Τρίτη, 25 Αύγουστος 2015 15:05

«Διπλό» η Βασιλεία, δυνατή η Μπράιτον

Γράφτηκε από τον
«Διπλό» η Βασιλεία, δυνατή η Μπράιτον

Τα πρώτα εισιτήρια για τους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ θα σφραγιστούν σήμερα κι εμείς καταλήγουμε σε δύο επιλογές από τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Η εξάδα των σημερινών μας επιλογών συμπληρώνεται με ματς από το αγγλικό Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Δανίας. Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από το στοίχημα, όπως previews, live αγώνες, και έγκυρο livescore.

Στήριγμα οι Ελβετοί

Ξεκινάμε με Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πηγαίνουμε με το «Διπλό» της Βασιλείας επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε απόδοση 2.30. Στο ισόπαλο 2-2 τελείωσε το πρώτο ματς, με τη Μακάμπι να έχει σε τρομερή κατάσταση τον Ζάχαβι και σε αυτόν να οφείλει το σκορ πρόκρισης που πήρε πριν μία εβδομάδα στην Ελβετία. Ο διεθνής Ισραηλινός στράικερ που σκόραρε δις, μετράει ήδη εννιά γκολ σε επτά ματς τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, αφού σκόραρε τέσσερις φορές από δύο τέρματα και στα δύο παιχνίδια που δεν βρήκε δίχτυα ήταν Κυπέλλου και μπήκε ως αλλαγή. Θέλει να κάνει το 3/3 στις προκρίσεις επί της Μακάμπι η Βασιλεία, αλλά εκτός έδρας σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε μόνο τη Λεχ Ποζνάν στον 3ο προκριματικό φέτος. Έχασε τον υπερπολύτιμο μεσοεπιθετικό Ντελγκάδο για απόψε, χτύπησε από το πρώτο ματς και δεν έχει πολλές πιθανότητες να είναι έτοιμος ο φορ Γιάνκο, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες στην έδρα της Λουγκάνο. Έστω κι έτσι πήρε εύκολα το διπλό και δη με ανατροπή, κάνοντας το 6/6 που τη διατηρεί στο +5 από τη 2η θέση. Θεωρούμε, πάντως, ότι η εμπειρία της Βασιλείας θα «μιλήσει» στο σημερινό ματς.

Nο Goal στην Ουκρανία

Η δεύτερη πρόταση μας από το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το «No Goal» στην αναμέτρηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη Ραπίντ Βιέννης, σε απόδοση 2.15. Υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Λβιβ και όχι στη φυσική έδρα της Σαχτάρ. Την έκτη σερί πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να εξασφαλίσει σήμερα η Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι Ουκρανοί συμμετέχουν ανελλιπώς στους ομίλους της διοργάνωσης απ’ το 2010 και έπειτα, φέτος δε θέλουν να χαλάσουν το σερί, ειδικά απ’ τη στιγμή που επικράτησαν εκτός έδρας 0-1 της Ραπίντ Βιέννης στο πρώτο παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα. Μεστή εμφάνιση για τη Σαχτάρ, έβγαλε εμπειρία στο γήπεδο, έπαιξε όσο χρειάστηκε και πήρε τη νίκη κόντρα σε μια επιθετική ομάδα, που απείλησε ίσως περισσότερο απ’ όσο αναμενόταν. Ένα… θαύμα αναζητά σήμερα η Ραπίντ Βιέννης, σαν κι αυτό που έκανε μέσα στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ. Οι Αυστριακοί αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στη Βιέννη και έκαναν την έκπληξη επικρατώντας 2-3 επί του «Αίαντα» στη ρεβάνς της Ολλανδίας, κερδίζοντας την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα εξασφαλίζοντας την παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά κόντρα στη Σαχτάρ, καθώς απωλέστηκαν σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, σημείο «κλειδί» το γκολ που δέχτηκε η Ραπίντ στο 44’.

Πίστη στην Μπράιτον

Μετακινούμαστε στο αγγλικό Λιγκ Καπ, από όπου προκύπτει και το πιο δυνατό σημερινό μας σημείο, το «2 DNB» της Μπράιτον επί της Γουόλσολ σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση η Γουόλσολ κατάφερε να προκριθεί σε βάρος της Νότιγχαμ Φόρεστ στο 2ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας πριν από δύο βδομάδες. Το συγκρότημα του Σμιθ είχε επικρατήσει με 4-3 της αντιπάλου του εκτός έδρας, χάρη στα γκολ των Μπράντσοου (11΄, 14’, 90+5’) και Σόιερς (79’). Αξίζει να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αντόνιο. Ένα (αγχωτικό) γκολ του Λούα Λούα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν ικανό να δώσει το εισιτήριο για το 2ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας στην Μπράιτον πριν από δύο βδομάδες. Με αυτό το συγκρότημα του Χάτον κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας της Σάουθεντ με 1-0. Δέκα βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η Μπράιτον στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα σημείωσε τρεις νίκες κόντρα στις Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0 εντός έδρας), Φούλαμ (2-1 εκτός έδρας) και Μπλάκμπερν (1-0 εντός έδρας). Παράλληλα, αναδείχθηκε ισόπαλη με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ (1-1 εκτός έδρας).

Over στο Μπέρι

Προτείνουμε, επίσης, το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Μπέρι με τη Λέστερ σε απόδοση 1.90. Το εισιτήριο για το 2ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας κατάφερε να κερδίσει πριν από δύο βδομάδες στην έδρα της Γουίγκαν η Μπέρι. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκριγκ στο 46’ το συγκρότημα του Φλίτκροφτ κατάφερε να πραγματοποιήσει μία σπουδαία ανατροπή, επικρατώντας με 2-1 χάρη στα γκολ του Κλαρκ (63’, 89’ πεν). Άκρως εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της Λέστερ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Το συγκρότημα του Ρανιέρι κατάφερε να συγκεντρώσει επτά βαθμούς μετά το πέρας τριών αγωνιστικών, καθώς επικράτησε των Σάντερλαντ (4-2 εντός έδρας) και Γουέστ Χαμ (2-1 εκτός έδρας). Το Σάββατο (22/8) η Λέστερ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στην έδρα της με αντίπαλο την Τότεναμ.

Προβάδισμα η Πόρτσμουθ

Η τελευταία μας πρόταση από το αγγλικό Λιγκ Καπ αφορά τον «1 DNB» της Πόρτσμουθ επί της Ρέντινγκ σε απόδοση 2.20. Έδειξε χαρακτήρα κόντρα στην Μόρκαμ για το πρωτάθλημα της Β' Αγγλίας και αν και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 0-3, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική της ισοπαλία, με την Πόρτσμουθ να παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Έχει ξεκινήσει δυνατά την φετινή σεζόν, κατάφερε στο Λιγκ Καπ να αφήσει εκτός συνέχειας την Ντέρμπι Κάουντι (2-1) και στόχος της δεν είναι άλλος από το να δώσει συνέχεια στον ξέφρενο ρυθμό της και κόντρα στην ντεφορμέ Ρέντινγκ. Να... εξιλεωθεί μέσω του Λιγκ Καπ θέλει η Ρέντιγκ μετά τις κακές εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, όπου αγνοεί τη νίκη μετά το πέρασμα των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών, έχοντας γνωρίσει μια ήττα, αλλά και τρεις ισοπαλίες. Στον πρώτο γύρο του Λίγκ Καπ έστω και δύσκολα κατάφερε να αφήσει εκτός διοργάνωσης την Κόλτσεστερ, χάρη στο τέρμα του Γκάντερ στην παράταση.

Έχει... τύχες η Μπράμπαντ

Από το Κύπελλο Δανίας πηγαίνουμε με το 1Χ στην αναμέτρηση της Μπράμπαντ με τη Φρεντερίτσια σε απόδοση 2.25. Ιδανική εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα για τη Μπράμπραντ, που μετά από τρεις αγωνιστικές στην 3η κατηγορία της Δανίας είναι η μοναδική που έχει το απόλυτο κι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Κι αυτό γιατί πήρε το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με τη Κόλντινγκ, επικρατώντας δίκαια με 1-0. Ανάλογα δυνατά ξεκίνησε και η Φρεντερίτσια στη 2η κατηγορία της Δανίας και βρίσκεται επίσης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Εκμεταλλευόμενη για μία ακόμα φορά την έδρα της, πανηγύρισε το τρίτο τρίποντο σε ισάριθμα ματς στο γήπεδό της με το 3-1 επί της Λίγκμπι (με ανατροπή), μιας και οι μοναδικές απώλειές της ήταν δύο εκτός έδρας ισοπαλίες.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.