 2005 για τον τελικό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ νικώντας τη μέσα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» με 3-1. Έχει σκοράρει και στα επτά επίσημα παιχνίδια της σε Ευρώπη και Ρωσία.

Νίκη για Μίντλεσμπρο

Περνάμε στην Αγγλία, εκεί όπου θα πάμε με το 2 DNB (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) στην αναμέτρηση της Ντέρμπι με τη Μίντλεσμπρο σε απόδοση 2.10. Την πρώτη νίκη της στη σεζόν 2015/16 συνεχίζει να ψάχνει η Ντέρμπι Κάουντι, η οποία απόψε υποδέχεται στην έδρα της τη Μίντλεσμπρο στην αναμέτρηση που μαγνητίζει τα βλέμματα για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Μέχρι στιγμής το συγκρότημα του Κλέμεντ μετράει δύο βαθμούς στη διοργάνωση, μετά τα ισόπαλα αποτελέσματα κόντρα στις Μπόλτον (0-0 εκτός έδρας) και Τσάρλτον (1-1 εντός έδρας). Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στη νεοφώτιστη Πρέστον (0-0 εκτός έδρας) η Μίντλεσμπρο σημείωσε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ το Σάββατο (15/8) κόντρα στην Μπόλτον (3-0 εντός έδρας). Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Κίκε (ΕΠ) ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δύο φορές. Πριν από αυτή την αναμέτρηση το συγκρότημα του Καράνκα είχε καταφέρει να πάρει εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας, επικρατώντας εκτός έδρας της Όλνταμ με 3-1.

Αντέχει η Γέοβιλ

Περνάμε στη Δεύτερη Κατηγορίας της Αγγλίας και επιλέγουμε το Χ2 της Γέοβιλ κόντρα στη Γιορκ σε απόδοση 1.93. Τα αμυντικά της κενά για ακόμη ένα παιχνίδι πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο η Γιορκ, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Χάρτλπουλ την προηγούμενη αγωνιστική. Κατάφερε μάλιστα στο 57' να πάρει κεφάλι στο σκορ, ωστόσο, δεν άντεξε στην συνέχεια στην πίεση της αντιπάλλυ της, με τους Πέιντερ (71') και Γουντς (81') να ολοκληρώνουν την ανατροπή. Αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε στην πρεμιέρα την ήττα με 3-0 από την Γουίκομ, με την νίκη πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Μπράντφορντ να είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής η Γιορκ. Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Γέοβιλ, η οποία δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη σε κανένα από τα φετινή της παιχνίδια. Μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Έξετερ (3-2), δεν τα κατάφερε ούτε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 0-1 από την Μπρίστολ Ρόβερς. Πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση, ενώ αγωνιζόταν από το 65' με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντόλαν, κάτι που έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο της Μπρίστολ. Δεν τα κατάφερε ούτε στο Λιγκ Καπ όπου γνώρισε την ήττα - αποκλεισμό με 0-3 από την ΚΠΡ, με την Γέοβιλ να καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα προκειμένου να καταφέρει να αποσπάσει τους πρώτους της βαθμούς.

Αξιοποιεί την έδρα η Σουίντον

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Σουίντον – Πορτ Βέιλ, όπου επιλέγουμε τον «1» σε απόδοση 1.96. Οι εμπνεύσεις του τεχνικού Κούπερ χάρισαν στη Σουίντον το βαθμό στη έδρα της Μπέρι. Βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά στο φινάλε εκμεταλλεύτηκε την κούραση της αντιπάλου και ισοφάρισε στο τελευταίο τέταρτο με τους δύο παίκτες που μπήκαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος! Είχε σταθεί και τυχερή βέβαια στο ημίχρονο, όταν η αντίπαλός της έχασε πέναλτι, έστω και με την ψυχή στο στόμα όμως έσωσε την παρτίδα. Στην πρεμιέρα επικράτησε εντός έδρας 4-1 της Μπρέντφορντ. Δεύτερος βαθμός σε ισάριθμα ματς για το συγκρότημα του Πέιτζ, μετά το "άνοστο" 0-0 της πρεμιέρας με την Κρου, έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη τη Τζίλιγχαμ. Δίκαιο και αυτή τη φορά το αποτέλεσμα, έβγαλε όμως και πάλι πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, είχε κάποιες αξιόλογες φάσεις, αμυντικά όμως δεν ήταν τόσο σταθερή όσο στο προηγούμενο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα κι έτσι εξακολουθεί να ψάχνει το πρώτο της τρίποντο. Μόνο σε δύο από τις 13 τελευταίες εξόδους της πέτυχε πάνω από ένα γκολ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.